Πώς να χρησιμοποιήσετε τα προφίλ φιλίας στο Snapchat σε iPhone ή Android

0
211
Πώς να χρησιμοποιήσετε τα προφίλ φιλίας στο Snapchat σε iPhone ή Android

Όλοι χρησιμοποιούμε το Snapchat για να επικοινωνούμε με αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραζόμαστε φωτογραφίες και βίντεο. Έτσι, το Snapchat επικεντρώνεται στο να αγαπάς τις φιλίες. Και μην ανησυχείς! Το απόρρητο της φιλίας σας θα παραμένει πάντα προστατευμένο. Το Snapchat διαθέτει τη λειτουργία Προφίλ φιλίας που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε όλα τα στιγμιότυπα και τα μηνύματα στη συνομιλία. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξω πώς να χρησιμοποιείτε τα Προφίλ Φιλίας στο Snapchat σε τηλέφωνο iPhone ή Android.

  1. Τι είναι ένα προφίλ φιλίας στο Snapchat;
  2. Πώς να δείτε το προφίλ φιλίας στο Snapchat σε iPhone ή Android
  3. Πώς να διαχειριστείτε τις φιλίες στο Snapchat
  4. Πώς να δείτε το αστρολογικό προφίλ στο Snapchat και να ελέγξετε τη συμβατότητα

Τι είναι ένα προφίλ φιλίας στο Snapchat;

Το Friendship Profiles επιτρέπει την αποθήκευση όλων των αναμνήσεων σας σε μία τοποθεσία. Θα εμφανίζει τα κείμενα, τις εικόνες, τα βίντεο, τους συνδέσμους και τα έγγραφα που αποθηκεύσατε προηγουμένως στη συνομιλία σας. Μπορείτε να αποκτήσετε εύκολη πρόσβαση πατώντας το Bitmoji ενός φίλου. Επίσης, θα δείτε τυχόν Charms που μπορεί να έχετε με αυτό το άτομο και θα ελέγξετε αν είστε ένας από τους καλύτερους φίλους του.

Όχι μόνο αυτό, έχετε πολύ περισσότερες επιλογές για να χρησιμοποιήσετε το προφίλ φιλίας στο Snapchat. Μπορείτε να παραπονεθείτε, να αποκλείσετε ή να διαγράψετε αυτόν τον φίλο, να ελέγξετε τις ειδοποιήσεις, να ξεκινήσετε μια συνομιλία, να στείλετε ένα Snap ή να πραγματοποιήσετε μια φωνητική ή βιντεοκλήση. Όπως και οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, το Snapchat θα ειδοποιήσει τον φίλο εάν στιγμιότυπο οθόνης του Προφίλ Φιλίας του.

Τώρα μπορεί να προκύψει το ερώτημα. είναι ιδιωτικά τα προφίλ φιλίας στο Snapchat; Η απάντηση είναι ναι. Τα προφίλ είναι ιδιωτικά και μόνο εσείς και ο συγκεκριμένος φίλος μπορείτε να δείτε τα στιγμιότυπα. Επιπλέον, τα προφίλ θα εμφανίζουν την τοποθεσία σας στο Snap Map στους φίλους σας μόνο εάν το επιτρέψετε. Ας μάθουμε πώς να δημιουργήσουμε ένα προφίλ φιλίας στο Snapchat.

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι επιπλέον για να δημιουργήσετε ένα προφίλ φιλίας. Κάθε φορά που προσθέτετε κάποιον για να τον προσθέσετε ως φίλο, θα διαμορφωθεί αυτόματα.

Πώς να δείτε το προφίλ φιλίας στο Snapchat σε iPhone ή Android

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat.
  2. Πατήστε Chats από το κάτω μενού.
  3. Τώρα πατήστε παρατεταμένα στη συνομιλία όπου θέλετε να δείτε το προφίλ φιλίας.
  4. Πατήστε Προβολή φιλίας κάτω από το όνομα του φίλου σας.

    Πώς να δείτε το προφίλ φιλίας στο Snapchat

Εδώ, θα δείτε όλα τα αποθηκευμένα συνημμένα, όπως στιγμιότυπα, βίντεο, μηνύματα κ.λπ. Επομένως, το Προφίλ φιλίας στο Snapchat προσφέρει μια γρήγορη και απλή μέθοδο εύρεσης σημαντικών στιγμιότυπων από τις φιλίες σας. Στο Snapchat, μπορείτε να δείτε το δημόσιο προφίλ οποιουδήποτε, αλλά τα Προφίλ Φιλίας είναι διαθέσιμα μόνο όταν και οι δύο χρήστες γίνονται φίλοι μεταξύ τους.

