Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές Android και iOS της εβδομάδας: Wildfrost, AI Music και πολλά άλλα!

0
16
Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές Android και iOS της εβδομάδας: Wildfrost, AI Music και πολλά άλλα!
© nextpit

Αναζητάτε νέες προτάσεις εφαρμογών για το smartphone σας; Αν είναι έτσι, είσαι τυχερός. Έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τις 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας μόνο για εσάς. Οι συντάκτες μας στο nextpit επέλεξαν και δοκίμασαν προσεκτικά πέντε συναρπαστικές επιλογές που είναι συμβατές με συσκευές iPhone και Android. Ας εξερευνήσουμε λοιπόν αυτές τις συναρπαστικές επιλογές και ας μάθουμε τι επιφυλάσσουν!

Τι πιστεύουμε ότι θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας αυτή την εβδομάδα; Το Wildfrost φέρνει μια ψηφιακή έκδοση ενός παιχνιδιού καρτών στο κινητό σας, ενώ το Aquatrack φροντίζει να μην αφυδατωθείτε στέλνοντάς σας υπενθυμίσεις. Δεν μπορείτε να σκεφτείτε τι να ακούσετε; Το Groovifi θα δημιουργήσει μια λίστα αναπαραγωγής χρησιμοποιώντας AI, όπως και ο Mubert, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία ροής μουσικής AI.

Στη σύγχρονη εποχή, ένας μεγάλος αριθμός εφαρμογών περιλαμβάνει αγορές εντός εφαρμογής ή διαφημίσεις. Ωστόσο, αξιολογούμε προσεκτικά όλες τις εφαρμογές για να διασφαλίσουμε την ισότητα και να σας προστατέψουμε από απρόβλεπτα έξοδα. Ο κύριος στόχος μας είναι να αποκαλύψουμε εφαρμογές που βελτιώνουν την εμπειρία σας στο smartphone και παρέχουν πρόσθετα πλεονεκτήματα.

Αν σας ενδιαφέρει να βρείτε εξαιρετικές προσφορές για εφαρμογές, ρίξτε μια ματιά στη συλλογή μας με δωρεάν εφαρμογές για την εβδομάδα! Κάθε εβδομάδα, επισημαίνουμε μια ποικιλία εφαρμογών που συνήθως πληρώνονται αλλά προς το παρόν είναι διαθέσιμες δωρεάν ως μέρος μιας προωθητικής προσφοράς. Ας εξερευνήσουμε, λοιπόν, τις κορυφαίες 5 εφαρμογές για αυτήν την εβδομάδα και ας ανακαλύψουμε τα καλύτερα παιχνίδια και εφαρμογές για κινητά που μπήκαν στη λίστα!

Wildfrost (Android και iOS)

Το Wildfrost είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι καρτών που έχει κάνει το άλμα στην ψηφιακή πλατφόρμα. Υποθέτω ότι υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε με ένα ψηφιακό παιχνίδι καρτών, χωρίς το είδος της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης που υποτίθεται ότι προσφέρει ένα παιχνίδι καρτών. Ωστόσο, η Wildfrost έκανε μια αξιοπρεπή προσπάθεια κατά τη γνώμη μου, προσφέροντας μια φορητή εμπειρία roguelite. Βασικά, το παιχνίδι δεν είναι τόσο απλό και εύκολο στο παιχνίδι παρά τα χαριτωμένα γραφικά, αλλά όσοι είχαν εμπειρία με παιχνίδια στρατηγικής με κάρτες θα βρουν μια καλά μελετημένη στρατηγική που πηγαίνει πολύ μακριά.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι (6,99 $) / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι

Διαφορετικά, μπορείτε απλώς να το κατηγορήσετε για καθαρή κακή τύχη, αλλά αν τείνετε να χάνετε πολύ συχνά, τότε θα τολμούσα να τολμήσω και να υποθέσω ότι η κακή τύχη δεν είναι η αιτία των ηττών σας…

Λάβετε υπόψη ότι αυτό το παιχνίδι είναι διαθέσιμο ως δοκιμαστικό, αλλά για να ξεκλειδώσετε ολόκληρο το παιχνίδι, θα πρέπει να πληρώσετε 6,99 $ για να απολαύσετε ολόκληρη την εμπειρία. Ενώ τα έργα τέχνης και τα γραφικά είναι κορυφαία, εκτός από τη σφιχτή αφήγηση και τις ζωντανές περιγραφές, φαίνεται να υπάρχει έλλειψη μεταβλητότητας όσον αφορά το παιχνίδι και τις στρατηγικές που χρησιμοποιούνται. Ίσως όταν το παιχνίδι είναι σε προσφορά, ίσως αξίζει να το ψάξετε, αλλά για τους σκληροπυρηνικούς λάτρεις του παιχνιδιού με κάρτες, υποθέτω ότι η τιμή δεν είναι πρόβλημα.

