Πώς να χρησιμοποιήσετε την κάμερα Google Cardboard για να τραβήξετε φωτογραφίες VR

0
167
Χρησιμοποιήστε την κάμερα Google Cardboard για να τραβήξετε φωτογραφίες VR
Χρησιμοποιήστε την κάμερα Google Cardboard για να τραβήξετε φωτογραφίες VR

Αυτή η εφαρμογή έχει δημιουργήσει την τεράστια διαφορά μεταξύ της πραγματικής εικόνας και της ληφθείσας έως πολύ μικρή, καθώς οι εικόνες στις οποίες θα κάνετε κλικ από αυτήν την εφαρμογή θα φαίνονται σχεδόν ρεαλιστικές. Απλώς κατεβάστε αυτήν την εφαρμογή για το τηλέφωνό σας και διαβάστε αυτό το άρθρο για να μάθετε πώς να τη χρησιμοποιήσετε.

Η Google, γνωστή σε όλους ως γίγαντας της αναζήτησης, κυκλοφόρησε πρόσφατα την εφαρμογή της που ονομάζεται εφαρμογή κάμερας Google Cardboard. Αυτή η εφαρμογή έχει ορισμένες δυνατότητες, όπως λήψη πανοραμικών εικόνων, εικόνων VR και τα εφέ 3D που μπορούν απλώς να αλλάξουν όλο το νόημα για απλές Εικόνες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την κάμερα Google Cardboard για να τραβήξετε φωτογραφίες VR

Παρακάτω είχαμε συζητήσει τον οδηγό που θα σας βοηθήσει να μάθετε καλύτερα τη λήψη φωτογραφιών VR χρησιμοποιώντας χαρτόνι Google. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό παρακάτω.

Πρώτα, πάρτε το Επίσημη εφαρμογή Google Cardboard να πάτε για λήψη φωτογραφιών VR.Google Cardboard

#1 Google Cardboard Camera εναντίον Panorama από άλλες εφαρμογές

Η κάμερα Google Cardboard σάς επιτρέπει να τραβάτε πανοραμικές φωτογραφίες, αλλά διαφέρει από τις συνηθισμένες πανοραμικές φωτογραφίες, οι οποίες είναι στατικές. Η κάμερα Google Cardboard τραβάει εικόνες 360 μοιρών με χαρακτηριστικά 3D, βάθος και ήχο. Οι φωτογραφίες που λαμβάνονται μέσω της εφαρμογής Cardboard Camera είναι επίσης στατικές, αλλά Λόγω των τρισδιάστατων εφέ του, οι εικόνες φαίνονται σαν πραγματικές όταν προβάλλονται μέσω του προγράμματος προβολής Google Cardboard. Σε αυτήν την εφαρμογή, όταν προβάλλετε την πανοραμική εικόνα που έχετε τραβήξει, τα μακρινά πράγματα φαίνονται μακριά ενώ τα κοντινά αντικείμενα φαίνονται κοντά.

#2 Μάθετε να τραβάτε και να προβάλλετε εικόνες VR:

Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή και στη συνέχεια στρέψτε την κάμερα προς τον στόχο. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί λήψης και ξεκινήστε να μετακινείτε το τηλέφωνό σας αργά και σταθερά προς τη σωστή κατεύθυνση μέχρι να φτάσετε στη γωνία 360 μοιρών. Τώρα η εφαρμογή θα ράψει αυτόματα το εικόνες μαζί για να δημιουργήσετε την εικόνα VR. Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε αυτό το πανάρωμα στην οθόνη σας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα προβολής VR.

#3 Πώς να προβάλετε εικόνες VR χρησιμοποιώντας την κάμερα Google Cardboard

Αρχικά ανοίξτε την εφαρμογή κάμερας google cardboard και, στη συνέχεια, τοποθετήστε την εικόνα στο διαμέρισμα προβολής. Μετά από αυτό, απλώς κάντε κύλιση στη συλλογή και, στη συνέχεια, επιλέξτε την εικόνα σας στοχεύοντάς την και μετά αγγίζοντας το κουμπί μαγνήτη στην εφαρμογή. Τώρα μπορείτε να δείτε την εικόνα σας στην οθόνη, απλώς απολαύστε την εμπειρία με τον ήχο που έχετε καταγράψει.

#4 Σχετικά με το εφέ Google Cardboard Camera 3D:

Οι φωτογραφίες που τραβάτε χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας στην εφαρμογή κάμερας από χαρτόνι Google θα τροποποιηθούν από την ίδια την εφαρμογή και η εφαρμογή θα μετατρέψει τη στατική εικόνα σε αυτήν με τρισδιάστατη εμφάνιση και αίσθηση. Η διαφορά μπορεί να προβληθεί και να γίνει αισθητή εύκολα μεταξύ της κανονικής εικόνας και αυτό που τραβάτε χρησιμοποιώντας την κάμερα Google Cardboard.

Έτσι, παραπάνω ήταν όλα σχετικά με το Πώς να χρησιμοποιήσετε την κάμερα Google Cardboard για τη λήψη φωτογραφιών VR. Με μερικά από τα υπέροχα εφέ που έχετε στην εφαρμογή χαρτονιού Google, μπορείτε να δημιουργήσετε μερικά υπέροχα πανάρματα μέσω αυτής της εφαρμογής. Απλώς ακολουθήστε τις παραπάνω μεθόδους για να τραβήξετε μερικές όμορφες φωτογραφίες του κόσμου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here