Μην χάσετε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές Android και iOS αυτό το Σαββατοκύριακο

0
25
Μην χάσετε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές Android και iOS αυτό το Σαββατοκύριακο
© nextpit

Το Google Play Store και το Apple App Store είναι γεμάτα με χιλιάδες εφαρμογές και μπορείτε να χαθείτε περνώντας ώρες με τις ώρες χωρίς να καταλάβετε τι να εγκαταστήσετε. Γνωρίζουμε καλά αυτό το γεγονός, για να μην αναφέρουμε ότι δεν είναι όλοι σε θέση να αντέξουν οικονομικά τις εφαρμογές επί πληρωμή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εδώ στο nextpit, κοιτάξαμε το Apple App Store και το Google Play Store για να ανακαλύψουμε δωρεάν εφαρμογές που συνήθως έχουν μια ετικέτα τιμής!

Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι οι εφαρμογές iOS και Android που αναφέρονται εδώ είναι διαθέσιμες δωρεάν μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Με άλλα λόγια, δεν έχουμε καμία απολύτως ιδέα πότε θα τελειώσει αυτή η προσφορά. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή σας αρέσει το συντομότερο δυνατό.

Διασφαλίσαμε επίσης ότι καμία από αυτές τις δωρεάν εφαρμογές στη λίστα μας δεν έχει βαθμολογία 3,5 αστέρων ή λιγότερο. Σε αντίθεση με τις 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας, δεν πραγματοποιούμε διεξοδικούς ελέγχους των εφαρμογών που παρατίθενται.

  • Μην το χάσετε: Πώς να βρείτε δωρεάν εφαρμογές για Android και iOS

Συμβουλή: Αν βρήκατε μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή που παρατίθεται εδώ, αλλά δεν τη χρειάζεστε ακόμα, θα σας συνιστούσαμε να την εγκαταστήσετε πριν τη διαγράψετε. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποθηκεύσετε την εφαρμογή στη βιβλιοθήκη σας και θα την εγκαταστήσετε αργότερα χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε για αυτήν, ακόμη και μετά τη λήξη της προώθησης.

Εφαρμογές Android διαθέσιμες δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές Android για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Συνδυάστε φωτογραφίες (2,99 $): Συνδυάστε δύο φωτογραφίες μαζί για να δημιουργήσετε ένα συναρπαστικό οπτικό εφέ που μπορεί να συναγωνιστεί ορισμένες αφίσες ταινιών.
  • Διακομιστής φακέλων (1,99 $): Αποθηκεύσατε το αρχείο σας σε διακομιστή HTTP και θέλετε να έχετε πρόσβαση σε αυτό οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε; Αυτή η εφαρμογή προσφέρει μια διεπαφή χρήστη χωρίς περιθώρια που κάνει τη δουλειά.
  • Best U – Να είσαι χαρούμενος κάθε μέρα (1,99 $): Αυτή η εφαρμογή μπορεί να είναι πολύ καλύτερη από τους φίλους και την οικογένειά σας, προσφέροντας σας ενθαρρυντικά λόγια κάθε μέρα.

Παιχνίδια Android

  • Defender Heroes Premium (0,99 $): Κύμα μετά κύμα εχθρών συνεχίζουν να επηρεάζουν την τοποθεσία σας. Έχετε ό,τι χρειάζεται για να μπορέσετε να τους σταματήσετε;
  • Healing Matching Puzzle (0,99 $): Ποιος μπορεί να απορρίψει ένα παιχνίδι παζλ που είναι γεμάτο φωτογραφίες από χαριτωμένους σκύλους και γάτες; Οχι εγώ!
  • Shadow Survival (0,99 $): Είστε μόνοι στην προσπάθειά σας να παραμείνετε ζωντανοί, καθώς οι εχθροί σας υποφέρουν από όλες τις πλευρές. Με τον καιρό, θα συνεχίσετε να αναβαθμίζετε τις ικανότητες και τα όπλα σας για να αυξήσετε τη δολοφονική σας δύναμη…
  • Ψυχιατρικό Νοσοκομείο: Ανατολικό Μπλοκ 2 (1,49 $): Ένα ζοφερό FPS που σας βλέπει να ξυπνάτε σε ένα ψυχιατρείο, όπου υπάρχουν περισσότερα από όσα φαίνονται. Όχι για τους αδύναμους.
  • Παραφυσική Περιοχή 2 (0,99 $): Ένα παιχνίδι παζλ που παίζεται από την οπτική γωνία του πρώτου προσώπου, το θάρρος σας θα δοκιμαστεί στα όριά του αν βγείτε νικητές.

Εφαρμογές iOS διαθέσιμες δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές iOS για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • PushFit Pro (1,99 $): Θέλετε να ενισχύσετε τη δύναμη του άνω μέρους του σώματός σας με αποτελέσματα να δείξετε; Αυτή η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε.
  • DayCost Pro (2,99 $): Παρακολουθήστε τις καθημερινές σας δαπάνες με αυτήν την εφαρμογή που κάνει τα πάντα πολύ πιο εύκολα.
  • Unit Converter Pro HD (0,99 $): Με περισσότερες από 700 μονάδες για μετατροπή, θα σας χαλάσει η επιλογή όταν πρόκειται να κάνετε μετατροπές από τη μια μονάδα στην άλλη!
  • AppSecret (1,99 $): Μερικοί από εμάς που είμαστε πιο ιδιωτικοί θα θέλαμε να κρατάμε τα πράγματα στα τηλέφωνά μας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Αυτή η εφαρμογή διασφαλίζει ότι δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές του ακουστικού σας από άλλους, ακόμη και όταν το έχουν ξεκλειδώσει.
  • Γραφικό στοιχείο φωτογραφιών (0,99 $): Βαρεθήκατε την αρχική οθόνη της συσκευής σας; Αυτή η εφαρμογή θα εξασφαλίσει ότι η αρχική οθόνη σας δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια!

Παιχνίδια iOS

  • Καταστρωμένος οικοδόμος (3,99 $): Θέλετε να φτιάξετε την πιο δυνατή τράπουλα Magic με τα υπάρχοντα χαρτιά σας; Αυτή η εφαρμογή κάνει όλη τη σκέψη για εσάς.
  • PopStar με Αναίρεση ($4,00): Ένα ταιριαστό παιχνίδι που είναι πολύ εθιστικό.
  • Shock Clock Arcade (0,99 $): Αγγίξτε την οθόνη για να μεταβείτε από το ένα ρολόι στο άλλο σε αυτόν τον αγώνα με το χρόνο.
  • Παιχνίδι παζλ Duplicado (2,99 $): Σύρετε κομμάτια γύρω από το ταμπλό για να λύσετε αυτό το παιχνίδι παζλ, με στόχο να πάρετε κάθε τελευταίο σπόρο!
  • Όλοι είναι RPG (0,99 $): Απολαύστε μια εμπειρία RPG με εικονοστοιχεία παλιάς σχολής, όπου χτίζετε την ομάδα σας για να γίνετε ασταμάτητοι.

Φτάσαμε στο τέλος της λίστας αυτής της εβδομάδας με τις δωρεάν εφαρμογές iOS και Android. Συναντήσατε κάποιες αξιόλογες εφαρμογές ή παιχνίδια στο Google Play Store ή στο Apple App Store; Μη διστάσετε να τα προτείνετε στα σχόλια.