Groovifi (Android & iOS)

Λατρεύετε το Spotify αλλά μερικές φορές νιώθετε ότι η εφαρμογή αποτυγχάνει να προτείνει κομμάτια από ένα συγκεκριμένο είδος που σας αρέσει μετά το τέλος ενός τραγουδιού; Εισαγάγετε το Groovifi, μια εφαρμογή που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη για να βεβαιωθείτε ότι σας εξυπηρετούν οι καλύτερες μελωδίες που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας. Κατά την εκκίνηση της εφαρμογής, αφήστε της να συνδεθεί στην εφαρμογή σας Spotify και επιλέξτε ένα κομμάτι που ακούσατε πρόσφατα ή από μια λίστα με τα Top 20 ή απλώς αναζητήστε ένα συγκεκριμένο τραγούδι που σας αρέσει.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Απαιτείται λογαριασμός: Ναι (λογαριασμός Spotify)
Top 5 εφαρμογές - Groovifi

Αφήστε το AI να καθορίσει τι θα ακούσετε στη συνέχεια με το Groovifi. / © nextpit

Από εκεί, το Groovifi θα τράτα το Spotify με το AI του και θα παρουσιάσει μια λίστα τραγουδιών με βάση την προηγούμενη επιλογή σας. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε από εκεί. Για παράδειγμα, όταν επέλεξα ένα χορευτικό κομμάτι, οι κατηγορίες Electronic, Energetic, Happy, Danceable και Popular παρουσιάστηκαν με τη μορφή ισοσταθμιστή. Μπορώ να παίξω με το ρυθμιστικό για να προσδιορίσω το βαθμό κάθε κατηγορίας, όπου η τεχνητή νοημοσύνη θα συμπληρώσει ξανά τη λίστα αναπαραγωγής μετά από κάθε προσαρμογή ανάλογα.

Από εκεί, μπορώ στη συνέχεια να παίξω τη λίστα αναπαραγωγής που δημιουργήθηκε στο Spotify, να τη μοιραστώ με άλλους ή να πραγματοποιήσω μια νέα αναζήτηση. Αυτή είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα πτυχή που θα κάνει τους λάτρεις της μουσικής χαρούμενους, ειδικά για όσους αγαπούν να εκπλήσσονται.

Mubert: AI Music Streaming (Android & iOS)

Το Mubert είναι μια άλλη μουσική εφαρμογή με τεχνητή νοημοσύνη που κάνει ένα βήμα μπροστά στο μέλλον. Οι καλλιτέχνες μπορεί να εκνευρίζονται και να φωνάζουν για το πώς η τεχνητή νοημοσύνη κάνει ένα πλήγμα στα προς το ζην τους, αλλά νομίζω ότι η ειρηνική συνύπαρξη είναι δυνατή. Ο Mubert θα αναπτύξει μια πρωτότυπη ροή μουσικής για τον χρήστη χρησιμοποιώντας τους δοκιμασμένους και δοκιμασμένους αλγόριθμούς του.

Κορυφαίες 5 εφαρμογές - Mubert

Ο Mubert βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη για τη ροή μουσικής που ταιριάζει στο γούστο σας. / © nextpit

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Απαιτείται λογαριασμός: Ναι

Βασίζεται σε ένα ευρύ φάσμα δειγμάτων που συνεχίζει να επεκτείνεται ακόμη και όταν διαβάζετε αυτό, διασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχουν δύο όμοιες μουσικές ροές. Θα έχετε επίσης την ευελιξία και την ελευθερία να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής, να προσθέσετε ροές στα αγαπημένα σας και ακόμη και να εκπαιδεύσετε τον αλγόριθμο με τα “μου αρέσει” και “δεν μου αρέσει”. Βασικά, είναι ένα πρόγραμμα που δημιουργεί μουσική.

Λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο με τον οποίο όλοι είμαστε καλωδιωμένοι διαφορετικά και μπορεί να αντιμετωπίσουμε αλλαγές στα μουσικά μας γούστα, ο Mubert μας επιτρέπει να επιλέξουμε μια ροή με βάση κατηγορίες όπως techno, house, chill, ambient, hip hop και άλλες. Υπάρχουν ακόμη και λειτουργικές ροές μουσικής για άλλες δραστηριότητες όπως αθλήματα, χαλάρωση και εστίαση, με οπτικοποιητή. Καλύτερο από ολα? Όλη η παραγόμενη μουσική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία περιεχομένου για προσωπική χρήση χωρίς την ανάγκη για δικαιώματα. Το βρήκα χρήσιμο!

