Οι τηλεοράσεις Hisense με το μεγαλύτερο μέγεθος

0
6

Οι μεγάλες τηλεοράσεις της Hisense έχουν φέρει επανάσταση σε ολόκληρη την ιδέα της οικιακής ψυχαγωγίας, με τις επιλογές 120” να είναι η μεγαλύτερη δημιουργία τους. Οι τεράστιες οθόνες επαναπροσδιορίζουν τη βύθιση και το μέγεθος, δίνοντας στους χρήστες την πιο λαμπρή κινηματογραφική εμπειρία. Αυτές οι τηλεοράσεις Hisense 120” συνδυάζουν διάφορες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά που τις κάνουν να ξεχωρίζουν από άλλες.

Οι τηλεοράσεις Hisense με το μεγαλύτερο μέγεθος

Αυτό το άρθρο θα εμβαθύνει στις επιλογές μεγαλύτερου μεγέθους της τηλεόρασης Hisense που βελτιώνουν όλες τις πτυχές της ποιότητας ήχου και εικόνας, συμπεριλαμβανομένων των ζωντανών χρωμάτων, των ρεαλιστικών εικόνων και της απαράμιλλης λεπτομέρειας.

Smart Laser TV 120″ 4K

Αυτή η έξυπνη τηλεόραση προσφέρει όλες τις ανέσεις μιας κανονικής έξυπνης τηλεόρασης, αλλά με εμβυθίσεις στον κινηματογράφο. Το L5G είναι μέρος της σειράς L5 της Hisense. Η τεχνολογία προβολής μικρής απόστασης που περιλαμβάνεται σε αυτήν τη συσκευή επιτρέπει στον προβολέα να τοποθετηθεί μερικές ίντσες από την οθόνη. Η προβαλλόμενη εικόνα είναι 4K, φωτεινή και τέσσερις φορές μεγαλύτερη από αυτή που θα έπαιρνες από μια τηλεόραση 55 ιντσών.

Η σειρά L5G έχει ενσωματωμένα χαρακτηριστικά:

  • Διάρκεια ζωής λέιζερ 25.000 ωρών
  • Λειτουργία κινηματογραφιστή
  • Λειτουργία παιχνιδιού
  • Smart Android TV
  • Dolby Atmos

Αυτή η τηλεόραση είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βυθιστείτε στην ψυχαγωγία της μεγάλης οθόνης χωρίς καλώδια στον τοίχο και στηρίγματα οροφής. Χρειάζεστε μόνο μια βάση τηλεόρασης και λίγα εκατοστά από τον τοίχο για τη μαζική προβολή.

ALR

Η οθόνη απόρριψης φωτός περιβάλλοντος (ALR) συνδυάζεται με αυτήν την τηλεόραση λέιζερ για να εξαλείψει τις εικασίες ρύθμισης του προβολέα UST. Τελικά, έχετε την καλύτερη εικόνα ανεξάρτητα από την κατάσταση, χωρίς απαραίτητα να μειώνετε ή να σβήνετε τα φώτα.

Dolby Atmos

ο Ήχος Dolby Atmos (30W). δίνει κινηματογραφικά αποτελέσματα που ρέουν γύρω σου. Εάν είστε ηχοφίλη, θα λατρέψετε την υποστήριξη eARC του L5G, δίνοντάς σας ένα πλήρες πέρασμα σήματος σε οποιοδήποτε σύστημα surround.

Android

Με την Android TV λειτουργικότητα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο στη μεγάλη οθόνη από διαφορετικές εφαρμογές. Μπορείτε να τα αποκτήσετε από το Google Play Store ή να λάβετε περιεχόμενο από διάφορες υπηρεσίες ροής για την καλύτερη ψυχαγωγία.

Υποστήριξη HDR

ο Το L5G έχει ανάλυση 4K και υποστήριξη HDR 10. Η μέγιστη φωτεινότητα έχει οριστεί στα 2700 Lumens, βοηθώντας σας να αναδημιουργήσετε έναν κόσμο απίστευτης λεπτομέρειας και χρώματος. Η εστιακή απόσταση είναι σταθερή, παρέχοντας ομοιόμορφη εστίαση και την καλύτερη ευκρίνεια εικόνας.

Θύρες HDMI

Ένα πράγμα που απολαμβάνετε με αυτήν την τηλεόραση λέιζερ είναι ότι δεν χρειάζεται να αλλάξετε τις ρυθμίσεις. Οι θύρες HDMI υψηλής ταχύτητας ανιχνεύουν αυτόματα μια κονσόλα παιχνιδιών μόλις συνδεθεί και είναι η τρέχουσα πηγή εισόδου. Αυτό κάνει την τηλεόραση να προσαρμόζει τις ρυθμίσεις επεξεργασίας σήματος και την εικόνα για βελτιστοποίηση της απόδοσης του παιχνιδιού.

X-Fusion

Ο κινητήρας λέιζερ X-fusion δίνει μια δυναμική, ζωντανή χρωματική γκάμα. Ο κινητήρας ξεπερνά τις Rec.709. Αυτό το πρότυπο για UHD 4K διαρκεί αρκετά για να χειριστεί περισσότερες από 25.000 ώρες περιεχομένου. Με τον ενσωματωμένο Βοηθό Google, το Bluetooth, την Alexa και το Wi-Fi, η τηλεόραση και το τηλεχειριστήριο φωνής μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν σε οποιοδήποτε έξυπνο οικιακό σύστημα. Μπορείτε να δημιουργήσετε μερικούς από τους καλύτερους αυτοματισμούς σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Με ασύρματη συνδεσιμότητα και πολλαπλές θύρες, η σύνδεση εξωτερικών πηγών ήχου και εικόνας στην τηλεόραση είναι εύκολη. Αυτό είναι ένα από τα πιο βολικά χαρακτηριστικά της τηλεόρασης λέιζερ.

Ο κινηματογράφος λέιζερ 120l5 Ultra Short Throw

Αυτό Τηλεόραση λέιζερ 120 ιντσών Η επιλογή από την Hisense άλλαξε τη σφαίρα της οικιακής ψυχαγωγίας. Η συναρπαστική είσοδος 4K ultra HD δίνει κρυστάλλινες και εκπληκτικές εικόνες. Μπορείτε να απολαύσετε τη μεγάλη οθόνη από οποιαδήποτε γωνία θέασης (180 μοίρες).

UHD 4K

Το βελτιωμένο φάσμα χρωμάτων είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για αυτήν την επιλογή τηλεόρασης. Οι εικόνες είναι αληθινές, γίνονται δυνατές από την ακρίβεια της πηγής φωτός λέιζερ. Υπερβαίνει το Rec. Πρότυπο σύνολο 709 για τη χρωματική γκάμα UHD 4K. Παρατηρείτε λαμπρές έγχρωμες οθόνες που έχουν βελτιωθεί απίστευτα σε σύγκριση με προηγούμενες εκδόσεις.

HDR

Αυτή η τηλεόραση έχει υψηλό δυναμικό εύρος ή HDR που ανοίγει την αντίθεση και το χρωματικό εύρος που μπορεί να συγκριθεί μόνο με τα πρότυπα κινηματογράφου. Οι ζωντανές και εντυπωσιακές εικόνες προσφέρουν απίστευτο βάθος και πλούσιες λεπτομέρειες.

X-Fusion

Ένα πράγμα που παρατηρείτε σχετικά με αυτήν την τηλεόραση είναι ότι υιοθετεί ένα φως λέιζερ X-Fusion που διαθέτει φωτεινότητα αυλού 27000. Η ομοιομορφία φωτεινότητας που απολαμβάνετε εδώ είναι πάνω από 85%, γεγονός που εξηγεί τη διαύγεια της εικόνας ανεξάρτητα από τη φωτεινότητα του δωματίου που επικρατεί.

Παιχνίδι

Η τηλεόραση λέιζερ είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για να καταγράψετε λεπτομέρειες σε παιχνίδια δράσης με γρήγορο ρυθμό. Η τεχνολογία MEMC έχει χρόνο απόκρισης επεξεργαστή επιπέδου μικροδευτερόλεπτου, 10 φορές ταχύτερο από τον ρυθμό κίνησης OLED που παρέχεται. Αυτό την καθιστά μία από τις καλύτερες οθόνες παιχνιδιών για χρήση.

DBX-TV

Η οθόνη δεν είναι το μόνο πράγμα που ξεχωρίζει. Αυτή η τηλεόραση λέιζερ προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου. Διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία που απελευθερώνουν ηχοσύστημα 30W. Σε αυτήν την τηλεόραση λέιζερ, η βραβευμένη τεχνολογία ήχου dbx-tv χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της κινηματογραφικής εμπειρίας.

Android

Το Android TV παρέχει ακόμα περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας. Σε αυτό το gadget είναι δυνατή η πρόσβαση σε χιλιάδες ταινίες και εκπομπές σε υπηρεσίες ροής. Υπάρχει επίσης η επιλογή να επιτρέψετε στην Google να ελέγχει την τηλεόραση και να προτείνει τι πρέπει να παρακολουθήσετε. Επιπλέον, η φωνή σας μπορεί να ελέγξει τα πάντα. Η μετάδοση μουσικής, βίντεο και επιλογών από άλλες συσκευές στην τηλεόραση καθίσταται δυνατή από το ενσωματωμένο Chromecast. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Βοηθός Google δεν είναι διαθέσιμος σε όλες τις χώρες και γλώσσες. Πρέπει να μάθετε περισσότερα για αυτήν τη λειτουργία πριν κάνετε την αγορά σας.

Ο προβολέας μικρής βολής και οι θύρες

Το short-throw που περιλαμβάνεται στην οθόνη έχει μινιμαλιστικό σχεδιασμό, το οποίο είναι σχετικά εύκολο στην εγκατάσταση. Η τηλεόραση είναι ελαφριά και λεπτή, επιτρέποντας δυσδιάκριτη ασύρματη ανάρτηση. Αυτό ενσωματώνεται τέλεια σε κάθε τρόπο ζωής. Η συσκευή διαθέτει τέσσερις θύρες HDMI για σύνδεση με συστήματα βίντεο, ήχου και άλλα εξαρτήματα.

Έξυπνη τηλεόραση λέιζερ Hisense 120″ L5f 4k Ultra HD

Αυτή είναι μια άλλη τηλεόραση 120 ιντσών που επαναπροσδιορίζει την οικιακή ψυχαγωγία, με οθόνη απόρριψης φωτός περιβάλλοντος και κονσόλα. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για ζωντανά αθλήματα, ταινίες και ζωντανή τηλεόραση. Η συσκευή σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε όλες τις εκπομπές που αγαπάτε σε μια εντυπωσιακή, φωτεινότερη και μεγαλύτερη οθόνη 4K.

Προβολέας και εικόνες

Οι εικόνες που προβάλλονται από το λέιζερ μικρής προβολής είναι υψηλής ποιότητας και τροφοδοτούνται από περισσότερα από 8 εκατομμύρια pixel. Οι κινούμενες εικόνες εμφανίζονται με βαθιά λεπτομέρεια και η οθόνη είναι ενσωματωμένη με αντιθαμβωτική τεχνολογία για να σας επιτρέπει να απολαύσετε όλες τις εκπομπές σας σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού.

Λειτουργικότητα Smart TV

Η τηλεόραση λέιζερ έχει τις ίδιες βαθμονομήσεις θερμοκρασίας με την τηλεόραση ULED Hisense, παρέχοντας λεπτομέρεια και βάθος. Η τηλεόραση δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να απολαμβάνουν τις παραδοσιακές λειτουργίες έξυπνης τηλεόρασης λόγω της συμπερίληψης του VIDAA 4OS με ενσωματωμένο δέκτη και ροή για πρόσβαση σε κανάλια free-to-air.

Dolby Atmos

Η τεχνολογία Dolby Atmos και τα ενσωματωμένα ηχεία επιτρέπουν κινηματογραφικούς ήχους. Ο συνδυασμός της τεχνολογίας ήχου και εικόνας αυτής της τηλεόρασης λέιζερ επιτρέπει μια μεγαλύτερη από τη ζωή εμπειρία χωρίς αλλαγή του χώρου σας. Η κονσόλα μπορεί να εγκατασταθεί άνετα στην επιφάνεια εργασίας κοντά στην οθόνη και λειτουργεί απίστευτα καλά.

Κάντε επανάσταση στην οικιακή σας ψυχαγωγία με την τηλεόραση Hisense μεγαλύτερο μέγεθος

Οι μεγαλύτερες τηλεοράσεις του σήμερα δεν ισοδυναμούν πλέον με μια ογκώδη οθόνη που καταλαμβάνει μεγάλο μέρος του χώρου διαβίωσής σας. Τα μεγαλύτερα μεγέθη τηλεόρασης Hisense είναι εξαιρετικά παραδείγματα. Ο δημιουργός της τηλεόρασης έχει ξεπεράσει τα παραδοσιακά όρια και τις διαστάσεις της τηλεόρασης, εισάγοντας τεράστιες οθόνες για να ανοίξει ένα απίστευτο οπτικό ταξίδι. Συνδυάζοντας τη σχεδίαση, την ποιότητα εικόνας και την ικανότητα ήχου, η Hisense παρουσίασε αριστουργήματα που ανέβασαν την τηλεθέαση σε διαφορετικό επίπεδο.

Ποια είναι η άποψή σας για αυτά τα μοντέλα τηλεοράσεων Hisense; Έχεις ένα στο σπίτι; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here