Πώς να βγείτε από τη λειτουργία καταστήματος σε μια τηλεόραση Hisense

0
8

Οι περισσότεροι έμποροι λιανικής τοποθετούν τις τηλεοράσεις σε Κατάσταση λειτουργίας για να επιτρέπουν στους αγοραστές να δουν τις προδιαγραφές οθόνης και ήχου υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, αφού πραγματοποιήσετε μια αγορά, θα έχετε πάντα την επιλογή να επιλέξετε μεταξύ λειτουργίας Home ή Store Mode κατά τη ρύθμιση. Τι γίνεται όμως αν δεν είστε λάτρης της λειτουργίας Store και θέλετε να την αλλάξετε;

Πώς να βγείτε από τη λειτουργία καταστήματος σε μια τηλεόραση Hisense

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να βγείτε από τη λειτουργία Store στην τηλεόρασή σας Hisense.

Χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο

Γνωστή και ως λειτουργία επίδειξης, αυτή η ρύθμιση είναι απαραίτητη όταν περιηγείστε σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών και θέλετε να αγοράσετε μια νέα τηλεόραση. Σας δείχνει τα προηγμένα και βασικά χαρακτηριστικά της συσκευής, όπως η ποιότητα εικόνας. Η χρήση τηλεχειριστηρίου είναι μία από τις πιο βολικές μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις της συσκευής σας.

Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αποθήκευσης χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο στο Hisense Android TV:

 1. Ενεργοποιήστε την τηλεόραση Hisense.
 2. Πατήστε το κουμπί “Αρχική σελίδα” στο τηλεχειριστήριό σας.
 3. Επιλέξτε το εικονίδιο “Ρυθμίσεις”.
 4. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους στο τηλεχειριστήριό σας για να μετακινηθείτε στην ενότητα και επιλέξτε “Προτιμήσεις συσκευής”.
 5. Επιλέξτε Home Mode κάτω από Λειτουργία χρήσης ή Απενεργοποιήστε τη λειτουργία λιανικής.

Η λειτουργία λιανικής μπορεί να εμφανιστεί ως λειτουργία επίδειξης ή λειτουργία αποθήκευσης σε διαφορετικά μοντέλα τηλεοράσεων Hisense. Εάν το τηλεχειριστήριο Hisense TV δεν σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες αυτές τις λειτουργίες, είναι καλύτερο να ψάξετε να αγοράσετε την πιο πρόσφατη έκδοση στην αγορά. Απλώς βεβαιωθείτε ότι είναι συμβατό με τη συσκευή σας. Ένα τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή.

Απενεργοποίηση της λειτουργίας καταστήματος στο Hisense Google TV

Εάν χρησιμοποιείτε Hisense Google TV, δείτε πώς μπορείτε να βγείτε από τη λειτουργία επίδειξης:

 1. Επιλέξτε “Ρυθμίσεις” στο τηλεχειριστήριό σας. Εάν δεν υπάρχει ειδικό εικονίδιο ρυθμίσεων, μεταβείτε στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης σας και επιλέξτε το εικονίδιο “οδοντωτή”.
 2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο μενού “Ρυθμίσεις” χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα βέλους και επιλέξτε “Σύστημα”.
 3. Μεταβείτε στο “Σύνθετο σύστημα”.
 4. Ενεργοποιήστε την επιλογή “Λειτουργία αποθήκευσης” για να την απενεργοποιήσετε.

Αυτό είναι ιδανικό για λειτουργικό σύστημα VIDAA. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις μεθόδους για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αποθήκευσης, ανάλογα με το μοντέλο τηλεόρασης Hisense.

Χρήση κουμπιών τηλεόρασης

Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για χρήστες με ελαττωματικό ή χαμένο τηλεχειριστήριο.

 1. Βρείτε το κουμπί “Power” και πατήστε το για να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση Hisense.
 2. Πατήστε “Μενού”.
 3. Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία ελέγχου “Ένταση” και “Κανάλι” για να μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις”.
 4. Βρείτε τις “Προτιμήσεις συσκευής” χρησιμοποιώντας το κουμπί “Κανάλι”.
 5. Επιλέξτε «Λειτουργία χρήσης» και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί «OK» στην τηλεόρασή σας.
 6. Απενεργοποιήστε τη λειτουργία αποθήκευσης επιλέγοντας τη λειτουργία Home.

Power Cycle την τηλεόραση

Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου, ακόμη και μετά την απενεργοποίηση της λειτουργίας επίδειξης, η τηλεόραση Hisense συνεχίζει να επιστρέφει. Εάν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την τηλεόρασή σας για να μην συμβεί κάτι τέτοιο.

 1. Αποσυνδέστε την τηλεόρασή σας από την πηγή ρεύματος. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επίσης αποσυνδέσει όλες τις άλλες συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε αυτό.
 2. Περιμένετε τουλάχιστον πέντε λεπτά και μετά συνδέστε ξανά την τηλεόραση στην πηγή ρεύματος.
 3. Ενεργοποιήστε την τηλεόρασή σας για να δείτε εάν η λειτουργία αποθήκευσης έχει απενεργοποιηθεί. Η επαναφορά της τηλεόρασης θα έπρεπε να την είχε απενεργοποιήσει.

Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Hisense

Εάν αποτύχουν όλες οι επιλογές που αναφέρονται παραπάνω, απευθυνθείτε στο Ομάδα υποστήριξης Hisense. Βεβαιωθείτε ότι εξηγείτε με σαφήνεια το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και τις λύσεις που έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα. Η ομάδα υποστήριξης μπορεί να σας καθοδηγήσει σε μια προηγμένη διαδικασία επίλυσης του προβλήματος ή να σας συμβουλεύσει να επιστρέψετε την τηλεόραση στο κατάστημα λιανικής σε περίπτωση που είναι καινούργια. Φυσικά, θα λάβετε τις καλύτερες συμβουλές για το πώς να αντιμετωπίσετε το ζήτημα από αυτούς.

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί η οθόνη στη λειτουργία καταστήματος είναι πιο καθαρή από την αρχική λειτουργία;

Συνήθως, οι έμποροι λιανικής προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης για να βελτιώσουν τη φωτεινότητα και την αντίθεση. Προσαρμόζουν επίσης τη λειτουργία εικόνας σε ζωντανή, γεγονός που κάνει την οθόνη γραφικών ανώτερη.

Μπορείτε να αλλάξετε την οθόνη της αρχικής σας λειτουργίας ώστε να ταιριάζει με τη λειτουργία αποθήκευσης;

Ναί. Μπορείτε να το κάνετε αυτό ρυθμίζοντας τη φωτεινότητά σας στην υψηλότερη ρύθμιση και αλλάζοντας τη λειτουργία εικόνας σε ζωντανή στις Ρυθμίσεις της τηλεόρασής σας.

Γιατί οι έμποροι λιανικής χρησιμοποιούν τη λειτουργία καταστήματος;

Η λειτουργία παρέχει τον καλύτερο τρόπο για να διαφημίσετε το σχέδιο του προϊόντος και να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά του.

Εξατομικεύστε την τηλεόραση Hisense σας

Η αγορά μιας νέας τηλεόρασης είναι μια συναρπαστική εμπειρία. Αλλά μπορεί να καταστραφεί εάν δεν μπορείτε να κάνετε τη συσκευή να λειτουργήσει σωστά. Ευτυχώς, εάν η Λειτουργία αποθήκευσης σάς εμποδίζει να έχετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές τηλεόρασης και σε περιεχόμενο ροής, υπάρχουν διαθέσιμες εύκολες διορθώσεις. Αυτή η λειτουργία σχεδιάστηκε ρητά για χρήση μόνο σε καταστήματα λιανικής. Ωστόσο, οι πωλητές μπορεί να ξεχάσουν να το απενεργοποιήσουν κατά την αγορά.

Δυσκολευτήκατε ποτέ να βγείτε από τη λειτουργία Store στην τηλεόρασή σας Hisense Εάν ναι, πώς διορθώσατε το πρόβλημα; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here