Πώς να προσθέσετε προσαρμοσμένα έργα τέχνης στις λίστες αναπαραγωγής Apple Music στο iOS 17 ή το iPadOS 17

0
5
Πώς να προσθέσετε προσαρμοσμένα έργα τέχνης στις λίστες αναπαραγωγής Apple Music στο iPhone

Υπάρχουν περισσότερα στη μουσική που αγαπάς από το να ακούς απλώς. Μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένα έργα τέχνης στο Apple Music στο iPhone. Στο παρελθόν, είχατε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε μια δική σας φωτογραφία για μια λίστα αναπαραγωγής. Αλλά με το iOS 17.1, μπορείτε επίσης να επιλέξετε από διάφορα προκατασκευασμένα εξώφυλλα έργων τέχνης. Αυτά περιλαμβάνουν συμπληρωματικά χρώματα με σχήματα, διαβαθμίσεις και τον τίτλο της λίστας αναπαραγωγής. Ας δούμε πώς μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένα έργα τέχνης στις λίστες αναπαραγωγής Apple Music σε iPhone ή iPad.

Πώς να προσθέσετε προσαρμοσμένα έργα τέχνης στη λίστα αναπαραγωγής Apple Music σε iPhone και iPad

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Μουσική → Επιλογή λίστας αναπαραγωγής.
  • Στο iPhone, μπορείτε να προβάλετε τις λίστες αναπαραγωγής σας στην καρτέλα Βιβλιοθήκη και να επιλέξετε Επεξεργασία για να προσθέσετε λίστες αναπαραγωγής στην οθόνη εάν δεν τις βλέπετε.
  • Στο iPad, απλά κοιτάξτε την πλαϊνή γραμμή.
 2. Πατήστε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης λεπτομερειών της λίστας αναπαραγωγής → Επιλέξτε Επεξεργασία.

  Ανοίξτε τη Μουσική, μπήκα στη Βιβλιοθήκη, επιλέξτε τρεις τελείες και πατήστε επεξεργασία

 3. Στη συνέχεια, θα δείτε τις επιλογές γραφικών στο επάνω μέρος (με τον τίτλο της λίστας αναπαραγωγής σας). Μπορείτε να σύρετε προς τα αριστερά και προς τα δεξιά για να τα δείτε όλα και, στη συνέχεια, απλώς να σταματήσετε σε αυτό που θέλετε.
 4. Για να χρησιμοποιήσετε τη δική σας εικόνα, σύρετε μέχρι τέρμα προς τα αριστερά → Πατήστε το εικονίδιο Κάμερα και επιλέξτε ή τραβήξτε μια φωτογραφία.
 5. Όταν τελειώσετε, πατήστε Τέλος επάνω δεξιά.

  Επιλέξτε προσαρμοσμένο έργο τέχνης στη λίστα αναπαραγωγής Apple Music στο iPhone

Θυμηθείτε, εάν δεν αλλάξετε το εξώφυλλο για μια λίστα αναπαραγωγής που δημιουργείτε, η Apple Music ορίζει ένα προεπιλεγμένο εξώφυλλο χρησιμοποιώντας εξώφυλλο άλμπουμ για τα τέσσερα πρώτα τραγούδια της λίστας σας.

Ενημερώστε τη λίστα αναπαραγωγής σας

Η δυνατότητα αλλαγής του εξωφύλλου σε κάτι πιο αξέχαστο ή ευχάριστο στο μάτι σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια πραγματικά προσαρμοσμένη λίστα αναπαραγωγής Apple Music στο iOS 17.1. Πείτε μας τις σκέψεις σας για τα εξώφυλλα των έργων τέχνης, είτε πιστεύετε ότι βελτιώνουν την εμφάνιση της λίστας αναπαραγωγής σας είτε επιθυμείτε πιο ελκυστικές επιλογές.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει μια πρόσθετη δυνατότητα με το Apple Music στο iOS 17.2 για τη δημιουργία συνεργατικών λιστών αναπαραγωγής.

Διαβάστε περισσότερα:

 • Το εξώφυλλο κινουμένων σχεδίων της Apple Music δεν λειτουργεί στο iPhone; Πώς να το φτιάξετε!
 • Συμβουλές και κόλπα Apple Music για iPhone
 • Πώς να προβάλετε στίχους πλήρους οθόνης στο Apple Music σε iPhone, iPad και Mac

Αναγνώστες σαν εσάς βοηθούν στην υποστήριξη του iGeeksBlog. Όταν κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας συνδέσμους στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών. Διαβάστε τη δήλωση αποποίησης ευθύνης.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here