Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές Android & iOS της εβδομάδας: Διαχείριση καφέ, προσωρινή εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πολλά άλλα!

0
13
Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές Android & iOS της εβδομάδας: Διαχείριση καφέ, προσωρινή εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πολλά άλλα!
© nextpit

Αναζητάτε κάποιες νέες προτάσεις εφαρμογών για το smartphone σας; Αν ναι, είστε τυχεροί γιατί έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τις 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας. Είτε σας αρέσει το παιχνίδι είτε χρειάζεστε χρήσιμα εργαλεία, η συντακτική μας ομάδα στο nextpit έχει επιλέξει και δοκιμάσει προσεκτικά πέντε συναρπαστικές επιλογές για χρήστες iPhone και Android. Ας βουτήξουμε!

Αυτή την εβδομάδα θα ρίξουμε μια ματιά σε ένα παιχνίδι διαχείρισης καφέ, μια χρήσιμη προσωρινή εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μια παρακολούθηση συνήθειας και ένα ημερολόγιο και μερικές εφαρμογές που προορίζονται μόνο για συσκευές Android—ένα πληκτρολόγιο και μια εφαρμογή που βασίζεται σε χειρονομίες για να σας βοηθήσει πλοηγηθείτε εύκολα σε μια συσκευή μεγάλης οθόνης.

Πολλές εφαρμογές αυτές τις μέρες περιλαμβάνουν αγορές εντός εφαρμογής ή διαφημίσεις. Ωστόσο, δοκιμάζουμε προσεκτικά όλες τις εφαρμογές για να διασφαλίσουμε τη δικαιοσύνη και να σας προστατεύσουμε από απροσδόκητα κόστη. Ο κύριος στόχος μας είναι να βρούμε εφαρμογές που βελτιώνουν την εμπειρία σας στο smartphone και παρέχουν πρόσθετα οφέλη.

Αν σας ενδιαφέρει να βρείτε προσφορές εφαρμογών, μην ξεχάσετε να εξερευνήσετε τη συλλογή των δωρεάν εφαρμογών της εβδομάδας! Κάθε εβδομάδα, παρουσιάζουμε μια συλλογή εφαρμογών που συνήθως πληρώνονται αλλά προς το παρόν είναι διαθέσιμες δωρεάν ως μέρος μιας προωθητικής προσφοράς. Τώρα, ας βουτήξουμε στις 5 κορυφαίες εφαρμογές μας για αυτήν την εβδομάδα και ας ανακαλύψουμε τα καλύτερα παιχνίδια και εφαρμογές για κινητά που έκαναν το κόψιμο!

Happy Dessert Café (Android & iOS)

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια διαχείρισης καφέ σε αφθονία, οπότε τι κάνει το Happy Dessert Café διαφορετικό από τα υπόλοιπα; Λοιπόν, ενώ αυτό το παιχνίδι εξακολουθεί να είναι γεμάτο με διαφημίσεις βίντεο που μπορούν να αποφευχθούν με μικροσυναλλαγές, αξίζει να το προτείνουμε. Διαθέτει αξιολάτρευτα γραφικά και είναι καλά ανεπτυγμένο, με πολλές περιοχές του παιχνιδιού για να σας απασχολεί.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Ναι / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι

Λάβετε υπόψη ότι δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των διαφημίσεων που μπορείτε να παρακολουθήσετε και η παρακολούθηση μιας θα σας επιτρέψει να κερδίσετε ικανοποιητικές ανταμοιβές. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται η πλήρωση της ράβδου ενέργειας μέχρι το χείλος, διπλασιάζοντας, μεταξύ άλλων, την ποσότητα του νομίσματος εντός του παιχνιδιού που μπορείτε να διεκδικήσετε. Τελικά, αυτό το παιχνίδι έχει μόνο έναν στόχο: Να είστε το καλύτερο καφέ για επιδόρπια στην πόλη!

Είναι παράξενα θεραπευτικό μερικές φορές, όταν ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού γίνεται μυϊκή μνήμη. Τα γραφικά kawaii και το χαλαρωτικό soundtrack σίγουρα προσθέτουν στη συνολική γοητεία. Επιπλέον, θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε ένα καφέ με γάτες εάν προχωρήσετε αρκετά στο παιχνίδι. Τι να μην αρέσει σε ένα καφέ με γάτες;

Temp Mail (Android & iOS)

Το απεχθάνομαι απολύτως όταν μου ζητείται να κοινοποιώ το email μου όποτε θέλω να διαβάσω ένα άρθρο σε έναν ιστότοπο ή να χρησιμοποιήσω μια συγκεκριμένη διαδικτυακή υπηρεσία. Ενώ οι όροι και οι προϋποθέσεις τείνουν να υπόσχονται ότι δεν θα πουλήσω τα προσωπικά μου στοιχεία σε άλλα τρίτα μέρη, αναρωτιέμαι με τέτοιους ισχυρισμούς, επειδή σύντομα τα εισερχόμενά μου θα γεμίσουν ανεπιθύμητα μηνύματα. Μπείτε στην εφαρμογή Temp Mail.

Αυτή η εφαρμογή μου επιτρέπει να δημιουργήσω άμεσες διευθύνσεις email που είναι μιας χρήσης. Με άλλα λόγια, ανταποκρίνεται στο ομώνυμο του παρέχοντάς μου προσωρινές διευθύνσεις email, επιτρέποντάς μου να λαμβάνω φωτογραφίες και άλλα συνημμένα χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύψω το πραγματικό μου email σε όλους και σε όλους.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Ναι / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι (2,99 $/εβδομάδα, 7,99 $/μήνα, 58,99 $/ετησίως) / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι
Στιγμιότυπα οθόνης Temp Mail

Ήρθε η ώρα να χτυπήσετε τους ανεπιθύμητους και ενοχλητικούς διαδικτυακούς ιστότοπους που θέλουν τα δεδομένα σας! / © nextpit

Προσπάθησα να το χρησιμοποιήσω για μια εβδομάδα και το βρήκα εξαιρετικά χρήσιμο. Αν και αυτό είναι ανέκδοτο, νομίζω ότι έχω μειώσει με επιτυχία τον αριθμό των διαφημιστικών μηνυμάτων και των ανεπιθύμητων μηνυμάτων στα εισερχόμενά μου χάρη στη φιλελεύθερη χρήση του Temp Mail. Οι τυχαίες διευθύνσεις email είναι απλώς ένας συνδυασμός γραμμάτων και αριθμών, αλλά αν θέλετε κάτι προσαρμόσιμο επεξεργάζοντάς το, μπορείτε να το κάνετε με έναν premium λογαριασμό.

Λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο το Temp Mail μου επιτρέπει να εκτελώ αυτόματη συμπλήρωση σε εφαρμογές και φόρμες χρησιμοποιώντας αυτήν την προσωρινή διεύθυνση email. Υποστηρίζονται 30 διαφορετικές γλώσσες για την παροχή εξαιρετικής υποστήριξης στους χρήστες σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε έναν κωδικό QR για σάρωση από άλλους.

HelloHabit (Android & iOS)

Λένε ότι πρέπει να κάνεις κάτι για τρεις εβδομάδες συνεχόμενα πριν γίνει συνήθεια. Σε αυτόν τον κόσμο με γρήγορους ρυθμούς, ο χρόνος γίνεται πολύτιμος και μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να αναπτύξεις μια συνήθεια. Ευτυχώς, υπάρχουν εφαρμογές όπως το HelloHabit που βοηθούν τον αναβλητικό να ξεφύγει. Αν και αυτή η εφαρμογή μπορεί να είναι χρήσιμη, θα μπορούσε επίσης να θεωρηθεί απογοητευτική. Στον πυρήνα της, το HelloHabit είναι μια εφαρμογή δημιουργίας συνήθειας που είναι χρήσιμη για να σας υπενθυμίζει να παραμένετε στο στόχο, ώστε αναγκαίες κακίες οι εργασίες γίνονται.

Στιγμιότυπα οθόνης του HelloHabit

Το HelloHabit διευκολύνει τη δημιουργία συνηθειών με ουσιαστικό και εύκολο τρόπο. / © nextpit

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Όχι / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι (1,99 $/μήνα, 9,99 $/ετησίως) / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι

Μου αρέσει ο τρόπος που ο προγραμματιστής σχεδίασε τη διεπαφή χρήστη. Είναι εξαιρετικά διαισθητικό και εύκολο στη χρήση, το οποίο είναι ένα από τα βασικά συστατικά για να κάνετε τους χρήστες να χρησιμοποιούν την εφαρμογή σας. Τι περισσότερο για μια εφαρμογή που προορίζεται να χρησιμοποιείται καθημερινά. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορες προβολές που διευκολύνουν τη λήψη μιας γενικής εικόνας του πόσα έχετε επιτύχει κάθε εβδομάδα που περνά.

Υπάρχει μόνο ένα μειονέκτημα που θα ήθελα να επισημάνω εδώ: η δωρεάν βαθμίδα μπορεί να παρακολουθεί μόνο τρεις συνήθειες, προσφέροντας περιορισμένο αριθμό εγγραφών στο ημερολόγιο και προγραμματισμένες εκδηλώσεις. Εάν θέλετε να αποκτήσετε απεριόριστη πρόσβαση, τότε υπάρχει ένα τέλος συνδρομής για να εξαντλήσετε.

Μη αναμενόμενο πληκτρολόγιο (Android)

Πόσο γρήγορος είστε όταν πρόκειται να πληκτρολογήσετε με το πληκτρολόγιο του smartphone σας; Λοιπόν, το Απροσδόκητο Πληκτρολόγιο θα χρειαστεί λίγη εξοικείωση με τη μάλλον ασυνήθιστη μέθοδο πληκτρολόγησης. Είναι απλό στη χρήση και δεν παραβιάζει το απόρρητό σας, ενώ προσφέρει έναν αρκετά διαισθητικό τρόπο πρόσβασης σε σύμβολα και emoji με λιγότερα βήματα.

