Πώς να σας απαγάγουν στο Sims 4

0
89

Έχετε βαρεθεί την καθημερινή ρουτίνα της καθημερινότητας στο The Sims 4; Θέλατε ποτέ να ζήσετε κάτι έξω από αυτόν τον κόσμο; Στη συνέχεια, βελτιώστε το παιχνίδι σας αφήνοντας εξωγήινους να απαγάγουν τους Sims σας.

Πώς να σας απαγάγουν στο Sims 4

Αυτό το συναρπαστικό και σπάνιο γεγονός σίγουρα θα ταρακουνήσει τα πράγματα στη ζωή του Sim σας. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πώς να απαγάγετε τον Sim σας στο The Sims 4.

Πώς λειτουργεί η απαγωγή;

Η απαγωγή ήταν ένα κλασικό χαρακτηριστικό της σειράς The Sims από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο παιχνίδι το 2000. Σε προηγούμενες επαναλήψεις του παιχνιδιού, η απαγωγή από εξωγήινους ήταν ένα τυχαίο γεγονός που θα μπορούσε να συμβεί τη νύχτα ή κατά τη χρήση του τηλεσκοπίου. Στο The Sims 4, αυτή η δυνατότητα επανεμφανίστηκε στο πακέτο επέκτασης “Get to Work”, προς μεγάλη χαρά των θαυμαστών που έχασαν αυτό το συναρπαστικό, αν και ελαφρώς περίεργο, γεγονός.

Αν και υπάρχει μικρή πιθανότητα να παίρνονται Sims κάθε βράδυ, η συμμετοχή σε συγκεκριμένες ενέργειες μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την πιθανότητα.

Ένας κρυφός μετρητής θα αυξηθεί και θα δώσει ένα buff διάρκειας περίπου 24 ωρών, το οποίο αυξάνει τις πιθανότητες απαγωγής από εξωγήινους εκείνο το βράδυ. Μόλις φτάσουν οι εξωγήινοι, ο Sim θα ερευνήσει μια άγνωστη πηγή φωτός. Θα λείπουν για λίγες ώρες πριν επιστραφούν, νιώθοντας ζαλισμένοι. Όταν συμβεί αυτό, υπάρχει πιθανότητα (περίπου 25%) οι άνδρες Sims να μείνουν έγκυοι.

Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα απαγωγής εάν ο Sim σας βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο μεταξύ 10 μ.μ.

Αυξάνοντας τις πιθανότητές σας για απαγωγή

Ακολουθούν μερικές από τις αποτελεσματικές μεθόδους για να αυξήσετε τις πιθανότητες ο Sim σας να πάει σε ένα (μη) αναμενόμενο ραντεβού με τον εξωγήινο:

 • Το να είσαι ιδιοφυΐα
 • Η αναζήτηση για την αλληλεπίδραση Αλήθειας ξεκλειδώθηκε στο Επίπεδο 7 Λογική ικανότητα
 • Συμμετοχή στην καριέρα του επιστήμονα
 • Χρήση δορυφορικού πιάτου ή επιφάνειας εργασίας “Out of this World”.
 • Η γεννήτρια σκουληκότρυπας Electroflux
 • Χρήση απατεώνων
 • Χρήση mods

Γίνε ιδιοφυΐα

Οι Sims με το χαρακτηριστικό Genius είναι πιο πιθανό να απαχθούν από εξωγήινους. Αυτό το χαρακτηριστικό χορηγεί επίσης στον Sims το Focused moodlet πιο συχνά, κάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο για να τους βοηθήσει να μάθουν πιο γρήγορα τη Λογική δεξιότητα και να επιτύχουν στην καριέρα τους ως Επιστήμονα. Με τις αυξημένες διανοητικές τους ικανότητες, οι Geniuse στο The Sims 4 έχουν προβάδισμα στην καριέρα και τις εξωγήινες αναζητήσεις.

Ικανότητα παρατήρησης άστρων και λογικής

Μπορείτε ακόμα να σας απαγάγουν με τον κλασικό τρόπο, από την παρατήρηση των άστρων με ένα τηλεσκόπιο στο Sims 4. Μόλις φτάσετε στο Επίπεδο 7 στο Logic, θα ξεκλειδώσετε μια αλληλεπίδραση στο τηλεσκόπιο (Παρατηρητήριο) που ονομάζεται “Αναζήτηση της Αλήθειας”. Αυτή η ενέργεια αυξάνει σταδιακά το κρυφό μετρητή με κάθε λεπτό.

Μπορείτε να επιτύχετε το ίδιο αποτέλεσμα με τον υπολογιστή ή τον δορυφόρο περνώντας μερικές ώρες κάθε μέρα χρησιμοποιώντας το παρατηρητήριο. Η αλληλεπίδραση «Αναζήτηση της αλήθειας» είναι διαθέσιμη περίπου από τις 8 μ.μ. έως τις 6 π.μ. Ωστόσο, δεν θα είναι προσβάσιμη εάν έχετε χρησιμοποιήσει τη δυνατότητα επικοινωνίας με εξωγήινους, καθώς το μετρητή θα είναι ήδη στο μέγιστο.

Σταδιοδρομία επιστήμονα

Οι Sims στην ενεργό καριέρα του Επιστήμονα μπορούν να επωφεληθούν από αντικείμενα που αυξάνουν την πιθανότητα απαγωγής. Στα υψηλότερα επίπεδα της καριέρας του Επιστήμονα, οι παίκτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στον επιτραπέζιο υπολογιστή “Out of this World”. Είναι ξεκλειδωμένο στο τελικό επίπεδο καριέρας και βρίσκεται στο “Electronics” στην ενότητα “Computers”.

