Η OnePlus μπορεί σύντομα να κυκλοφορήσει ένα φθηνότερο έξυπνο ρολόι Nord

0
142
Η OnePlus μπορεί σύντομα να κυκλοφορήσει ένα φθηνότερο έξυπνο ρολόι Nord

© OnePlus; Στιγμιότυπο οθόνης: Nextpit

Η οικονομική υπο-μάρκα Nord της OnePlus μπορεί να δει ένα νέο smartwatch να προστίθεται στη λίστα. Η τελευταία πιστοποίηση εντοπίστηκε και κοινοποιήθηκε από την Stufflistings υποδηλώνει ότι η εταιρεία ενδέχεται να παρουσιάσει το Nord Watch σύντομα. Αναμένεται ότι το οικονομικό έξυπνο ρολόι θα φτάσει πρώτα στην Ινδία πριν κυκλοφορήσει παγκοσμίως, ενδεχομένως για να συμπεριλάβει τις ΗΠΑ.

TL;DR

  • Η OnePlus θα μπορούσε να εργάζεται σε ένα Nord Watch.
  • Είναι το πρώτο smartwatch με την οικονομική υπο-μάρκα Nord που θα κυκλοφορήσει σύντομα.
  • Οι υποτιθέμενες προδιαγραφές και η τιμή του Nord Watch δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.

Πολύ λίγες λεπτομέρειες αναφέρθηκαν εκτός από την επιβεβαίωση ότι το ρολόι με όνομα μοντέλου “OPBBE22” βρίσκεται επί του παρόντος σε φάση δοκιμής στην Ινδία με την επωνυμία OnePlus Nord. Το Nord Watch ενδέχεται να φτάσει επίσημα το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, λέει ο διαρρήκτης.

Πιθανά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές του OnePlus Nord Watch

Υποθέτοντας ότι το υποτιθέμενο OnePlus Nord Watch θα έχει ελκυστική τιμή, θα μπορούσε τελικά να καταλήξει σε μια ελαφρώς πιο ήπια έκδοση του πιο ακριβού OnePlus Watch, που κυκλοφόρησε πέρυσι. Ως αναφορά, το έξυπνο ρολόι OnePlus διαθέτει μια κυκλική οθόνη OLED μέτρησης 1,4 ιντσών παρόμοια με το μεγαλύτερο Samsung Galaxy Watch 4.

  • Επίσης ενδιαφέρον: Ανασκόπηση ακουστικών για τα ακουστικά OnePlus Nord Buds

Άλλες πιθανές προδιαγραφές του OnePlus Watch σε αυτήν την έκδοση Nord μπορεί να περιλαμβάνουν 1 GB RAM και συνδεσιμότητα GPS. Αναμένεται μια σειρά από αισθητήρες υγείας, όπως παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού και παρακολούθηση SpO2 που βρέθηκαν τόσο στο πρόσφατο Amazfit Bip 3 όσο και στο Xiaomi Mi Band 7. Επιπλέον, οι χρήστες μπορεί επίσης να προσβλέπουν σε ισχυρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας εάν χρησιμοποιηθεί η ίδια χωρητικότητα.

Τιμολόγηση και διαθεσιμότητα του έξυπνου ρολογιού OnePlus Nord

Το OnePlus Watch είχε τιμή 160 $ ​​(149 £ / 160 €) όταν ανακοινώθηκε από την εταιρεία πέρυσι. Είναι ασφαλές να πούμε ότι το Nord Watch θα τοποθετηθεί κάτω από αυτό το SRP, δεδομένου ότι είναι κάτω από την προσιτή υπο-μάρκα. Περισσότερες πληροφορίες ενδέχεται να προκύψουν για το υποτιθέμενο έξυπνο ρολόι Nord καθώς και για τα επερχόμενα OnePlus Watch 2 και Band 2 τους επόμενους μήνες που θα πραγματοποιηθούν στην εκδήλωση.

Με την OnePlus να γίνεται επιθετική με τη σειρά Nord, πιστεύετε ότι η εταιρεία πηγαίνει στη σωστή κατεύθυνση; Ενημερώστε μας με τις απαντήσεις σας παρακάτω.