Απροσδόκητα στιγμιότυπα οθόνης πληκτρολογίου

Πληκτρολογήστε χωρίς προβλήματα στο εικονικό πληκτρολόγιο του smartphone σας με αυτήν την ελαφριά και απλή εφαρμογή. / © nextpit

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Καμία / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι

Τι εννοώ με αυτό; Βλέπετε, υπάρχουν διαφορετικά σύμβολα/αριθμοί στις γωνίες ορισμένων πλήκτρων. Σύρετε τον αντίχειρά σας προς τη γωνία του εν λόγω κλειδιού και θα πληκτρολογηθεί το αντίστοιχο σύμβολο/αριθμός. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, υπάρχει μια μικρή καμπύλη εκμάθησης στη χρήση αυτού του πληκτρολογίου, αλλά πιστεύω ότι θα στέλνετε μηνύματα σαν αφεντικό σε ελάχιστο χρόνο.

Ακολουθεί μια προειδοποίηση για όσους έχουν συνηθίσει εδώ και καιρό το Gboard ή/και το Swiftkey. Αυτή η εφαρμογή πιθανότατα θα βρει εξειδικευμένους χρήστες λόγω της περιορισμένης λειτουργικότητας. Για αρχή, δεν έχει αυτόματη συμπλήρωση, χάνει ένα πρόχειρο που σας επιτρέπει να κάνετε αντιγραφή και επικόλληση και υπάρχει έλλειψη υποστήριξης θεμάτων. Ευτυχώς, όσον αφορά την ασφάλεια, λειτουργεί για μένα, καθώς δεν χρειάζεται να συνδεθώ στο Διαδίκτυο για να το χρησιμοποιήσω και ζητά μόνο δύο άδειες στη συσκευή μου.

Micro Gesture (Android)

Αναρωτιέμαι πόσο από την αρχή του Pavlov έχουμε προσαρμοστεί εμείς οι άνθρωποι όσον αφορά τη χρήση των smartphone μας. Τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι υπάρχει ένας ολοκαίνουργιος τρόπος να χρησιμοποιήσετε το ακουστικό σας; Φανταστείτε ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην αγαπημένη σας εφαρμογή απλά πατώντας το κουμπί Αύξηση έντασης ήχου ή Τροφοδοσία.

Τι γίνεται αν έχετε εισερχόμενες ειδοποιήσεις που θέλετε να δείτε; Απλώς γείρετε το ακουστικό προς τα αριστερά και το παράθυρο ειδοποιήσεων θα πέσει. Αυτό ακριβώς κάνει το Micro Gesture—σας προσφέρει έναν εντελώς νέο τρόπο αλληλεπίδρασης με το smartphone σας.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Όχι / Αγορές εντός εφαρμογής: Όχι / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι
Στιγμιότυπα οθόνης Micro Gesture

Θα βρείτε τον εαυτό σας να χρησιμοποιεί το smartphone σας σαν αφεντικό με αυτές τις ενσωματωμένες χειρονομίες! / © nextpit

Καθώς τα smartphone γίνονται μεγαλύτερα, η χρήση του με ένα μόνο χέρι γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Στην πραγματικότητα, είναι εντελώς αδύνατο για μερικούς ανθρώπους, λαμβάνοντας υπόψη το βάρος της ίδιας της συσκευής. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά ακουστικά εκεί έξω που μπορούν να λειτουργήσουν μόνο με το ένα χέρι, οπότε γιατί να μην χρησιμοποιήσετε το Micro Gesture για να το αξιοποιήσετε στο έπακρο;

Αυτή η εφαρμογή βασίζεται στα γυροσκόπια του ακουστικού σας για να αναγνωρίζει μικρές κινήσεις, βελτιώνοντας την εμπειρία λειτουργίας των smartphone με μεγάλη οθόνη. Μπορείτε να περιστρέψετε το τηλέφωνο κατά μήκος τριών αξόνων και να εκχωρήσετε μια προσαρμόσιμη ενέργεια σε κάθε άξονα. Είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο με ένα ρυθμιζόμενο ρυθμιστικό ευαισθησίας κίνησης, προσφέροντας προαιρετική ανατροφοδότηση κραδασμών ή κειμένου κατά την εκκίνηση. Όταν νιώθετε πιο άνετα με αυτό, μπορείτε να εξερευνήσετε τα διαφορετικά αυτοματοποιημένα σενάρια για μια πιο παραγωγική εμπειρία χρήστη.

Ανακαλύψατε μια συναρπαστική νέα εφαρμογή αυτή την εβδομάδα; Αν ναι, γιατί να μην μας ενημερώσετε και να το μοιραστείτε με την κοινότητα του nextpit; Μπορείτε να το κάνετε στα σχόλια!