Επιπλέον, το Sim θα βρει το δορυφορικό πιάτο προσβάσιμο. Είναι ξεκλειδωμένο στο Επίπεδο 4 και βρίσκεται στην ενότητα “Ηλεκτρονικά”, στην ενότητα “Διάφορα”.

Αυτά τα είδη εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό, με ένα 24ωρο cooldown μεταξύ των χρήσεων. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα για τις επόμενες 24 ώρες μετά τη χρήση, αλλά θα λάβετε το μέγιστο επίπεδο του μετρητή απαγωγής.

Electroflux Wormhole Generator

Καθώς προχωράτε στην πορεία σταδιοδρομίας του Επιστήμονα, τελικά θα ξεκλειδώσετε το αντικείμενο κατασκευής εφεύρεσης στο επίπεδο καριέρας 6. Μία από τις εφευρέσεις που μπορείτε να δημιουργήσετε με αυτήν τη συσκευή είναι η Γεννήτρια σκουληκότρυπας Electroflux, η οποία έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι αυξάνει τις πιθανότητες απαγωγής από εξωγήινους για τους Sims τους. Επιπλέον, αυτή η εφεύρεση παρέχει επίσης στους Sims πρόσβαση στον εξωγήινο κόσμο του Sixam, επιτρέποντάς τους να εξερευνήσουν το μοναδικό του έδαφος και να συναντήσουν τους κατοίκους του χωρίς απαγωγή.

Μέθοδος Mix-and-Match

Για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας να απαχθούν από εξωγήινους στο The Sims 4, συνδυάστε αρκετές από τις παραπάνω μεθόδους:

 1. Τοποθετήστε τον Sim σας στην καριέρα του επιστήμονα.
 2. Εργαστείτε σκληρά για να αυξήσετε γρήγορα την κάρτα Sim στο Επίπεδο 4.
 3. Μόλις φτάσετε στο Επίπεδο 4, χρησιμοποιήστε τον κατασκευαστή της εφεύρεσης στην εργασία για να κατασκευάσετε το δορυφορικό πιάτο, το οποίο μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε στον χώρο του σπιτιού σας για να επικοινωνήσετε με εξωγήινους.
 4. Καθώς συνεχίζετε να ανεβαίνετε επίπεδο, στοχεύστε να φτάσετε στο Λογικό επίπεδο 7.
 5. Βγείτε έξω μεταξύ 10 μ.μ. και 4 π.μ. και χρησιμοποιήστε το παρατηρητήριο για να «Αναζήτηση της Αλήθειας». Αυτό θα αυξήσει σταδιακά τις πιθανότητές σας να σας απαχθούν.

Απατεώνες και Mods

Εάν είστε έμπειρος παίκτης των Sims, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε ασχοληθεί με την εξαπάτηση και την τροποποίηση των αγαπημένων σας παιχνιδιών και απλά θέλετε έναν εύκολο τρόπο για να κάνετε τους Sims σας να απαχθούν. Ενώ τα cheat και τα mod είναι γενικά ασφαλή, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η χρήση τους μπορεί να βλάψει το παιχνίδι σας, επομένως φροντίστε να προχωρήσετε με προσοχή και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αποθηκευμένων αρχείων σας.

Ζαβολιά

Για πρόσβαση στον εξωγήινο υπολογιστή και στο δορυφορικό πιάτο στο The Sims 4, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το “Testingcheats” εξαπατήστε τον κωδικό πατώντας Control+Shift+C στον υπολογιστή σας. Αφού ενεργοποιήσετε τη δοκιμή cheat, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το “bb.IgnoreGameplayUnlocksEntitlement” εξαπατήστε για να επιτρέψετε στον Sim να αγοράσει τον εξωγήινο υπολογιστή και “bb.ShowHiddenObjects” για να αγοράσετε το δορυφορικό πιάτο.

Θυμηθείτε ότι αυτά τα cheat θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σε λειτουργία Live Mode και όχι σε λειτουργία Build/Buy, καθώς θα πρέπει να επιστρέψετε στη Live Mode για να δείτε τα αντικείμενα.

Modding

Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε mods, υπάρχουν πολλά διαθέσιμα που μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητές σας να σας απαγάγουν, όπως το “Απαγωγές εξωγήινων & Όχι απαγωγές” mod by Tanja1986, το οποίο καταργεί την 24ωρη χαλάρωση για την επαφή με εξωγήινους χρησιμοποιώντας το τηλεσκόπιο. Ένα άλλο δημοφιλές mod είναι το “Κέντρο εντολών MC” από το Deaderpool, ένα ευέλικτο βοηθητικό mod που, μεταξύ πολλών άλλων χρήσιμων λειτουργιών, σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε τη συμπεριφορά των απαγωγών από εξωγήινους στο παιχνίδι σας.

Διερευνήστε τη μυστηριώδη ανωμαλία

Η απαγωγή στο The Sims 4 απαιτεί λίγη τύχη, προσπάθεια και λίγη γνώση της μηχανικής του παιχνιδιού. Ωστόσο, με τη σωστή καριέρα, δεξιότητες, αντικείμενα, απατεώνες ή mods, μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να σας πιάσουν εξωγήινους και να χαρίσετε αβίαστα στους Sims σας αυτή την τρομακτική και συναρπαστική εμπειρία του άλλου κόσμου.

Πώς υποκινήσατε μια απαγωγή Sim; Χρησιμοποιήσατε συνδυασμό παραδοσιακών μεθόδων ή κωδικών εντολών και mods; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here