Επιπλέον, μπορεί να παρατηρήσετε ορισμένα emoticon στα avatar των φίλων σας. Τα emoji φίλων εξελίσσονται με την πάροδο του χρόνου ανάλογα με τις αλληλεπιδράσεις σας μαζί τους. Είναι προσωπικά και μόνο εσείς έχετε πρόσβαση σε αυτά.

  • Μια κίτρινη καρδιά δείχνει ότι εσείς και οι δύο έχετε λάβει τα περισσότερα στιγμιότυπα ο ένας από τον άλλον.
  • Μια κόκκινη καρδιά δίπλα στο avatar οποιουδήποτε υποδηλώνει ότι είστε καλύτεροι φίλοι μαζί τους εδώ και δύο εβδομάδες.
  • Θα λάβετε δύο ροζ καρδιές ως ένδειξη της αφοσιωμένης φιλίας σας εάν αυτή η κατάσταση διατηρηθεί για μια περίοδο δύο μηνών.

Πώς να διαχειριστείτε τις φιλίες στο Snapchat

  1. Εκκινήστε την εφαρμογή Snapchat → πατήστε Συνομιλίες.
  2. Πατήστε παρατεταμένα στη συνομιλία που θέλετε να διαχειριστείτε.
  3. Επιλέξτε Διαχείριση φιλίας.

    Πώς να διαχειριστείτε τις φιλίες στο Snapchat

Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να επεξεργαστείτε το όνομα του φίλου καθώς και να αφαιρέσετε, να αναφέρετε ή να αποκλείσετε τον φίλο. Μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή που επιθυμείτε.

Όπως τα Προφίλ Φιλίας, το Snapchat προσφέρει επίσης Αστρολογικά Προφίλ. Δείχνει την ατομικότητά σας, τις ιδιότητές σας και τη συμβατότητά σας με τους άλλους.

Πώς να δείτε το αστρολογικό προφίλ στο Snapchat και να ελέγξετε τη συμβατότητα

  1. Ανοίξτε το προφίλ σας στο Snapchat.
  2. Πατήστε το Αστρολογικό Ζώδιο κάτω από το όνομά σας.
    Στη συνέχεια, πατήστε Συνέχεια εάν σας ζητηθεί.
  3. Τώρα, θα ζητήσει την ημερομηνία γέννησής σας, την ώρα γέννησης και τη γενέτειρά σας.
    Σύμφωνα με τις πληροφορίες σας, το Snapchat θα εμφανίσει τα στοιχεία του ζωδιακού σας κύκλου.
  4. Πατήστε Διαβάστε περισσότερα για να διαβάσετε περαιτέρω.

    Πώς να δείτε το αστρολογικό σας προφίλ

Μπορείτε να μοιραστείτε το αστρολογικό σας προφίλ με οποιονδήποτε μέσω άλλων εφαρμογών και να το ανεβάσετε στο Spotlight ή στο My Story. Επίσης, για να δείτε εάν εσείς και ένα Snapchatter είστε συμβατοί αστρολογικά:

  1. Πατήστε το Bitmoji του φίλου σας για να ανοίξει το προφίλ του.
  2. Πατήστε το αστρολογικό τους ζώδιο.
    Ο φίλος σας πρέπει να έχει διαμορφώσει ένα αστρολογικό προφίλ εκ των προτέρων.
  1. Στη συνέχεια, επιλέξτε Προβολή αστρολογικής συμβατότητας.

    Πώς να δείτε το αστρολογικό προφίλ φίλων

FAQ

Ε. Μπορεί κάποιος να δει πότε ελέγχετε το προφίλ φιλίας του στο Snapchat;

Ναι, όταν δείτε το προφίλ φιλίας κάποιου στο Snapchat, θα το ξέρουν. Ο φίλος θα δει το όνομά σας με τη λέξη “προβλήθηκε” δίπλα του.

Αυτά, λοιπόν, για σήμερα, Snapchatters!

Τώρα καταλαβαίνετε πώς να χρησιμοποιείτε τα Προφίλ Φιλίας στο Snapchat. Βοηθά στο να κρατάτε τα πάντα οργανωμένα. Εκτός από τη φιλία, τα emoji και τα Charms σας παρακινούν να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Snapchat για να διατηρείτε επαφή με τους φίλους σας. Έχετε και εσείς καλύτερους και BFF στο Snapchat όπως εγώ; Επιτρέψτε μου να μάθω στα σχόλια.

Εξερευνήστε περισσότερα…

  • 3 τρόποι για λήψη στιγμιότυπου οθόνης Snapchat χωρίς να το γνωρίζουν (2023)
  • Πώς να κάνετε μια ομαδική συνομιλία στο Snapchat στο iPhone
  • Πώς να καρφιτσώσετε κάποιον στο Snapchat από το iPhone (3 εύκολα βήματα)