Πώς να δείτε τα αποτελέσματα αναζήτησης Google στην επάνω γραμμή του Chrome

0
89
Πώς να δείτε τα αποτελέσματα αναζήτησης Google στην επάνω γραμμή του Chrome

Το Chrome για Android μόλις απέκτησε μια νέα λειτουργία!

Πώς να δείτε τα αποτελέσματα αναζήτησης Google στην επάνω γραμμή του Chrome

Ας παραδεχτούμε, η αναζήτηση σε κινητές συσκευές δεν είναι τόσο άνετη όσο η επιφάνεια εργασίας. Για παράδειγμα, κάθε φορά, πρέπει να πατάτε το κουμπί πίσω της κινητής συσκευής σας για να επιστρέψετε στο αποτέλεσμα αναζήτησης Google.

Πρόσφατα, η Google βρέθηκε να δοκιμάζει μια νέα λειτουργία που σας επιτρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των αποτελεσμάτων αναζήτησης όλα σε μία καρτέλα. Η νέα λειτουργία εξοικονομεί χρόνο, καθώς τοποθετεί τα αποτελέσματα της Αναζήτησης Google ακριβώς κάτω από τη γραμμή διευθύνσεων.

Με τη νέα λειτουργία, ανεξάρτητα από τον ιστότοπο που βλέπετε, θα έχετε την επιλογή να μεταβείτε σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα αναζήτησης χωρίς να επιστρέψετε στη σελίδα αναζήτησης Google.

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο στην πιο πρόσφατη έκδοση του Chrome για Android – Chrome Έκδοση 91. Επίσης, η δυνατότητα δεν είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή. Αντίθετα, πρέπει να ενεργοποιήσετε με μη αυτόματο τρόπο μια συγκεκριμένη σημαία Chrome για να ενεργοποιήσετε τη νέα δυνατότητα.

Βήματα για την προβολή των αποτελεσμάτων αναζήτησης Google στην επάνω γραμμή του Chrome

Η λειτουργία ονομάζεται “Συνεχής πλοήγηση αναζήτησης” και είναι πολύ χρήσιμη. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, παραθέτουμε έναν αναλυτικό οδηγό για το πώς να βλέπετε τα αποτελέσματα της Αναζήτησης Google στην επάνω γραμμή του Chrome στο Android. Ας τσεκάρουμε.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, κατευθυνθείτε στο Google Play Store και ενημερώστε το Google Chrome πρόγραμμα περιήγησης για Android.

Βήμα 2. Τώρα ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome και πληκτρολογήστε “Chrome://flags” στη γραμμή διευθύνσεων.

Βήμα 3. Στη σελίδα σημαίες του Chrome, αναζητήστε “Συνεχής αναζήτηση πλοήγησης”

Βήμα 4. Πατήστε στο αναπτυσσόμενο μενού πίσω από τη σημαία και επιλέξτε «Ενεργοποιημένο».

Βήμα 5. Μόλις τελειώσετε, πατήστε το κουμπί «Επανεκκίνηση».

Βήμα 6. Τώρα ανοίξτε οποιονδήποτε ιστότοπο από τα αποτελέσματα της Αναζήτησης Google. Στην επάνω γραμμή, θα βρείτε τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Σημείωση: Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τη σημαία του Chrome, θα πρέπει να περιμένετε λίγες μέρες ακόμα. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το Chrome για Android έκδοση 91.

Για να επιβεβαιώσετε την έκδοση του Chrome, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome, πατήστε στις τρεις τελείες και επιλέξτε Ρυθμίσεις. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε την επιλογή «Σχετικά με το Chrome».

Αυτό είναι! Τελείωσες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προσθέσετε αποτελέσματα Αναζήτησης Google στην επάνω γραμμή του Chrome για Android.

Έτσι, αυτό το άρθρο έχει να κάνει με τον τρόπο εμφάνισης των αποτελεσμάτων της Αναζήτησης Google στην επάνω γραμμή του Chrome για Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.