Οι 8 καλύτερες εφαρμογές iPhone που σας πληρώνουν για τη χρήση τους

0
105
Οι 8 καλύτερες εφαρμογές iPhone που σας πληρώνουν για τη χρήση τους
Οι 8 καλύτερες εφαρμογές iPhone που σας πληρώνουν για τη χρήση τους

Αναρωτηθήκατε ποτέ αν υπήρχε τρόπος να κερδίσετε κάποια χρήσιμα μετρητά καθίζοντας στο σπίτι; Αν έχετε iPhone τότε σίγουρα μπορείτε! Σήμερα θα μοιραστούμε μερικές χρήσιμες εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε εύκολα μετρητά. Μεταβείτε στην ανάρτηση για να ανακαλύψετε τις εφαρμογές.

Όπως γνωρίζουμε η Apple (iOS) είναι πολύ δημοφιλής σε όλο τον κόσμο και περισσότεροι από δισεκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν συσκευές Apple σήμερα. Οι έξυπνες συσκευές όπως το iPhone είναι αμέσως οι πιο δημοφιλείς στον κόσμο των κινητών και σχεδόν κάθε χρήστης χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο στο iPhone του, αλλά τι γίνεται με το να κερδίζετε χρήματα με το iPhone ή το iPad σας; Ναι, είναι δυνατόν, μπορείτε να το κάνετε αυτό. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα σας πούμε τη μέθοδο για να κερδίσετε χρήματα χρησιμοποιώντας το iPhone ή το iPad σας απλώς καθισμένοι στο διαμέρισμά σας. Απλώς διαβάστε την παρακάτω ανάρτηση για να προχωρήσετε.

Κερδίστε χρήματα χρησιμοποιώντας το iPhone ή το iPad σας

Σήμερα υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές για iPhone και iPad που είναι διαθέσιμες στο iTunes που μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρήματα σε πραγματικό χρόνο, δώρα, κουπόνια και πολλά άλλα. Οι εφαρμογές παρατίθενται παρακάτω, απλώς κατεβάστε και εγκαταστήστε αυτές τις εφαρμογές στις έξυπνες συσκευές της Apple και αρχίστε να κερδίζετε.

#1 Σύμφωνο

Συμφωνία
Συμφωνία

Αυτή είναι μια εφαρμογή που σχετίζεται με την υγεία στην οποία πρέπει να προγραμματίσετε ορισμένα από τα συμβάντα που σχετίζονται με την υγεία και, στη συνέχεια, πρέπει να εργαστείτε ανάλογα για να πληρώνεστε για κάθε προγραμματισμένο συμβάντα υγείας. Και πρέπει να ολοκληρώσετε την εργασία σας εντός του χρονικού ορίου και εάν δεν το κάνετε, τότε θα πρέπει να πληρώσετε για αυτό.

#2 αγρυπνία

αγρυπνία
αγρυπνία

Ελέγξτε σε μια εκπομπή ή ταιριάξτε οποιοδήποτε τραγούδι για να αρχίσετε να κερδίζετε πόντους Perk με το Viggle! Οι τηλεοπτικές εκπομπές κερδίζουν περισσότερα όσο περισσότερο παρακολουθείτε. Ταιριάξτε οποιοδήποτε τραγούδι για να κερδίσετε πόντους Perk μόλις ακουστεί από το Viggle. Εξαργυρώστε τους πόντους Perk σας στην εφαρμογή Viggle για περισσότερες από 800+ επιλογές δωροκάρτας, βραβεία ή ανταλλάξτε τους πόντους σας με μετρητά με την πανίσχυρη προπληρωμένη χρεωστική μας κάρτα, Perk Plastik.

#3 EasyShift

Εύκολη μετατόπιση
Εύκολη μετατόπιση

Αυτή η εφαρμογή είναι πολύ δημοφιλής εφαρμογή μεταξύ των χρηστών της Apple, καθώς αυτή η εφαρμογή βασίζεται στην πραγματικότητα στις αγορές, το φαγητό και την εξερεύνηση στην πόλη σας. Σε αυτήν την εφαρμογή, θα κάνετε έρευνα για διάφορα είδη πραγμάτων και θα πληρώνεστε για κάθε έρευνα ανάλογα. Σε αυτήν την εφαρμογή, όλες οι πληρωμές σας θα γίνονται μέσω PayPal στον λογαριασμό σας.