Μέσω προγράμματος περιήγησης (Android & iOS)

Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εμάς μένουν στο αγαπημένο μας πρόγραμμα περιήγησης ιστού όταν περιηγούνται στο Διαδίκτυο μέσω του smartphone. Το Via Browser είναι ένα άλλο πρόσωπο στο πλήθος των προγραμμάτων περιήγησης, που προσφέρει μια πολύ ελάχιστη διεπαφή χρήστη με όλα τα βασικά στοιχεία. Κατάσταση ανώνυμης περιήγησης; Ελεγχος. Προβολή πηγής; Ελεγχος. Σελιδοδείκτες; Καθόλου θέμα. Θέλετε να σαρώσετε έναν κωδικό QR; Προχώρα!

Κορυφαίες 5 εφαρμογές - Μέσω προγράμματος περιήγησης

Το Via Browser προσφέρει μια άνετη εμπειρία περιήγησης στην κινητή συσκευή σας. / © nextpit

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Καμία / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι

Επίσης, λαμβάνετε άλλες ενδιαφέρουσες και χρήσιμες λειτουργίες, όπως η ανάγνωση δυνατά, η εκτύπωση της σελίδας ή η αποθήκευση της ως αρχείο PDF, η επισήμανση μιας συγκεκριμένης περιοχής ως διαφήμιση ή η προβολή της σελίδας ως ιστότοπος επιτραπέζιου υπολογιστή για περισσότερες μοναδικές σελίδες. Μου αρέσει το πόσο απλή είναι ολόκληρη η διαμόρφωση του προγράμματος περιήγησης μέσω του προγράμματος περιήγησης, προσφέροντας μια εμπειρία χωρίς διακοσμητικά στοιχεία που απλά λειτουργεί.

Μπορείτε επίσης να αποκλείσετε διαφημίσεις χρησιμοποιώντας το Via Browser, καθιστώντας το μια πολύ χρήσιμη προσθήκη ως δευτερεύουσα εφαρμογή προγράμματος περιήγησης για περιπτώσεις που απλά χρειάζεται να εισέλθετε σε πιο κακόβουλα μέρη του ιστού για να αναζητήσετε ορισμένες σχετικές πληροφορίες.

Aquatrack (Android)

Πόσο νερό πίνετε καθημερινά; Η πανάρχαια συμβουλή ήταν 8 ποτήρια νερό την ημέρα για να παραμείνετε καλά ενυδατωμένοι, ώστε να μην καταλήξετε σαν ένα ζαρωμένο δαμάσκηνο. Λοιπόν, καθώς η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι πολύ πραγματική και ο αριθμός των ασυνήθιστων κυμάτων καύσωνα αυξάνεται παγκοσμίως φέτος, είναι απολύτως λογικό να παρακολουθούμε την ποσότητα νερού που προσλαμβάνεται καθημερινά. Μπείτε στο Aquatrack, μια απλή εφαρμογή που σας ενημερώνει πόσο νερό χρειάζεστε καθημερινά.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Καμία / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι
Κορυφαίες 5 εφαρμογές - Aquatrack

Το Aquatrack φροντίζει να πίνετε αρκετό νερό καθημερινά. / © nextpit

Η εφαρμογή είναι αρκετά απλή στη χρήση. Η διεπαφή χωρίς περιθώρια απαιτεί να πληκτρολογήσετε το φύλο, το βάρος και το επίπεδο δραστηριότητάς σας (τρία για να διαλέξετε, από ήπιο έως μέτριο και σοβαρό). Από εκεί, θα παρέχει μια προτεινόμενη ποσότητα πρόσληψης νερού.

Κάθε φορά που πίνετε λίγο νερό, το υποδεικνύετε στην εφαρμογή και το ποτήρι θα γεμίζει με αντίστοιχη ποσότητα. Φυσικά, ο στόχος είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε πιει τη συνιστώμενη ποσότητα καθημερινά, όπου θα εμφανιστεί μια μπριζόλα ‘Ολοκληρωμένη’. Δεν υπάρχει κουμπί αναίρεσης εδώ, οπότε αν έχετε πατήσει κατά λάθος το κουμπί για να υποδείξετε ότι έχετε πιει ένα ποτό, είναι πολύ κακό. Θα ήθελα να δω μια ιστορία με τις αποδράσεις μου με το πόσιμο νερό, αλλά και πάλι, αυτό δεν είναι για το ΙΨΔ.

Βρήκατε μια νέα εφαρμογή αυτή την εβδομάδα που θα θέλατε να μάθει ο κόσμος; Γιατί να μην ενημερώσετε την κοινότητα του nextpit μέσω των σχολίων;