Οι κάμερες OnePlus βελτιώνονται σημαντικά με την πιο πρόσφατη ενημέρωση

0
3
nextpit OnePlus Open Standing
© nextpit

Το OnePlus Open (κριτική), γνωστό για τον εξαιρετικό αναδιπλούμενο σχεδιασμό του, διαθέτει επίσης κάμερες που ορισμένοι θεωρούν τις καλύτερες στην κατηγορία του για πτυσσόμενα smartphone. Μια πρόσφατη ενημέρωση έχει βελτιώσει περαιτέρω την απόδοση αυτών των καμερών. Επιπλέον, η ενημέρωση εισάγει την ενεργοποίηση eSIM για λειτουργικότητα διπλής SIM σε επιλεγμένες περιοχές.

  • Μην χάσετε: Τα καλύτερα αναδιπλούμενα smartphone του 2023

Οι χρήστες έχουν αρχίσει να λαμβάνουν ειδοποιήσεις σχετικά με το νέο υλικολογισμικό, έκδοση 13.2.0.116, το οποίο ακολουθεί την αρχική μικρή ενημέρωση της 13.2.0.114. Αυτή η ενημέρωση, επιβεβαιωμένη από το Android Authority, συνεχίζει να βασίζεται στο Android 13 OS, αντί στο νεότερο Android 14, και είναι σχετικά μικρή, με μέγεθος λήψης περίπου 300 MB. Η μονάδα ελέγχου που έχουμε στο γραφείο εξακολουθεί να εκτελεί το υλικολογισμικό 13.2.0.114, ωστόσο:

Στιγμιότυπα οθόνης της ενημέρωσης λειτουργικού συστήματος OnePlus Open

Αυτή ήταν μια σχετικά μικρή ενημέρωση, με μέγεθος λήψης 145 MB. / © nextpit

Βελτιώσεις κάμερας OnePlus Open

Από το ημερολόγιο αλλαγών, φαίνεται ότι υπάρχουν σημαντικές βελτιώσεις της κάμερας πέρα ​​από τη συνήθη βελτιστοποίηση απόδοσης και διορθώσεις σφαλμάτων. Οι αξιοσημείωτες αλλαγές στο τμήμα απεικόνισης περιλαμβάνουν την καλύτερη ακρίβεια χρώματος και τόνου των φωτογραφιών που τραβήχτηκαν με τις τρεις πίσω κάμερες σε standard και pro modes.

OnePlus Open

Το OnePlus Open διαθέτει μια μονάδα τριπλής κάμερας με έναν κύριο αισθητήρα 48 MP σε συνδυασμό με μια κάμερα υπερευρείας 48 MP και μια κάμερα περισκοπίου 64 MP. / © nextpit

Το υλικολογισμικό υπογραμμίζει επίσης ότι η συνολική ποιότητα και η καθαρότητα της φωτογραφίας από το περισκόπιο ή τον αισθητήρα τηλεφακού βελτιώνονται επίσης. Αυτή θα ήταν μια ευπρόσδεκτη αλλαγή, δεδομένου ότι η κάμερα εκτεταμένου ζουμ είναι ένας από τους τομείς που υστερεί το OnePlus Open, σύμφωνα με την κριτική μας.

Το OnePlus Open eSIM είναι πλέον ενεργοποιημένο

Εκτός από την κάμερα, η άλλη σημαντική προσθήκη με την ενημέρωση είναι η ενεργοποίηση της eSIM. Με ό,τι γνωρίζουμε, το OnePlus Open που πωλείται σε όλες τις αγορές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και της Ινδίας, διαθέτει φυσικό διπλό δίσκο nano SIM και υποστήριξη eSIM.

Μόνο με αυτήν την τελευταία ενημέρωση οι χρήστες μπορούν πλέον να επιλέξουν τη χρήση της eSIM μαζί με μία κάρτα SIM, εάν θέλουν να χρησιμοποιούν δύο ενεργούς αριθμούς ή δίκτυα ταυτόχρονα. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιούνται και οι δύο υποδοχές διπλής SIM, η eSIM θα απενεργοποιηθεί. Το ίδιο ισχύει αν καταλαμβάνετε την eSIM με μία φυσική κάρτα.

Σας αρέσει ένα OnePlus Open; Εάν ναι, είναι ήδη διαθέσιμη η ενημέρωση λογισμικού στη συσκευή σας; Θα θέλαμε να μάθουμε την εμπειρία σας μετά την ενημέρωση.

Μέσω: Android Authority

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here