Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές Android και iOS της εβδομάδας: Rainbow Six, εφαρμογή Journaling και άλλα!

0
17
Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές Android και iOS της εβδομάδας: Rainbow Six, εφαρμογή Journaling και άλλα!
© nextpit

Δεν υπάρχει τίποτα σαν την αποσυσκευασία ενός ολοκαίνουργιου smartphone και το επόμενο καλύτερο πράγμα είναι να το συμπληρώσετε με εφαρμογές. Σε περίπτωση που δεν ξέρετε ποιες εφαρμογές να εγκαταστήσετε, έχετε έρθει στο σωστό μέρος με τις κορυφαίες 5 εφαρμογές της εβδομάδας του nextpit για smartphone Android και iOS.

Η λίστα εφαρμογών αυτής της εβδομάδας σάς επιτρέπει να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, είτε μέσω παιχνιδιών είτε μέσω εφαρμογών παραγωγικότητας. Το Tom Clancy’s Rainbow Six έχει το μερίδιο των θαυμαστών του, είτε πρόκειται για βιβλία είτε για τη σειρά παιχνιδιών. Αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να καταρρίψετε εχθρούς σε ένα καρτουνίστικο παιχνίδι. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να κρατάτε σημειώσεις τον Μάιο: Beautiful Bullet Journal, ενώ παρακολουθείτε τις δαπάνες σας στο Accompanied: Money & Expenses και να παραμείνετε πνευματικά δυνατοί με το HealthSteps.

Διασφαλίζουμε ότι αυτές οι εφαρμογές αξίζουν τον χρόνο σας, καθώς έχουμε εγκαταστήσει και χρησιμοποιήσει μόνοι μας αυτές τις εφαρμογές. Ελπίζουμε ότι θα προσθέσουν επίσης αξία στη ζωή σας. Σε περίπτωση που καμία από τις προτεινόμενες εφαρμογές δεν είναι αρκετά ελκυστική, μπορείτε πάντα να ανατρέξετε στο άρθρο μας για τις δωρεάν εφαρμογές της εβδομάδας, το οποίο δημοσιεύεται δύο φορές την εβδομάδα. Ας δούμε τι επιφυλάσσουμε για εσάς αυτή την εβδομάδα.

Rainbow Six: SMOL (Android & iOS)

Μεγαλώνοντας σε μια δίαιτα Doom και Quake, βρήκα ότι το Rainbow Six του Tom Clancy ήταν αξιολύπητα αργό και απαιτούσε υπερβολική στρατηγική. Το καταλαβαίνω τώρα, υποτίθεται ότι αντικατοπτρίζει μια ρεαλιστική κατάσταση, αλλά δώστε μου χειριστήρια σε στυλ arcade οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!

Το Rainbow Six: SMOL κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, όπου είστε ένας νέος νεοσύλλεκτος που έχει να αντιμετωπίσει τους καλλιτέχνες σε μια προσπάθεια να απελευθερώσει τον κόσμο του Smol. Φυσικά, είσαι εκεί για να σώσεις και τους συμπαίκτες σου.

  • Τιμή: Συνδρομή Netflix / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Απαιτείται λογαριασμός: Ναι (Netflix)

Το gameplay είναι γρήγορο και εύκολο και τα γραφικά είναι πολύ χαριτωμένα. Θα μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικές προσεγγίσεις στο παιχνίδι, είτε πρόκειται για κρυφό τρόπο είτε για να απελευθερώσετε όλη τη δύναμη της ομάδας σας. Προτιμώ το δεύτερο μιας και το περιβάλλον έχει διαμορφωθεί ειδικά για να φτιάξεις σανό με αυτό.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού που περιλαμβάνει πολλές αποστολές και τόνους εχθρών, αναμένονται θύματα. Ευτυχώς, υπάρχει απεριόριστος αριθμός προσλήψεων μιας χρήσης, κάτι που είναι καλό. Οι ίδιες οι αποστολές είναι αρκετά σύντομες ώστε να παρέχουν μια αίσθηση ολοκλήρωσης και απόλαυσης και δεν διαρκούν πολύ. Καλύτερα να το συντομεύσω γιατί είναι καιρός να σώσω τον κόσμο, ξανά!

