Προβλήματα οθόνης ρολογιού Pixel; Η Google δεν προσφέρει ακόμη λύσεις

0
20
Προβλήματα οθόνης ρολογιού Pixel;  Η Google δεν προσφέρει ακόμη λύσεις
© nextpit

Η Google είναι ένας από τους πρωτοπόρους των προγραμμάτων επισκευής αυτοεξυπηρέτησης, που επιτρέπει στους χρήστες να επιδιορθώνουν τις συσκευές τους Pixel χωρίς να τις στέλνουν σε εξουσιοδοτημένα κέντρα. Αν και αυτό είναι ευεργετικό όσον αφορά τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και την πολιτική υποστήριξης, είναι μια διαφορετική ιστορία για το Pixel Watch. Ανακαλύφθηκε ότι η εταιρεία δεν έχει παράσχει επισκευές ή ανταλλακτικά για ραγισμένες οθόνες ρολογιών.

  • Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα έξυπνα ρολόγια Android το 2023

Αποφύγετε να σπάσετε την οθόνη του Pixel Watch

Το ζήτημα επισημάνθηκε από πρόσφατες καταγγελίες πελατών και επιβεβαιώθηκε μέσω αποσπασμάτων πολιτικής που έλαβε το The Verge. Σύμφωνα με αυτά τα έγγραφα, το τμήμα υποστήριξης της Google συνιστά στους χρήστες του Pixel Watch με ραγισμένες οθόνες (και σε αυτούς εκτός εγγύησης) να αντικαταστήσουν τις συσκευές τους με νέες μονάδες, καθώς η εταιρεία δεν διαθέτει τα απαραίτητα ανταλλακτικά και κέντρα σέρβις για να χειριστεί τις επισκευές.

  • Σχετικά: Αξιολόγηση του Google Pixel Watch

Εάν το Pixel Watch εξακολουθεί να υπόκειται στην περιορισμένη εγγύηση της Google, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι τυχαίες πτώσεις που προκαλούν ζημιά στη θολωτή γυάλινη οθόνη του smartwatch συνήθως δεν καλύπτονται. Αυτή η κατάσταση επιδεινώνεται περαιτέρω από το γεγονός ότι το Preferred Care ή το εκτεταμένο πρόγραμμα της Google, το οποίο καλύπτει τυχαίες ζημιές, δεν είναι διαθέσιμο για το Pixel Watch.

Επισημάνθηκε το teaser του Google Pixel Watch 2

Το Pixel Watch 2 της Google αποκτά την ίδια οθόνη με θόλο από γυαλί. / © Google | επεξεργασία από το nextpit

Η πολυπλοκότητα της κατασκευής του Pixel Watch φαίνεται να είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους η Google δεν είναι σε θέση να προσφέρει επισκευές και αντικατάσταση οθονών. Ωστόσο, το iFixit μπόρεσε να καταστρέψει το wearable νωρίτερα και επεσήμανε πώς είναι δυνατόν οι χρήστες ή οι υπηρεσίες τρίτων να επισκευάζουν μόνοι τους το γυαλί, κάτι που τελικά διαψεύδει το θέμα σχετικά με τον περίπλοκο σχεδιασμό του ρολογιού.

Θα αντιμετωπίσει η Google το πρόβλημα στο Pixel Watch 2;

Προς το παρόν, η Google δεν έχει ξεκάθαρα καμία λύση για τις κατεστραμμένες οθόνες Pixel Watch εκτός από την επιλογή αγοράς μιας νέας. Ας ελπίσουμε ότι ο γίγαντας της διαδικτυακής αναζήτησης θα μπορούσε να αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα μόλις κυκλοφορήσει το Pixel Watch 2 στις 4 Οκτωβρίου. Ταυτόχρονα, θα ήταν επίσης λογικό να μην αμαυρώσουν περαιτέρω την εικόνα της μάρκας όσον αφορά την υποστήριξη πελατών.

Όσο για το Pixel Watch 2, έχει επιβεβαιωθεί ότι φέρει την ίδια στρογγυλή μορφή με θολωτό γυαλί οθόνης του αρχικού Pixel Watch. Σύμφωνα με φήμες, η Google ενδέχεται να ανακοινώσει μια παραλλαγή του Pixel Watch 2 με περίβλημα από αλουμίνιο εκτός από την επιλογή από ανοξείδωτο χάλυβα.

Πώς πιστεύετε ότι η Google δεν προσφέρει καμία επισκευή ή αντικατάσταση οθόνης για το Pixel Watch της; Είναι αυτός αρκετός λόγος για να αποφύγετε να αγοράσετε καθόλου το smartwatch; Θα θέλαμε να ακούσουμε τη γνώμη σας στην ενότητα σχολίων.


Προηγούμενο άρθροΠροηγούμενο άρθρο

Επόμενο άρθροΕπόμενο άρθρο