Παρουσιάζουμε το Google Pixel Watch 2: Επίσημο βίντεο Teaser αποκαλύπτει νέες δυνατότητες

0
25
Παρουσιάζουμε το Google Pixel Watch 2: Επίσημο βίντεο Teaser αποκαλύπτει νέες δυνατότητες
© Google | επεξεργασία από το nextpit

Τον επόμενο μήνα, η Google θα παρουσιάσει επίσημα τα Google Pixel 8, Pixel 8 Pro και Google Watch 2, στις 4 Οκτωβρίου. Ωστόσο, η εταιρεία μάλλον έχει βρει τον πιο αποτελεσματικό τρόπο ενάντια στις πρώιμες διαρροές: Απλώς διαρρεύστε το μόνοι σας! Όπως και στην τελευταία κλεφτή ματιά της Google, σήμερα υπάρχει ένα βίντεο μόνο για το Google Pixel Watch 2.

  • Σχετικά: Αυτή είναι η σειρά Google Pixel 8 σε όλο της το μεγαλείο

Το Google Pixel Watch 2 στο επίσημο βίντεο teaser

Η Google το έχει ξανακάνει, φτύνοντας τη διαρροή σούπας του μύλου φημών με το δεύτερο teaser της. Δεν μπορείτε να στερήσετε πιο αποτελεσματικά από τους tipsters την καθημερινή σας διαρροή. Το επίσημο βίντεο δείχνει το Google Pixel Watch 2 με μεγάλη λεπτομέρεια από όλες τις πλευρές και αποκαλύπτει έτσι τις πρώτες βελτιώσεις του προκατόχου του, το Google Pixel Watch (κριτική).

Με την πρώτη ματιά, δύσκολα θα παρατηρήσετε διαφορά σε σχέση με την πρώτη γενιά ρολογιών, πράγμα που σημαίνει ότι η Google είναι βασικά ικανοποιημένη με τον πραγματικό σχεδιασμό της στρογγυλής θήκης. Αν και για λόγους δικαιοσύνης θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι ήδη μερικών ετών.

Έτσι, το ιδιόκτητο εναλλάξιμο βραχιολάκι έχει παραμείνει το ίδιο, καθώς και η περιστρεφόμενη κορώνα και ένα επίμηκες κουμπί υλικού πάνω από αυτό. Οι πιο σημαντικές αλλαγές φαίνονται στο πίσω μέρος.

Google Pixel Watch 2

Όπως το Fitbit Sense 2, το Google Pixel Watch 2 έχει επίσης εγκατεστημένο αισθητήρα cEDA. / © Google | επεξεργασία από το nextpit

Το Google Pixel Watch 2 διαθέτει έναν νέο αισθητήρα «συνεχούς Ηλεκτροδερμικής δραστηριότητας», όπως μπορείτε να δείτε από τα γράμματα cEDA στο πίσω μέρος. Το γνωρίζουμε ήδη από τις δοκιμές μας με ένα Fitbit Sense 2, μεταξύ άλλων, το οποίο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο του επιπέδου άγχους σας. Δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν το νέο Pixel Watch 2 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για μετρήσεις ΗΚΓ—το Fitbit Sense 2 μπορεί!

Google Pixel Watch 2

Google Pixel Watch 2 με αισθητήρα SpO2. / © Google | επεξεργασία από το nextpit

Μιλώντας για το πίσω μέρος, αυτό μας λέει επίσης μια πιστοποίηση IP68 και έναν αισθητήρα SpO2 για τη μέτρηση της περιεκτικότητας σε οξυγόνο στο αίμα. Είμαστε σίγουρα περίεργοι εάν το κάπως λεπτότερο περίβλημα θα οδηγήσει σε μικρότερη μπαταρία. Άλλωστε, αυτή είναι η παροιμιώδης αχίλλειος πτέρνα του έξυπνου ρολογιού Google.

Ωστόσο, το Google Pixel Watch 2 χρησιμοποιεί το πιο αποτελεσματικό chipset Snapdragon W5, το οποίο υποτίθεται ότι συμπιέζει μερικές ακόμη ώρες (ή ακόμα και ημέρες) χρόνου λειτουργίας έξω από το ρολόι. Επιπλέον, οι φήμες λένε ότι το Mountain View θα εγκαταστήσει συνδεσιμότητα υπερευρυζωνικής σύνδεσης για παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο στο Watch 2. Επιπλέον, μια παραλλαγή σε θήκη αλουμινίου λέγεται ότι θα είναι διαθέσιμη για επιλογή στις 4 Οκτωβρίου – θα δούμε.

Google Pixel Watch 2

Το Google Pixel Watch 2 λαμβάνει πιστοποιητικό IP68. / © Google | επεξεργασία από το nextpit

Πηγή:
Google