Θέλετε να εργαστείτε στο Crypto; Αυτές οι εταιρείες προσλαμβάνουν

0
11
Θέλετε να εργαστείτε στο Crypto;  Αυτές οι εταιρείες προσλαμβάνουν
© TommyStockProject/Adobe Stock

«Οι αναφορές για τον θάνατό μου είναι υπερβολικά υπερβολικές», είπε κάποτε ο Μαρκ Τουέιν.

Το ίδιο θα μπορούσε να πει και η βιομηχανία κρυπτονομισμάτων, καθώς, σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, η αγορά ανακάμπτει ξανά μετά από μια παρατεταμένη περίοδο αναταραχής. Ως αποτέλεσμα, τα σημάδια δείχνουν μια έκρηξη προσλήψεων στον κλάδο και ένα αρκετά υγιές μέλλον και για αυτόν.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν στην τρέχουσα ανανεωμένη αισιοδοξία και το αυξημένο ενδιαφέρον για τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, όπως πολλοί παράγοντες συνέβαλαν στην καταστροφική ύφεση που πέρασε το 2023.

Τελικά, είναι ένα εξαιρετικά ασταθές τμήμα της αγοράς και θα συνεχίσει να είναι. σύμφωνα με Έκθεση προοπτικής της PwC για το 2024η ανθεκτικότητα της αγοράς υπογραμμίζεται από την «επιδίωξη της καινοτομίας», θέτοντας τη βάση για ρυθμιστικά πλαίσια που εξισορροπούν τον κίνδυνο με την ευκαιρία.

Στις ΗΠΑ, μέρος της ανάκαμψης του κλάδου οφείλεται στην ενισχυμένη νομοθεσία στην περιοχή. Αυτό θα επιτρέψει στις μεγάλες τράπεζες καθώς και στην ίδια την κυβέρνηση των ΗΠΑ να δημιουργήσουν και να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα με λιγότερους κινδύνους.

ο Υπεύθυνος νόμος περί χρηματοοικονομικής καινοτομίας είναι ένα νομοσχέδιο που στοχεύει στη δημιουργία του πρώτου ολοκληρωμένου ρυθμιστικού πλαισίου για τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Προσθέστε σε αυτό το πολυαναμενόμενο «Bitcoin κατά το ήμισυ», το οποίο προβλέπεται να προκαλέσει άνοδο στην αξία του νομίσματος αυτή την εβδομάδα (που έχει ήδη εκτιναχθεί στα ύψη το 2024) και η αξιοπιστία του τοπίου των κρυπτονομισμάτων συνολικά απολαμβάνει λίγο χρόνο στον ήλιο .

Αυτό που σημαίνει όλα αυτά για εσάς είναι ότι μέσα σε όλη τη θετικότητα, η αγορά εργασίας κινείται επίσης. Καθώς το ρυθμιστικό τοπίο συνεχίζει να εξελίσσεται, είναι πιθανό ότι όλο και περισσότερες εταιρείες θα εμφανιστούν με σχέδια να αγκαλιάσουν την τεχνολογία γύρω από την ψηφιακή ιδιοκτησία εκτός του χώρου συναλλαγών νομισμάτων.

Εν τω μεταξύ, μερικές από τις μεγαλύτερες μάρκες και εταιρείες σε αυτόν τον χώρο σκιαγραφούν σχέδια για σημαντική ανάπτυξη. Το Coinbase Global, το Kraken, το Binance και το Gemini – μεταξύ των μεγαλύτερων ανταλλακτηρίων κρυπτογράφησης στον κόσμο – βρίσκονται όλα σε ένα ξεφάντωμα προσλήψεων, με πολλούς ακόμη ρόλους να προσφέρονται στο επόμενο στάδιο.

Εκτός από ενδιαφέρον, όλες αυτές οι εταιρείες αναγκάστηκαν να ανακοινώσουν απολύσεις κατά τη διάρκεια του χειμώνα κρυπτογράφησης του 2021. Καθώς ενισχύουν για άλλη μια φορά το εργατικό δυναμικό τους, όλοι έχουν ορκιστεί να μην «υπερπροσλαμβάνουν» όπως έκαναν πριν.