#4 Πράκτορας πεδίου

Πράκτορας πεδίου
Πράκτορας πεδίου

Αυτή είναι η καλύτερη εφαρμογή για να κερδίσετε χρήματα χρησιμοποιώντας το iPhone ή το iPad σας. Σε αυτήν την εφαρμογή, πρέπει να ολοκληρώσετε ορισμένες από τις εργασίες τη δεδομένη χρονική περίοδο και θα πληρώνεστε ανάλογα για κάθε εργασία. Επίσης, μπορείτε να λάβετε και κάποιες από τις φυσικές εργασίες στις οποίες ίσως χρειαστεί να συλλέξετε κάποιες από τις πληροφορίες γύρω σας.

#5 Προνόμια

Προνόμια
Προνόμια

Αυτή είναι μια άλλη εφαρμογή για να κερδίσετε χρήματα χρησιμοποιώντας το iPhone. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να κερδίσετε πολλούς πόντους και κερδίζοντας αυτούς τους πόντους εκτελώντας διαφορετικές εργασίες και μπορείτε να κάνετε αγορές με αυτούς τους πόντους και να κάνετε ακόμα περισσότερα με αυτήν την υπέροχη εφαρμογή.

#6 Swagbucks

Swagbucks
Swagbucks

Το Swagbucks.com είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα επιβράβευσης στον ιστό που σας προσφέρει δωρεάν δωροκάρτες και μετρητά για τα καθημερινά πράγματα που κάνετε ήδη στο διαδίκτυο. Κερδίστε πόντους όταν ψωνίζετε από τα αγαπημένα σας καταστήματα λιανικής, παρακολουθείτε διασκεδαστικά βίντεο, αναζητάτε στον ιστό, απαντάτε σε έρευνες και βρίσκετε εξαιρετικές προσφορές. Εξαργυρώστε πόντους για δωροκάρτες στους αγαπημένους σας λιανοπωλητές όπως η Amazon και η Walmart ή λάβετε επιστροφή μετρητών από το Paypal. Η Swagbucks έχει ήδη πληρώσει πάνω από 120 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και δωρεάν δωροκάρτες.

#7 Τρέιλερ εφαρμογών

Τρέιλερ εφαρμογών
Τρέιλερ εφαρμογών

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τρέιλερ εφαρμογών και να κερδίσετε πόντους ανταμοιβής! Εξαργυρώστε τους πόντους επιβράβευσης με άμεσες δωροκάρτες και δωρεάν μετρητά με χρήματα από το Paypal! Συλλέξτε πόντους επιβράβευσης παρακολουθώντας βίντεο μουσικής και ταινιών! Ανεβάστε τα προσωπικά σας βίντεο και συγκεντρώστε πόντους “μου αρέσει” και πόντους επιβράβευσης στη νέα ενότητα “Μεταφορτωμένα”!

#8 Σημεία Χαρακτηριστικών

Σημεία Χαρακτηριστικών
Σημεία Χαρακτηριστικών

Πρέπει να κάνετε λήψη εφαρμογών χρησιμοποιώντας το FeaturePoin για να κερδίσετε πόντους. Μετά τη λήψη, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για δύο λεπτά για να κερδίσετε πόντους. Μπορεί να χρειαστεί μια ημέρα για να πιστωθούν οι πόντους σας. Για να εξαργυρώσετε τους πόντους σας για μια εφαρμογή, θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό iTunes που είναι εγγεγραμμένος στη χώρα που έχει επιλεγεί στα FeaturePoints. Οι ανταμοιβές εφαρμογών είναι κωδικοί δώρων του App Store. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε έγκυρη χώρα και ότι η συσκευή σας είναι συμβατή με την εφαρμογή πριν την αγοράσετε.

Έτσι, παραπάνω έχει να κάνει με το πώς να κερδίσετε χρήματα χρησιμοποιώντας το iPhone ή το iPad σας. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε εύκολα να κερδίσετε χρήματα με το iPhone σας. Και με αυτό, μπορείτε να κερδίσετε διαφορετικά κουπόνια δώρων ανταμοιβών και πολλούς κωδικούς κ.λπ. μέσω αυτής της εφαρμογής στη συσκευή σας iOS. Ελπίζω να σας αρέσει η ανάρτηση, μην ξεχάσετε να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας.