Οι 5 καλύτερες εφαρμογές κειμένου για Android που στέλνουν πραγματικά μηνύματα SMS

0
103
Οι 5 καλύτερες εφαρμογές κειμένου για Android που στέλνουν πραγματικά μηνύματα SMS
Οι 5 καλύτερες εφαρμογές κειμένου για Android που στέλνουν πραγματικά μηνύματα SMS

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές γραπτών μηνυμάτων που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store, όπως το Messenger, το WhatsApp, κ.λπ. Ωστόσο, αυτές οι εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων δεν στέλνουν πραγματικά SMS που παραδίδονται στο SMS σας. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα απαριθμήσουμε τις 5 καλύτερες εφαρμογές δωρεάν κειμένου για Android που επιτρέπουν στους χρήστες να στέλνουν πραγματικά SMS.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αποστολή γραπτών μηνυμάτων είναι αυτή τη στιγμή ο πιο δημοφιλής και πιο χρησιμοποιούμενος τρόπος επικοινωνίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές γραπτών μηνυμάτων που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store, όπως το Messenger, το WhatsApp, κ.λπ. Ωστόσο, αυτές οι εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων δεν στέλνουν πραγματικά SMS που παραδίδονται στο SMS σας.

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα απαριθμήσουμε τις 5 καλύτερες εφαρμογές δωρεάν κειμένου για Android που επιτρέπουν στους χρήστες να στέλνουν πραγματικά SMS. Με τον όρο πραγματικό SMS εννοούμε τα μηνύματα κειμένου που παραδίδονται στα εισερχόμενα SMS αντί για εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων. Δεδομένου ότι το SMS παραδόθηκε στα εισερχόμενα SMS των χρηστών, ο δέκτης δεν χρειάζεται να έχει σύνδεση στο διαδίκτυο για να λαμβάνει SMS.

Οι 5 καλύτερες εφαρμογές κειμένου για Android που στέλνουν πραγματικά μηνύματα SMS

Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα με τις 5 καλύτερες εφαρμογές Android για αποστολή δωρεάν μηνυμάτων κειμένου σε άλλους αριθμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν πολλές δωρεάν εφαρμογές μηνυμάτων κειμένου που είναι διαθέσιμες στο Play Store, αλλά οι περισσότερες από αυτές είναι εφαρμογές premium και δεν προσφέρουν τις υπηρεσίες δωρεάν. Έτσι, ελέγξαμε χειροκίνητα και παραθέσαμε μόνο τα δωρεάν.

#1 Google Voice

Google Voice
Google Voice

Το Google Voice είναι μια από τις δημοφιλείς εφαρμογές Android που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν δωρεάν κλήσεις και να στέλνουν SMS στις ΗΠΑ ή τον Καναδά. Το υπέροχο με το Google Voice είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω του προγράμματος περιήγησης Google Chrome και από τον υπολογιστή. Η υποστήριξη SMS και MMS είναι πολύ καλή και οι χρήστες πρέπει απλώς να έχουν έναν λειτουργικό Λογαριασμό Google για να στέλνουν SMS και MMS. Έτσι, το Google Voice είναι μια από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

#2 Κείμενο Δωρεάν

Κείμενο Δωρεάν
Κείμενο Δωρεάν

Το Text Free και μια άλλη καλύτερη δωρεάν εφαρμογή γραπτών μηνυμάτων που είναι διαθέσιμη τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS. Το υπέροχο με το Text Free είναι ότι χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες από όλο τον κόσμο και επιτρέπει επίσης στους χρήστες να πραγματοποιούν δωρεάν κλήσεις. Οι χρήστες πρέπει απλώς να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό με το Text Free, να διεκδικήσουν έναν δωρεάν αριθμό τηλεφώνου και να αρχίσουν να στέλνουν μηνύματα σε άτομα. Ωστόσο, στον δωρεάν λογαριασμό, το όριο φωνητικών κλήσεων έχει οριστεί στα 60 λεπτά το μήνα. Τα προγράμματα συνδρομής ξεκινούν από 2,99 $ ανά μήνα.

#3 TextMe Up

TextMe Up
TextMe Up

Το TextMe Up είναι σχεδόν παρόμοιο με την εφαρμογή Text Free που αναφέρεται στο άρθρο. Ακριβώς όπως το Text Free, πρέπει να εγγραφείτε στο TextMe Up για να στείλετε μηνύματα κειμένου. Το TextMe Up έχει επίσης μια επιλογή φωνητικής κλήσης, αλλά αυτή είναι διαθέσιμη μόνο στην premium συνδρομή. Οι συνδρομές ξεκινούν από 4,99 $ την εβδομάδα για αποστολή απεριόριστων SMS. Ωστόσο, το TextMe Up επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα κειμένου μόνο στους αριθμούς των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά.

#4 Κείμενο τώρα

Κείμενο τώρα
Κείμενο τώρα

Αν αναζητάτε δωρεάν κλήσεις και δωρεάν εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου για το smartphone Android σας, τότε το TextNow μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Το υπέροχο με το TextNow είναι η διεπαφή του που φαίνεται καταπληκτική. Ωστόσο, στη δωρεάν έκδοση, οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν δωρεάν κλήσεις και να στέλνουν μηνύματα μέσω WiFi. Οι χρήστες πρέπει να εγγραφούν σε ένα πρόγραμμα premium που ξεκινά από 9,99 $ το μήνα για να αποφύγουν τη σύνδεση WiFi. Έτσι, το TextNow είναι μια άλλη καλύτερη δωρεάν εφαρμογή SMS που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

#5 Παλμικό SMS

Παλμικό SMS
Παλμικό SMS

Λοιπόν, το Pulse SMS δεν είναι ακριβώς μια δωρεάν εφαρμογή SMS για Android, αλλά επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τα υπάρχοντα προγράμματα SMS σε βασικά οποιεσδήποτε άλλες συσκευές τους ανήκουν. Η εφαρμογή ουσιαστικά επαναλαμβάνει την εμπειρία σας μέσω SMS καθιστώντας τα μηνύματά σας διαθέσιμα σε όλες τις άλλες συσκευές. Ένα άλλο καλύτερο πράγμα για το Pulse SMS είναι η διεπαφή του που φαίνεται καθαρή και καλά οργανωμένη. Έτσι, το Pulse SMS είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας Android.

Αυτές είναι λοιπόν οι 5 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές κειμένου για Android που στέλνουν πραγματικά μηνύματα SMS. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.