Εν τω μεταξύ, Σύνδεσμος Blockchain, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εκπροσωπεί τα συμφέροντα του κλάδου στην Ουάσιγκτον DC, αναφέρει περισσότερους από 1.800 διαθέσιμους ρόλους στον τομέα, σε σύγκριση με περίπου 1.000 μόλις πριν από ένα χρόνο. Μεταξύ των πολλών ρόλων που προσφέρονται ειδικά για την τεχνολογία είναι θέσεις στη μηχανική λογισμικού, την ανάπτυξη, την ασφάλεια και άλλα:

Προγραμματιστής Blockchain

Οι προγραμματιστές στο blockchain δημιουργούν και διατηρούν αποκεντρωμένες εφαρμογές και έξυπνα συμβόλαια, ενώ σχεδιάζουν, κωδικοποιούν και δοκιμάζουν νέες λύσεις blockchain.

Σχεδιαστής UX/UI

Ο λαβύρινθος των πορτοφολιών κρυπτογράφησης, των ανταλλαγών και των εφαρμογών εκεί έξω ανταγωνίζεται για χρήστες με φιλικές προς το χρήστη, διαισθητικές εμπειρίες σχεδιασμένες από καινοτόμους υψηλού επιπέδου.

Μηχανικός Ασφαλείας

Ενώ η ίδια η τεχνολογία blockchain είναι ασφαλής από το σχεδιασμό, άλλα στοιχεία του τοπίου δεν είναι άτρωτα σε επιθέσεις, και καθώς ο τομέας συνεχίζει να αναπτύσσεται, θα αυξάνονται και οι απειλές που αντιμετωπίζει.

Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψουμε πού θα κατευθυνθεί το κρυπτοτρένο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει έλλειψη ευκαιριών και είναι ένας χώρος που βασίζεται στην καινοτομία. Εάν σκέφτεστε ένα αληθινό άλμα πίστης, αυτή είναι η ώρα για ένα.

Επισκέψου το Nextpit Job Board για να κάνετε το επόμενο βήμα στο επαγγελματικό σας ταξίδι.

Το San Francisco’s Ripple, ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στο Crypto, αναπτύσσει την ομάδα του για να προωθήσει τον στόχο του να δημιουργήσει μεγαλύτερη οικονομική δικαιοσύνη για τους ανθρώπους παντού. Η εταιρεία αναζητά έναν Κύριο Εφαρμοσμένο Επιστήμονα, οπότε θα σας ανατεθεί ο σχεδιασμός και η κατασκευή αυτοματοποιημένων συστημάτων που βασίζονται σε ML για την πρόβλεψη, τη βελτιστοποίηση και τη διαχείριση της πρόσβασης στην παγκόσμια ρευστότητα για τους πελάτες της Ripple. Θα είστε υπεύθυνοι για τη χάραξη και την καθοδήγηση του επιστημονικού οράματος και της στρατηγικής ML της εταιρείας.

Στην κοιλάδα Mill της Καλιφόρνια, η Decrypt αναζητά ένα Ανώτερος Σχεδιαστής Προϊόντων να ενταχθεί στην ομάδα της κυρίως εξ αποστάσεως. Η εταιρεία αναζητά άτομο για να ηγηθεί των προσπαθειών σχεδιασμού για τη βελτίωση του UX των Πλατφορμών Ραδιοφώνου Decrypt and Rug. Ως μέλος της ομάδας Decrypt, θα συμβάλετε στη διαμόρφωση των οπτικών και διαδραστικών πτυχών των προϊόντων πολυμέσων Web3, διασφαλίζοντας ότι είναι λειτουργικά, ελκυστικά και καινοτόμα.

Η SAIC με έδρα τη Βιρτζίνια προσλαμβάνει αυτήν τη στιγμή ένα Προγραμματιστής λογισμικού να ενταχθεί στην ομάδα και να βοηθήσει στην επίτευξη των ευρειών εταιρικών στόχων της από την πλευρά της τεχνολογίας. Αυτός ο περίπλοκος ρόλος απαιτεί ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων και άνεση εργασίας σε διάφορες πλατφόρμες cloud, συμπεριλαμβανομένων των AWS, Oracle, Google, Microsoft Azure και IBM. Δεν υπάρχει προθεσμία για τις αιτήσεις και οι προσλήψεις γίνονται σε συνεχή βάση, οπότε αφιερώστε χρόνο με αυτήν την εφαρμογή.

Αναζητήστε μια δουλειά κρυπτογράφησης σήμερα στο Nextpit Job Board. Αυτό το άρθρο γράφτηκε από τον Doug Whelan.