Πώς να ενεργοποιήσετε τη νέα σκοτεινή λειτουργία του Instagram

0
94
AndroidPIT instagram 8633
© NextPit

Η σκοτεινή λειτουργία είναι μια επιλογή που είναι διαθέσιμη σε όλο και περισσότερες εφαρμογές αυτές τις μέρες. Αυτό είναι εγγενές από την κυκλοφορία του Android 10, αυτό δεν ισχύει για παλαιότερες εκδόσεις του Android, αλλά ορισμένες εφαρμογές προσφέρουν τώρα τη λειτουργικότητα. Το Instagram είναι η πιο πρόσφατη εφαρμογή που κάνει το βήμα ενσωματώνοντας αυτήν τη σκοτεινή λειτουργία για όλους.

Μετά το Twitter, το YouTube και το Messenger, τώρα είναι η σειρά του Instagram να προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, η οποία είναι πολύ δημοφιλής στους χρήστες. Η Dark mode σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε ένα λιγότερο φωτεινό περιβάλλον το βράδυ και να ξεκουράζετε περισσότερο τα μάτια σας. Εάν έχετε ένα smartphone με οθόνη AMOLED, εξοικονομεί επίσης λίγη ενέργεια.

  • Πόση μπαταρία εξοικονομεί πραγματικά το σκοτεινό θέμα ή η σκοτεινή λειτουργία;

Η σκοτεινή λειτουργία που αναπτύσσεται από το Instagram είναι επομένως διαθέσιμη σε iOS 13, Android 10 αλλά και σε smartphone με Android 9 Pie.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία του Instagram στο Android

Σε Android 10

Η διαδικασία είναι απλή. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία του Instagram στο Android 10:

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Οθόνη > Σκοτεινή λειτουργία για να την ενεργοποιήσετε
androidpit ενεργοποίηση σκοτεινής λειτουργίας

Πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο smartphone σας / © NextPit

  • Ανοίξτε το Instagram και τελειώσατε, είναι τόσο εύκολο
androidpit instagram σκοτεινή λειτουργία

Το Instagram σε σκοτεινή λειτουργία, είναι δυνατό / © NextPit

Στο Android Pie 9

Πριν προχωρήσετε, πρέπει να ελέγξετε ότι διαθέτετε τουλάχιστον την έκδοση v114.0.0.0.38.120 του Instagram. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, ενημερώστε το από το Google Play Store. Η λειτουργικότητα είναι προς το παρόν δεσμευμένη μόνο για λίγους χρήστες. Ωστόσο, μπορείτε να είστε ένας από τους λίγους τυχερούς που επωφελούνται από αυτό. Εάν όλα πάνε καλά, το Instagram θα πρέπει να αναπτύξει αυτήν τη σκοτεινή λειτουργία για όλους τους χρήστες σε μελλοντικές ενημερώσεις.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  • Ανοίξτε το Instragam και κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας κάτω δεξιά
  • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις επάνω δεξιά και στη συνέχεια στις Ρυθμίσεις στο αναπτυσσόμενο μενού
  • Κάντε κλικ στο Θέματα και μετά στο Dark και τελειώσατε

Είναι επίσης πιθανό το smartphone σας στο Android Pie να επωφεληθεί από μια σκοτεινή λειτουργία χάρη στη διεπαφή που προσφέρει ο κατασκευαστής σας. Σε αυτήν την περίπτωση, ακολουθήστε την ίδια διαδικασία όπως στο Android 10 ενεργοποιώντας αυτήν τη λειτουργία από τις ρυθμίσεις και στη συνέχεια ανοίγοντας το Instagram.

Θα χρησιμοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Instagram;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here