Πώς να εγκαταστήσετε το WhatsApp στο Remix OS

0
83
Πώς να εγκαταστήσετε το WhatsApp στο Remix OS
Πώς να εγκαταστήσετε το WhatsApp στο Remix OS

Καθώς η μέθοδος που θα συζητήσουμε εδώ θα σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε το whatsapp στο Remix OS εάν η συσκευή δεν υποστηρίζεται για την εγκατάσταση από το Google Play store.

Μετά την κυκλοφορία του Remix OS, πολλοί από εσάς πρέπει να δοκιμάσουν αυτό το δροσερό λειτουργικό σύστημα στον υπολογιστή σας, καθώς σας δίνει το Android live OS για εκτέλεση στον υπολογιστή σας. Και συζητήσαμε επίσης τον οδηγό για την εγκατάσταση αυτού του λειτουργικού συστήματος στον υπολογιστή σας. Ωστόσο, υπάρχουν λίγα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι χρήστες σε αυτό το λειτουργικό σύστημα και αυτό ήταν η συμβατότητα των εφαρμογών σε αυτό το λειτουργικό σύστημα. Όπως πολλοί χρήστες αντιμετώπιζαν το πρόβλημα με την εγκατάσταση του whatsapp σε αυτό το λειτουργικό σύστημα. Δηλαδή το whatsapp δεν υποστηριζόταν σε ορισμένες συσκευές. Και αυτός είναι ο λόγος που σήμερα είμαστε εδώ για να το λύσουμε αυτό. Θα χρησιμοποιήσετε την πηγή τρίτου μέρους για να λάβετε το Whatsapp και να το εγκαταστήσετε στη συσκευή σας. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Πώς να εγκαταστήσετε το WhatsApp στο Remix OS

Η μέθοδος είναι αρκετά απλή και εύκολη και το μόνο που χρειάζεται είναι να χρησιμοποιήσετε πηγή τρίτου μέρους για να λάβετε το αρχείο apk Whatsapp και στη συνέχεια να το εγκαταστήσετε ενεργοποιώντας την εγκατάσταση της εφαρμογής τρίτου μέρους στο Remix OS. Ακολουθήστε λοιπόν τα παρακάτω απλά βήματα για να προχωρήσετε.

Βήματα για να εγκαταστήσετε το WhatsApp στο Remix OS:

  1. 1. Πρώτα απ ‘όλα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Whatsapp apk από τον επίσημο ιστότοπο του, επισκεπτόμενοι Εδώ.

    Το Whatsapp δεν υποστηρίζεται στο Remix OS
    Το Whatsapp δεν υποστηρίζεται στο Remix OS

  2. 2. Τώρα πρέπει να πατήσετε δύο φορές το αρχείο apk που είχατε κατεβάσει στον υπολογιστή.
  3. 3. Τώρα θα εμφανιστεί ένα προειδοποιητικό μήνυμα για άγνωστες πηγές και για αυτό πρέπει να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις->Ασφάλεια και να “επιτρέψετε την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές”.Αγνωστες πηγές
  4. 4. Τώρα πάλι κάντε διπλό κλικ στο αρχείο apk whatsapp και αυτή τη φορά θα μπορείτε να εγκαταστήσετε το whatsapp στο λειτουργικό σύστημα.Whatsapp
  5. 5. Τώρα το whatsapp θα εγκατασταθεί στο λειτουργικό σύστημα και το μόνο που χρειάζεται είναι να επιβεβαιώσετε τον αριθμό και μετά το όνομα που θέλετε να ορίσετε για τον λογαριασμό.
  6. 6. Αυτό τελειώσατε, τώρα το whatsapp θα εγκατασταθεί στο Remix OS σας και τώρα μπορείτε να κάνετε τις συνομιλίες σας με τους φίλους σας μέσω υπολογιστή.

Έτσι, παραπάνω έχει να κάνει με το Πώς να εγκαταστήσετε το WhatsApp στο Remix OS. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον απλό οδηγό και μπορείτε εύκολα να εκτελέσετε το whatsapp στο λειτουργικό σύστημα Remix που δεν εγκαταστάθηκε από το Google Play store καθώς εμφανιζόταν εκεί η μη υποστηριζόμενη εφαρμογή. Επομένως, χρησιμοποιήστε αυτήν τη μέθοδο και έχετε αυτήν την εντυπωσιακή εφαρμογή στο cool λειτουργικό σας σύστημα. Ελπίζω το σεμινάριο να είναι χρήσιμο. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες με αυτό.