Πώς να διορθώσετε το κολλώδες Digital Crown στο Apple Watch; 4 τρόποι που εξηγούνται!

0
18
Πώς να διορθώσετε το κολλώδες Digital Crown στο Apple Watch;  4 τρόποι που εξηγούνται!

Παρόλο που το Apple Watch είναι ένα από τα καλύτερα smartwatches της αγοράς, δεν είναι τέλειο. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να αντιμετωπίσετε μερικά προβλήματα τότε και τώρα με το Apple Watch σας. Ένα τέτοιο ζήτημα είναι ότι το Digital Crown του Apple Watch σας έχει κολλήσει. Μπορεί να αισθάνεστε ότι η ψηφιακή κορώνα του Apple Watch σας είναι άκαμπτη και δύσκολα περιστρέφεται ή δεν μπορείτε να την πιέσετε, αλλά μην ανησυχείτε. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξω πώς να διορθώσετε ένα κολλώδες Digital Crown στο Apple Watch.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν στερεώσετε το κολλώδες Digital Crown στο Apple Watch σας

  • Αφαιρέστε οποιαδήποτε προστατευτική θήκη ή προστατευτικό οθόνης από το Apple Watch σας.
  • Βγάλτε τις ταινίες του Apple Watch σας, ειδικά αν είναι δερμάτινο.
  • Απενεργοποιήστε το Apple Watch και αφαιρέστε το από τη φόρτιση.
  • Μην χρησιμοποιείτε σαπούνι ή άλλα προϊόντα καθαρισμού.

Αφού φροντίσετε τα παραπάνω πράγματα, μπορείτε να ξεκινήσετε με τη διαδικασία καθαρισμού του Digital Crown του Apple Watch σας.

4 τρόποι για να διορθώσετε το κολλημένο Digital Crown στο Apple Watch

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους η ψηφιακή κορώνα του Apple Watch ή του Apple Watch Ultra κολλάει, με αποτέλεσμα να είναι άκαμπτο και δύσκολο να περιστρέφεται.

1. Καθαρίστε το Apple Watch σε χλιαρό νερό

Ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους θα μπορούσε να συμβεί είναι λόγω της βρωμιάς, της σκόνης, των συντριμμιών, της λοσιόν ή παρόμοιων πραγμάτων κάτω από το Digital Crown του Apple Watch σας. Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ξεκολλήσετε το Digital Crown του Apple Watch:

  1. Πάρτε λίγο χλιαρό φρέσκο ​​νερό.
  2. Κρατήστε το Apple Watch σας πάνω από έναν νεροχύτη.

    Πλύνετε το Digital Crown με νερό

  3. Ρίξτε χλιαρό φρέσκο ​​νερό στο Digital Crown του Apple Watch σας ενώ το περιστρέφετε αργά.

    Κρατήστε το Apple Watch πάνω από έναν νεροχύτη

  4. Πάρτε ένα πανί από μικροΐνες για να στεγνώσετε το Apple Watch μετά τον καθαρισμό. Βεβαιωθείτε ότι κρατάτε τα ηχεία του Apple Watch σας προς τα κάτω.

    Ξεπλύνετε το Digital Crown με πανί

Αν και αυτό θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τυχόν κολλημένη σκόνη και υπολείμματα κάτω από το Digital Crown, αφαιρεί επίσης τυχόν άμμο κάτω από το Digital Crown του Apple Watch. Μπορείτε να δοκιμάσετε το Digital Crown σας και να δείτε αν είναι δύσκολο να στρίψετε. Μπορείτε επίσης να καθαρίσετε τη ζώνη, το ηχείο και την οθόνη.

2. Ενημερώστε το watchOS

Υπάρχουν φορές που ένα σφάλμα στο watchOS μπορεί να εμποδίσει το Apple Watch σας να λάβει οποιαδήποτε είσοδο από το Digital Crown, κάτι που μπορεί να σας κάνει να πιστεύετε ότι το Digital Crown σταμάτησε να λειτουργεί.

Ωστόσο, μια απλή ενημέρωση στην πιο πρόσφατη έκδοση του watchOS μπορεί να διορθώσει το πρόβλημά σας. Για να μάθετε πώς να το κάνετε, ακολουθήστε τον εκτενή μας οδηγό, όπου σας δείχνουμε διαφορετικούς τρόπους ενημέρωσης του Apple Watch σας

3. Επανεκκινήστε το Apple Watch

Πριν ολοκληρώσετε οτιδήποτε, δοκιμάστε να επανεκκινήσετε το Apple Watch. Μερικές φορές, μια απλή επανεκκίνηση μπορεί να κάνει θαύματα. Για να επανεκκινήσετε το Apple Watch, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

  1. Ξεκλειδώστε το Apple Watch σας.
  2. Κρατήστε πατημένο το πλευρικό κουμπί στο Apple Watch μέχρι να εμφανιστεί το ρυθμιστικό λειτουργίας.
  3. Πατήστε το εικονίδιο On/Off στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και σύρετε το ρυθμιστικό Power Off προς τα δεξιά. Περιμένετε 15 δευτερόλεπτα για να απενεργοποιηθεί το Apple Watch.
  4. Κρατήστε πατημένο το πλευρικό κουμπί μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple για επανεκκίνηση του Apple Watch.

Εάν αυτό δεν λειτούργησε, θα πρέπει να προσπαθήσετε να επαναφέρετε σκληρά το Apple Watch σας.

4. Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Apple

Ακόμη και μετά την ενημέρωση και επανεκκίνηση του Apple Watch, εάν δεν μπορείτε να διορθώσετε το κολλώδες Digital Crown στο Apple Watch σας, θα πρέπει να επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Apple και επισκεφτείτε το κοντινό σας Apple Store ή τον εξουσιοδοτημένο πάροχο υπηρεσιών.

Οι πάροχοι υπηρεσιών Apple θα σας ζητήσουν να καταθέσετε το Apple Watch σας για διάγνωση και θα σας παράσχουν ένα εκτιμώμενο κόστος. Δεν θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσετε αν το Apple Watch σας είναι υπό εγγύηση ή το Apple Care+. Μόλις συμφωνήσετε με την επισκευή, θα χρειαστούν τρεις έως πέντε ημέρες για να επισκευάσουν το Apple Watch σας πριν σας το παραδώσουν.

Φροντίστε το Digital Crown του Apple Watch σας!

Το Digital Crown στο Apple Watch σας είναι ένα από τα πιο βασικά μέρη καθώς το χρησιμοποιείτε για την εκτέλεση ποικίλων λειτουργιών. Εάν γίνει άκαμπτο, κολλώδες ή δύσκολο να το γυρίσετε, θα πρέπει να το καθαρίσετε. Ελπίζω τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω να σας βοηθήσουν να καθαρίσετε το Digital Crown στο Apple Watch σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με αυτόν τον οδηγό, αφήστε τις στα σχόλια παρακάτω.

Διαβάστε περισσότερα:

  • Η χειρονομία με διπλό πάτημα του Apple Watch δεν λειτουργεί; Πώς να το φτιάξετε!
  • Πώς να ελέγξετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Apple Watch
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε στις κλήσεις από το Apple Watch; Πώς να το φτιάξετε!

Αναγνώστες σαν εσάς βοηθούν στην υποστήριξη του iGeeksBlog. Όταν κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας συνδέσμους στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών. Διαβάστε τη δήλωση αποποίησης ευθύνης.