HealthSteps (Android και iOS)

Αυτή είναι μια εφαρμογή γνωριμιών ή μια εφαρμογή παρακολούθησης φυσικής κατάστασης; Δυσκολεύτηκα να ταξινομήσω πού θα εμπίπτει αυτή η εφαρμογή, αλλά είναι ένα ενδιαφέρον υβριδικό παρόλα αυτά. Παρακολουθεί τον αριθμό των βημάτων που κάνετε και σας παρέχει βασικές πληροφορίες όπως διάρκεια, ταχύτητα, απόσταση, αριθμός θερμίδων που καίγονται κ.λπ. Υπάρχει επίσης ένα γράφημα για την εμφάνιση στατιστικών στοιχείων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ή του μήνα, ώστε να μπορείτε έχετε μια μεγάλη εικόνα για το πόσο δραστήριοι ήσασταν.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Ναι / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Απαιτείται λογαριασμός: Ναι
Κορυφαίες 5 εφαρμογές - Στιγμιότυπα οθόνης HealthSteps

Το HealthSteps κάνει περισσότερα από το να παρακολουθεί τα βήματά σας. / © nextpit

Άλλες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που μπορείτε να συμπεριλάβετε είναι τα συναισθήματά σας για να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες εφαρμογές, λειτουργεί καλύτερα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Θα μπορείτε επίσης να ορίσετε διαφορετικά ενδιαφέροντα στο προφίλ σας για να πετύχετε καλύτερη αντιστοίχιση με βάση τα ενδιαφέροντά σας που έχετε επιλέξει. Υποθέτω ότι η εφαρμογή λειτουργεί περισσότερο στα κοινά παρά στα αντίθετα, παρά το ρητό “τα αντίθετα έλκονται”.

Οι εργοδότες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν αυτήν την εφαρμογή σε μια εταιρεία για να δημιουργήσουν προκλήσεις εταιρικής ευεξίας, να ενισχύσουν τη δέσμευση των εργαζομένων και να προωθήσουν ένα πιο υγιές, πιο ευτυχισμένο εργατικό δυναμικό. Ωστόσο, χωρίς το σωστό είδος καρότου, δεν νομίζω ότι αυτό θα έχει αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Αν και δεν είναι τόσο σε βάθος όσο άλλες εφαρμογές παρακολούθησης φυσικής κατάστασης, κάνει τα βασικά σωστά. Ωστόσο, ως εφαρμογή γνωριμιών, θα ήταν καλύτερα να διαβάσετε τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές γνωριμιών.

Συνοδεύεται: Money & Expenses (Android)

Το Accompanied είναι μια χαριτωμένη μικρή εφαρμογή παρακολούθησης δαπανών που έχει φανταστική διεπαφή χρήστη. Ενώ η μέτρηση των φασολιών γίνεται γρήγορα βαρετή, ο προγραμματιστής συμπεριέλαβε ευγενικά ένα στοιχείο παιχνιδιού σε αυτό. Θα μπορείτε να υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο και, στη συνέχεια, όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, τόσο περισσότερους πόντους ανταμοιβής θα λαμβάνετε, οι οποίοι στη συνέχεια μπορούν να δαπανηθούν για το κατοικίδιό σας!

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Διαφημίσεις / Αγορές εντός εφαρμογής: Καμία / Απαιτείται λογαριασμός: Ναι

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες στις οποίες μπορείτε να αναλύσετε τα πράγματα, από μεταφορές μέχρι φαγητό, θρησκεία, ψώνια, οικονομικά, σπίτι, υγεία και ομορφιά, ψυχαγωγία και αθλήματα, ταξίδια, εργασία/επιχειρήσεις/σχολείο και οικογένεια και κατοικίδια. Κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες συνοδεύεται από το μερίδιο εικονιδίων της για να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο λεπτομερή. Μου αρέσει πόσο εύκολο είναι να αναλύεις τα έξοδά σου σε διαφορετικές κατηγορίες που είναι εύκολα αναγνωρίσιμες με μια ματιά.

