Πώς να δημιουργήσετε έναν δεύτερο λογαριασμό Instagram

0
54

Θέλετε να δημιουργήσετε έναν δεύτερο λογαριασμό στο Instagram; Θέλετε έναν λογαριασμό για την επιχείρηση και έναν για τον εαυτό σας; Διαχείριση πολλών λογαριασμών για πελάτες; Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να έχετε έναν δεύτερο ή και τρίτο λογαριασμό στο Instagram. Αυτό το σεμινάριο θα σας δείξει πώς να τα δημιουργείτε και να τα διαχειρίζεστε αποτελεσματικά.

Παραδόξως, το Instagram είναι ανοιχτό σε χρήστες που έχουν πολλούς λογαριασμούς. Η εταιρεία διευκολύνει ακόμη και την εναλλαγή μεταξύ τους απευθείας στην εφαρμογή.

Αυτή η λειτουργία είναι ιδανική για επαγγελματίες του μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων ή όσους έχουν πολλά πάθη. Το Instagram τείνει να έχει στενή εστίαση και ένας λογαριασμός συχνά επικεντρώνεται σε μια θέση. Οποιαδήποτε απόκλιση από αυτό μπορεί να μειώσει το μήνυμα, ειδικά αν προωθείτε μια επωνυμία ή μια επιχείρηση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ύπαρξη πολλών λογαριασμών είναι τόσο ευεργετική.

Αυτό το άρθρο θα σας διδάξει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη δημιουργία και τη διαχείριση πολλών λογαριασμών στο Instagram.

Δημιουργία δεύτερου λογαριασμού Instagram

Το πλεονέκτημα αυτής της ρύθμισης είναι ότι αντί να χρειάζεται να συνδεθείτε σε ξεχωριστούς λογαριασμούς, μπορείτε να συνδέσετε τους λογαριασμούς σας στο Instagram μεταξύ τους για να διατηρήσετε τα πράγματα όμορφα και τακτοποιημένα.

 1. Ανοίξτε τον κύριο λογαριασμό σας στο Instagram.
 2. Επιλέξτε το εικονίδιο του προφίλ σας στην κάτω δεξιά γωνία.
 3. Πατήστε στο εικονίδιο μενού τριών γραμμών επάνω δεξιά.
 4. Επιλέξτε το εικονίδιο με το γρανάζι για πρόσβαση στις Ρυθμίσεις.
 5. Επιλέξτε Προσθήκη λογαριασμού στο κάτω μέρος. Μπορεί να δείτε Προσθήκη ή Εναλλαγή λογαριασμών εάν έχετε ήδη περισσότερους από έναν.
 6. Επιλέξτε το όνομα χρήστη σας και επιλέξτε Επόμενο για να συνεχίσετε.
 7. Χρησιμοποιήστε διαφορετική διεύθυνση email από αυτή που είναι ήδη συνδεδεμένη στο Instagram.
 8. Επιβεβαιώστε τον λογαριασμό email σας εισάγοντας τον κωδικό επιβεβαίωσης που αποστέλλεται στη διεύθυνση.
 9. Ρυθμίστε την εικόνα του προφίλ σας και ακολουθήστε τον οδηγό εγγραφής.

Μπορείτε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook με τον λογαριασμό σας στο Instagram αν θέλετε, αλλά μόνο εάν δεν το κάνατε αυτό για τον κύριο λογαριασμό σας. Όποια και αν είναι η μέθοδος που χρησιμοποιείτε στο Βήμα 7, τηλέφωνο, email ή Facebook, πρέπει να διαφέρει από τη μέθοδο που χρησιμοποιείται για αυτόν τον κύριο λογαριασμό. Εάν χρησιμοποιείτε τις ίδιες λεπτομέρειες, θα δείτε ένα σφάλμα που θα σας ενημερώνει ότι οι λεπτομέρειες χρησιμοποιούνται ήδη ή λέξεις για το σκοπό αυτό.

Σύνδεση δεύτερου λογαριασμού Instagram

Εάν έχετε ήδη έναν δεύτερο λογαριασμό στο Instagram, μπορείτε να τον συνδέσετε με τον κύριο σας αντί να δημιουργήσετε έναν άλλο, αν προτιμάτε. Χρησιμοποιεί παρόμοια διαδικασία όπως παραπάνω. Μπορείτε να συνδέσετε έως και πέντε λογαριασμούς ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο.

 1. Ανοίξτε τον κύριο λογαριασμό σας στο Instagram.
 2. Επιλέξτε το προφίλ σας και το εικονίδιο μενού τριών γραμμών επάνω δεξιά.
 3. Επιλέξτε το εικονίδιο με το γρανάζι για πρόσβαση στις Ρυθμίσεις.
 4. Επιλέξτε Προσθήκη λογαριασμού στο κάτω μέρος.
 5. Εισαγάγετε τα άλλα στοιχεία του λογαριασμού σας και αποθηκεύστε τα.

Οι λογαριασμοί σας στο Instagram είναι πλέον συνδεδεμένοι. Αν και τίποτα δεν αλλάζει με τους ίδιους τους λογαριασμούς, θα κάνει την εναλλαγή μεταξύ τους πιο εύκολη από το να αποσυνδεθείτε από τον έναν και να επιστρέψετε στον άλλο.

Εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών Instagram

Η διαδικασία εναλλαγής μεταξύ συνδεδεμένων λογαριασμών είναι η ίδια είτε δημιουργήσατε έναν νέο δεύτερο λογαριασμό είτε συνδέσατε έναν υπάρχοντα.

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και επιλέξτε το προφίλ σας.
 2. Επιλέξτε το όνομα χρήστη σας στο επάνω μέρος. Εμφανίζεται ένα μικρό αναδυόμενο παράθυρο με τους συνδεδεμένους λογαριασμούς σας.
 3. Επιλέξτε τον λογαριασμό στον οποίο θέλετε να μεταβείτε.

Ανάλογα με το τηλέφωνο που χρησιμοποιείτε, η επιλογή λογαριασμού θα είναι ένα αναπτυσσόμενο μενού ή ένα αναδυόμενο παράθυρο. Σε κάθε περίπτωση, επιλέξτε τον λογαριασμό και θα αλλάξετε αμέσως.

Καταργήστε έναν συνδεδεμένο λογαριασμό Instagram

Εάν πρέπει να καταργήσετε έναν λογαριασμό που έχετε συνδέσει, είναι σχεδόν το αντίστροφο από τη σύνδεσή τους. Δείτε πώς να το κάνετε:

 1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό Instagram που θέλετε να καταργήσετε.
 2. Επιλέξτε το προφίλ σας και το εικονίδιο μενού τριών γραμμών επάνω δεξιά.
 3. Επιλέξτε το εικονίδιο με το γρανάζι για πρόσβαση στις ρυθμίσεις.
 4. Επιλέξτε Αποσύνδεση από λογαριασμό.

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα θα καταργηθεί η σύνδεση μεταξύ του λογαριασμού στον οποίο συνδεθήκατε και αυτών με τους οποίους συνδέθηκε. Στη συνέχεια, μπορείτε να διαγράψετε ή να ξεχάσετε αυτόν τον λογαριασμό ανάλογα με την περίπτωση.

Διαγραφή λογαριασμού Instagram

Η διαγραφή ενός λογαριασμού Instagram είναι ένα δραστικό μέτρο, αλλά αν δεν το χρησιμοποιείτε πια, είναι μια χρήσιμη εργασία καθαριότητας. Η διαγραφή ενός λογαριασμού είναι μη αναστρέψιμη, οπότε μόλις γίνει, αυτό είναι. Εάν πρέπει να το διαγράψετε, δείτε πώς.

 1. Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στη συσκευή σας και μεταβείτε στη σελίδα διαγραφής λογαριασμού Ίνσταγκραμ.
 2. Συμπληρώστε τη σύντομη φόρμα που ζητάτε τη διαγραφή, αναφέρετε έναν λόγο και εισάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας.
 3. Επιλέξτε Μόνιμη Διαγραφή του λογαριασμού μου όταν είστε έτοιμοι.

Το Instagram μπορεί να προσπαθήσει να σας κρατήσει προσφέροντας συμβουλές ή βοήθεια για να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας, αλλά στο τέλος θα κάνει ό,τι ζητάτε και θα τον διαγράψει.

Συχνές Ερωτήσεις

Ακολουθούν μερικές ακόμη απαντήσεις στις ερωτήσεις σας σχετικά με το Instagram.

Πόσους λογαριασμούς Instagram μπορώ να συνδέσω;

Κάθε χρήστης μπορεί να έχει έως και πέντε λογαριασμούς Instagram.

Θα λαμβάνω ειδοποιήσεις για όλους τους λογαριασμούς μου;

Οι ειδοποιήσεις που λαμβάνετε εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την ενεργοποίηση της λειτουργίας σε κάθε λογαριασμό. Αλλά θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις μόνο για τον λογαριασμό που χρησιμοποιήσατε τελευταία.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here