Πώς να χρησιμοποιήσετε την Οδική Βοήθεια μέσω Δορυφόρου στο iPhone 15

0
6
Πώς να χρησιμοποιήσετε την Οδική Βοήθεια μέσω Δορυφόρου στο iPhone 15

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που η Apple κυκλοφόρησε το Emergency SOS μέσω δορυφόρου, το οποίο αποδείχτηκε σημαντικό σωτήριο. Για να το βελτιώσει αυτό, η Apple εισήγαγε τώρα μια μοναδική δυνατότητα που ονομάζεται Οδική Βοήθεια μέσω Δορυφόρου με τη Σειρά iPhone 15. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτό.

Τι είναι η Οδική Βοήθεια μέσω Δορυφόρου;

Η Οδική Βοήθεια μέσω δορυφόρου στη σειρά iPhone 15 επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν υποστήριξη από το AAA σε περιοχές χωρίς λήψη κινητής τηλεφωνίας. Για τους μη μυημένους, η AAA ή η American Automobile Association παρέχει οδική βοήθεια για υπηρεσίες όπως αντικατάσταση σκασμένων ελαστικών, ρυμούλκηση, παράδοση καυσίμου, επισκευές και άλλα.

Παρόλο που η βοήθεια από το AAA μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο εάν διαμένετε στις ΗΠΑ και έχετε α πληρωμένη συνδρομή, η Apple λέει ότι η Οδική Βοήθεια μέσω Δορυφόρου θα είναι επίσης διαθέσιμη για τα μέλη που δεν είναι μέλη της AAA σε βάση πληρωμής ανά χρήση. Επιπλέον, όλες οι νέες συσκευές της σειράς iPhone 14 ή iPhone 15 θα έχουν δωρεάν πρόσβαση για δύο χρόνια στην Οδική Βοήθεια.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την Οδική Βοήθεια μέσω Δορυφόρου στο iPhone 15

Ολόκληρη η αρχή της δυνατότητας Οδικής Βοήθειας μέσω Δορυφόρου είναι να σας βοηθήσει σε καταστάσεις όπου το αυτοκίνητό σας μπορεί να έχει χαλάσει και να έχετε κολλήσει στη μέση του πουθενά. Παρόμοια με το Emergency SOS μέσω δορυφόρου, η δυνατότητα Οδικής Βοήθειας προσφέρει επίσης έναν τρόπο να επιλέξετε τι χρειάζεστε βοήθεια.

Οδική βοήθεια μέσω δορυφόρου
Πηγή: Apple

Μόλις διαλέξετε μια επιλογή, η διεπαφή θα σας καθοδηγήσει να κατευθύνετε το iPhone προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, ώστε να μπορεί να συνδεθεί σε έναν κοντινό δορυφόρο και να μοιραστεί αυτές τις πληροφορίες με έναν πάροχο οδικής βοήθειας. Ο πάροχος θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω μηνύματος και θα αποστείλει AAA στις ακριβείς συντεταγμένες GPS σας.

Τυλίγοντας…

Η νέα δυνατότητα Roadside Assistance via Satellite της Apple είναι μια εξαιρετική δυνατότητα που μπορεί να είναι χρήσιμη σε καταστάσεις όπου έχετε κολλήσει κάπου και χρειάζεστε βοήθεια. Παρ ‘όλα αυτά, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με βεβαιότητα για αυτήν τη δυνατότητα έως ότου η σειρά iPhone 15 γίνει ευρέως διαθέσιμη στις 22 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα:

  • Κατεβάστε ταπετσαρίες iPhone 15 και 15 Pro σε 4k (Δωρεάν)
  • Πώς να χρησιμοποιήσετε το κουμπί δράσης σε iPhone 15 Pro και Pro Max
  • Πώς να χρησιμοποιήσετε τη χειρονομία με διπλό πάτημα στο Apple Watch Series 9 και Ultra 2

Προφίλ συγγραφέα


Αγιούς

Ο Ayush είναι ένας λάτρης της τεχνολογίας που έγινε δημοσιογράφος τεχνολογίας και συγγραφέας με γνώμονα την ικανότητα να εξηγεί περίπλοκα θέματα με σαφήνεια και περιεκτικότητα. Όταν δεν γράφει, μπορείτε να τον βρείτε να μελετά τις πιο πρόσφατες τάσεις στην τεχνολογία των καταναλωτών, να παρακολουθεί υπερβολικά βίντεο από τους αγαπημένους του τεχνολογικούς YouTubers ή να βουτάει σε καθηλωτικά παιχνίδια ανοιχτού κόσμου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here