Πώς να κλειδώσετε το προφίλ σας στο Netflix με ένα PIN

0
75
Πώς να κλειδώσετε το προφίλ σας στο Netflix με ένα PIN

Όταν πρόκειται για την υπηρεσία ροής βίντεο κατ’ απαίτηση, δεν υπάρχει κανένας μεγαλύτερος από το Netflix. Ναι, το Netflix έχει κάποιους ανταγωνιστές, αλλά δεν πλησιάζουν πουθενά το Netflix όσον αφορά το περιεχόμενο βίντεο, την ποιότητα και τη χρηστικότητα.

Όντας η πιο δημοφιλής υπηρεσία ροής βίντεο, το Netflix σας προσφέρει ατελείωτες ώρες περιεχομένου βίντεο μαζί με καλύτερους ελέγχους. Εάν είστε ενεργός χρήστης του Netflix, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι η υπηρεσία βίντεο σάς επιτρέπει να δημιουργείτε ξεχωριστά προφίλ για κάθε μέλος της οικογένειας.

Στο techviral, έχουμε ήδη μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για το πώς να δημιουργήσετε ένα προφίλ στο Netflix. Κάθε προφίλ που δημιουργείτε στο Netflix θα έχει τη δική του προτίμηση γλώσσας, επίπεδο ωριμότητας, εξατομικευμένες προτάσεις και πολλά άλλα. Ακόμη και το Netflix σάς επιτρέπει να κλειδώνετε το προφίλ σας με ένα PIN.

Εάν θέλετε, μπορείτε να κλειδώσετε το προφίλ σας στο Netflix με ένα PIN για να προστατεύσετε τη δραστηριότητα του λογαριασμού σας από τα αδιάκριτα βλέμματα. Όταν κλειδώνετε το προφίλ σας, θα σας ζητείται να εισάγετε το PIN κάθε φορά που προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο προφίλ.

Βήματα για να κλειδώσετε το προφίλ σας Netflix με ένα PIN

Έτσι, εάν ενδιαφέρεστε να κλειδώσετε το προφίλ σας στο Netflix, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα για το πώς να κλειδώσετε το προφίλ σας στο Netflix με ένα PIN. Ας τσεκάρουμε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το Netflix.com. Τώρα, επιλέξτε το προφίλ όπου θέλετε να ρυθμίσετε μια κλειδαριά.

επιλέξτε το προφίλ

2. Τώρα, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ

3. Από το αναπτυσσόμενο μενού, κάντε κλικ στην επιλογή Λογαριασμός όπως φαίνεται παρακάτω.

κάντε κλικ στην επιλογή Λογαριασμός

4. Στη σελίδα Λογαριασμός, κάντε κύλιση προς τα κάτω και αναπτύξτε το προφίλ σας στην ενότητα Προφίλ και γονικοί έλεγχοι.

επεκτείνετε το προφίλ σας

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί αλλαγής πίσω από το Κλείδωμα προφίλ.

κάντε κλικ στο κουμπί αλλαγής

6. Στην επόμενη οθόνη, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.

εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης

7. Στην οθόνη Κλείδωμα προφίλ, επιλέξτε το πλαίσιο πίσω από Απαιτείται PIN. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το 4-ψήφιο PIN και κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση.

επιλέξτε το πλαίσιο πίσω από Απαιτείται PIN

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να κλειδώσετε το προφίλ σας στο Netflix.

κλειδώστε το προφίλ σας στο Netflix

Το κλείδωμα προφίλ είναι πράγματι εξαιρετική δυνατότητα ασφάλειας και απορρήτου που προσφέρεται από το Netflix και είναι πολύ εύκολο να περιορίσετε την πρόσβαση σε ένα συγκεκριμένο προφίλ στον λογαριασμό σας στο Netflix. Μπορείτε εύκολα να προστατεύσετε το προφίλ σας στο Netflix με ένα PIN κλειδώματος προφίλ. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here