Πώς να επαναφέρετε τις εφαρμογές που εκτελούνται μετά την επανεκκίνηση στα Windows 10

0
83

Αυτόματη επαναφορά εφαρμογών μετά την επανεκκίνηση!

Πώς να επαναφέρετε τις εφαρμογές που εκτελούνται μετά την επανεκκίνηση στα Windows 10 & 11
Πώς να επαναφέρετε τις εφαρμογές που εκτελούνται μετά την επανεκκίνηση στα Windows 10

Ας παραδεχτούμε? Τα Windows 10 είναι αυτή τη στιγμή το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα για επιτραπέζιους υπολογιστές. Το λειτουργικό σύστημα τροφοδοτεί τώρα εκατομμύρια επιτραπέζιους υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές. Επίσης, η Microsoft κυκλοφορεί τακτικά νέες ενημερώσεις στο λειτουργικό σύστημα για να διορθώσει υπάρχοντα σφάλματα και ζητήματα ασφάλειας.

Εάν χρησιμοποιείτε τα Windows 10 για λίγο, ίσως γνωρίζετε ότι κλείνουν όλα τα προγράμματα μόλις επανεκκινήσετε τη συσκευή σας. Όχι μόνο τα Windows, αλλά σχεδόν όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιου υπολογιστή κλείνουν ένα πρόγραμμα πριν τερματίσουν τη λειτουργία του υπολογιστή.

Ενώ εργάζεστε στα Windows 10, μπορεί να έχετε ανοίξει πολλές εφαρμογές όπως σημειωματάριο, πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή άλλα εργαλεία που σχετίζονται με την εργασία. Τι γίνεται αν χρειαστεί να επανεκκινήσετε το σύστημά σας από το πουθενά; Το πρώτο πράγμα που θα σας ερχόταν στο μυαλό είναι ότι θα πρέπει να αποθηκεύσετε όλες τις εφαρμογές σας και να τις επαναφέρετε μετά από μια επανεκκίνηση.

Ωστόσο, τι γίνεται αν σας πω ότι τα Windows 10 μπορούν να επαναφέρουν αυτόματα όλες τις εφαρμογές που εκτελούνται μετά από επανεκκίνηση; Ναι, είναι δυνατό, αλλά πρέπει να ενεργοποιήσετε μια συγκεκριμένη λειτουργία για αυτό.

Βήματα για την επαναφορά εφαρμογών που εκτελούνται μετά την επανεκκίνηση στα Windows 10

Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο αυτόματης επαναφοράς εφαρμογών που εκτελούνται μετά την επανεκκίνηση των Windows 10. Ας το ελέγξουμε.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows 10 και επιλέξτε “Ρυθμίσεις”

Βήμα 2. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην επιλογή «Λογαριασμοί».

Βήμα 3. Στη σελίδα Λογαριασμός, κάντε κλικ στις «Επιλογές εισόδου». Η επιλογή βρίσκεται στην αριστερή πλευρά.

Βήμα 4. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, ενεργοποιήστε την επιλογή “Αυτόματη αποθήκευση των εφαρμογών μου με δυνατότητα επανεκκίνησης όταν αποσυνδέομαι και επανεκκινώ μετά την είσοδο”

Σημαντικό: Αυτή η μέθοδος θα λειτουργήσει μόνο εάν οι εφαρμογές έχουν επανεκκινηθεί από τον προγραμματιστή. Αυτό δεν θα επαναφέρει τα Σημειωματάρια, το Microsoft Word ή οποιαδήποτε άλλα πράγματα που απαιτούν τη χρήση της δυνατότητας “Αποθήκευση”.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επαναφέρετε αυτόματα τις εφαρμογές που εκτελούνται μετά από επανεκκίνηση στα Windows 10.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με την αυτόματη επαναφορά εφαρμογών που εκτελούνται μετά από επανεκκίνηση στα Windows 10. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here