Κορυφαίες 5 εφαρμογές - Συνοδευόμενα στιγμιότυπα οθόνης

Το Accompanied κάνει διασκεδαστικό να παρακολουθείτε τα μηνιαία έξοδά σας. / © nextpit

Προϋπολογισμοί και οικονομίες μπορούν να δημιουργηθούν για να έχετε έναν στόχο στον οποίο μπορείτε να εργαστείτε. Άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη δυνατότητα υποστήριξης πολλών δημοφιλών νομισμάτων, τη λειτουργία Light Mode και το πιο σημαντικό, τη δυνατότητα εξαγωγής των δεδομένων σας στο Excel. Για μια δωρεάν εφαρμογή, θα έλεγα ότι αυτή είναι μια αρκετά ολοκληρωμένη εφαρμογή προϋπολογισμού.

Μπορείτε να ελέγξετε το ποσό των χρημάτων που δαπανήθηκαν σε μια εβδομάδα, μήνα ή έτος, καθώς και το ποσό που εξοικονομήθηκε την αντίστοιχη χρονική περίοδο. Για όσους είναι λίγο πιο προσανατολισμένοι στις λεπτομέρειες, μπορείτε να δείτε και το δέλτα.

Υπήρχαν ακόμη στιγμές που μόλις τρύπησα τη νέα μου εικονική γάτα για να την ξυπνήσω. Είμαι βέβαιος ότι δεν εκτιμά να τον παρακινούν από τον υπνάκο του, αλλά είναι απλά διασκεδαστικό να το κάνει! Μπορείτε ακόμη και να το σύρετε και να το αποθέσετε στο επάνω μέρος της οθόνης και όπως κάθε καλό αιλουροειδές, θα προσγειωθεί στα τέσσερα.

  • Λήψη Συνοδευόμενη: Χρήματα & Έξοδα από το Google Play Store.

Μάιος: Beautiful Bullet Journal (Android & iOS)

Η καταγραφή των σκέψεών σας είναι κάτι που όλοι μας πρέπει να κάνουμε κατά τη διάρκεια μιας ζωής. Βοηθά στην καταγραφή ορόσημων, εορτασμών, πένθους και βασικά, παρέχει ένα στιγμιότυπο της ζωής σας. Ενώ κάποιοι εξακολουθούν να μένουν στη μέθοδο με στυλό και χαρτί, ίσως το μέλλον να είναι ψηφιακό. Με τόσες πολλές εφαρμογές ημερολογίου γύρω, τι είναι αυτό που κάνει τη May διαφορετική;

Κορυφαίες 5 εφαρμογές - Στιγμιότυπα οθόνης Μαΐου

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας σε αυτή τη μοναδική εφαρμογή περιοδικού. / © nextpit

Δεν είναι και πολύ διαφορετικό από τις πολυάριθμες εφαρμογές ημερολογίου στην αγορά, αλλά προσφέρει έναν φρέσκο ​​αέρα αν δεν έχετε ξεκινήσει να γράφετε στο smartphone σας μέχρι σήμερα και θέλετε να ξεκινήσετε από κάπου. Μου αρέσει το πώς ξεχασιάρηδες άνθρωποι σαν εμένα μπορούν να πληκτρολογούν ειδικές ημερομηνίες για να θυμούνται ως λειτουργία υπενθύμισης, ειδικά όταν πρόκειται για γενέθλια. Μπορώ ακόμη και να σχεδιάζω και να γράφω πράγματα εν κινήσει, και αν θέλω να παρακολουθώ πιο προσεκτικά τα συναισθήματά μου, μπορώ πάντα να παρακολουθώ τις διαθέσεις και τις συνήθειές μου για να καταλάβω ποια ερεθίσματα υπάρχουν.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι

Αντιμετώπισα το περιστασιακό σφάλμα, όπου το επαναλαμβανόμενο ραντεβού μου για λίγες μέρες εξαφανίστηκε μετά την εισαγωγή μιας κανονικής εργασίας. Υποθέτω ότι αυτό είναι κάτι που ο προγραμματιστής θα μπορεί να το διορθώσει χωρίς πολύ κόπο, αλλά ελπίζουμε ότι θα γίνει νωρίτερα παρά αργότερα! Υπάρχει επίσης κάποια καθυστέρηση κάθε φορά που αλλάζω από το ένα εργαλείο σε ένα άλλο, αλλά δεν θα έπρεπε να κολλήσω λαμβάνοντας υπόψη πόσο δωρεάν αυτή η εφαρμογή, σωστά;

Ambiance by Fabulous (Android & iOS)

Το Ambiance by Fabulous είναι μια πολύ απλή εφαρμογή με διεπαφή χρήστη που είναι τόσο εύχρηστο, που ακόμη και τα μικρά παιδιά θα το θεωρούσαν αδιάφορο. Βασικά, αυτή η εφαρμογή παρέχει πολλές ηχητικές λωρίδες για να τις ακούσετε. Εν ολίγοις, μπορείτε να βελτιώσετε τις καθημερινές σας εμπειρίες με ένα αντίστοιχο soundtrack που θα σας βοηθήσει να παραμείνετε στο αυλάκι, να παραμείνετε ήρεμοι ή άλλες εφαρμογές. Υπάρχει ένα soundtrack για κάθε περίσταση!

Διαφημίζεται για την προώθηση της καλύτερης ποιότητας ύπνου, τη μείωση της έντασης του στρες, τη βελτίωση της παραγωγικότητας και την ενίσχυση της δημιουργικότητας, νομίζω ότι αυτό είναι πιο κατάλληλο για όσους δεν ξέρουν από πού να ξεκινήσουν όταν πρόκειται να παίξουν μουσική περιβάλλοντος στο παρασκήνιο.

Για παράδειγμα, όποτε τρέχω, επιλέγω μια λίστα αναπαραγωγής υψηλού ρυθμού στο Spotify και αν βρίσκομαι μπροστά στον φορητό υπολογιστή μου και χτυπάω το πληκτρολόγιο για να ετοιμάζω άρθρα για τους αγαπητούς μας αναγνώστες του nextpit, η κλασική μουσική είναι η επιλογή μου.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Καμία / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι
Κορυφαίες 5 εφαρμογές - Στιγμιότυπα οθόνης ατμόσφαιρας

Με τη σωστή μουσική περιβάλλοντος, μπορείτε να εκπλαγείτε από το πόσο πιο παραγωγικοί μπορείτε να γίνετε. / © nextpit

Αυτή η εφαρμογή προσφέρει διαφορετικές συλλογές ηχητικών τοπίων για όσους είναι νέοι στην ιδέα και χρειάζονται βοήθεια για την επιλογή μιας κατηγορίας. Εκτός από τη μουσική περιβάλλοντος, υπάρχουν αστικά τοπία, φαντασία και επιστημονική φαντασία, διαλογισμός και χαλάρωση, ταξίδια και πολιτισμός και πολλά άλλα για να διαλέξετε. Εάν αυτά δεν είναι αρκετά, υπάρχει μια λίστα εφαρμογών για να διαλέξετε. Η επιλογή αυτών θα σας ανακατευθύνει σε διαφορετική σελίδα για να κατεβάσετε τις αντίστοιχες εφαρμογές.

Σας φάνηκε κάτι ελκυστικό αυτή την εβδομάδα; Ποια εφαρμογή πιστεύετε ότι θα θέλατε να δοκιμάσετε περισσότερο; Ίσως έχετε μια άλλη πρόταση εφαρμογής που θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια.