Η χωρική εγγραφή βίντεο του iPhone 15 Pro είναι ενεργοποιημένη στο iOS 17.2

0
3
IMG 7552 2
© nextpit

Τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max (αναθεώρηση) όχι μόνο έφτασαν με ενημερωμένες κάμερες, αλλά η Apple έδωσε επίσης στα δύο τηλέφωνα με κάμερα μια νέα δυνατότητα εγγραφής χωρικού βίντεο που θα υποστηρίζει την αναπαραγωγή στα ακουστικά Vision Pro. Αυτή η δυνατότητα δεν ήταν διαθέσιμη αμέσως κατά την κυκλοφορία και τώρα η Apple την ενεργοποιεί με την πιο πρόσφατη έκδοση iOS 17.2 beta 2.

Μετά την κυκλοφορία του iOS 17.1.1 με ετικέτα διορθώσεις σφαλμάτων στο κοινό αυτή την εβδομάδα, η Apple κυκλοφορεί τώρα μια άλλη ενημέρωση που είναι η δεύτερη beta του iOS 17.2. Το υλικολογισμικό είναι διαθέσιμο για προγραμματιστές και δοκιμαστές, αλλά θα πρέπει να αποσταλεί σε όλους κάποια στιγμή τον Δεκέμβριο.

  • Μην χάσετε: Πώς να εγκαταστήσετε το iOS 17 Beta στο iPhone σας

Σε αντίθεση με την πρώτη beta του iOS 17.2, η νέα beta φέρνει λιγότερες αλλαγές. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές αξιόλογες προσθήκες με την ενημέρωση, όπως το Spatial Video για εγγραφή καθηλωτικού βίντεο μαζί με μικρές βελτιώσεις στο Siri και το απόρρητο.

Ενεργοποίηση του Spatial Video για Vision Pro στο Apple iPhone 15 Pro (Max)

Για οποιαδήποτε μοντέλα iPhone 15 Pro (αναθεώρηση) που εκτελούν την πιο πρόσφατη έκδοση beta του iOS 17.2, η δυνατότητα πρέπει να ενεργοποιηθεί πρώτα από τις ρυθμίσεις της κάμερας και να μεταβείτε στην ενότητα Μορφές. Στη συνέχεια, από τις επιλογές του υπομενού είναι ορατή μια εναλλαγή Spatial Video for Apple Vision Pro, την οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε.

Υπάρχει επίσης μια πολυφωνία που εξηγεί τι είναι το χωρικό βίντεο και πώς να το καταγράψετε. Επιπλέον, αναφέρει ότι η μορφή βίντεο θα εγγραφεί σε ανάλυση 1080p στα 30 fps και θα καταναλώνει 130 MB αποθηκευτικού χώρου για ένα κλιπ 1 λεπτού. Δίνει έμφαση στο ότι οι χρήστες πρέπει να έχουν το iPhone 15 Pro τοποθετημένο σε οριζόντιο προσανατολισμό και να το κρατούν σταθερό κατά την εγγραφή.

Ενημέρωση iOS 17.2 Beta της Apple

Η ενημέρωση λογισμικού iOS 17.2 Beta της Apple επιτρέπει τη χωρική εγγραφή βίντεο στο iPhone 15 Pro (Max) / © nextpit

Όταν πρέπει να ξεκινήσετε την εγγραφή χωρικών βίντεο, πρέπει απλώς να ανοίξετε την εφαρμογή κάμερας και να επιλέξετε τη λειτουργία βίντεο και, στη συνέχεια, να πατήσετε το εικονίδιο που μοιάζει με γυαλιά στη γωνία. Το εικονίδιο επισημαίνεται με κίτρινο χρώμα όταν είναι ενεργοποιημένο το χωρικό βίντεο. Εν τω μεταξύ, οι λήψεις βίντεο σε χωρική μορφή βίντεο θα πρέπει επίσης να φέρουν ετικέτα με το ίδιο εικονίδιο γυαλιών επάνω αριστερά.

Άλλες αλλαγές στο iOS 17.2 Beta 2: Ερωτήματα Siri, Ευαίσθητο περιεχόμενο

Πέρα από το νέο Spatial Video για το Apple Vision Pro, το iOS 17.2 beta 2 εισάγει μερικές μικρές βελτιώσεις και επαναλήψεις. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται η λήψη των δεδομένων υψομέτρου σας ρωτώντας το Siri. Επιπλέον, το Siri μπορεί πλέον να ενημερώνει το ETA (εκτιμώμενο χρόνο άφιξης) κατά την πλοήγηση χρησιμοποιώντας τους Χάρτες της Apple.

Ο τεχνολογικός γίγαντας του Κουπερτίνο επεκτείνει επίσης την Προειδοποίηση ευαίσθητου περιεχομένου σε αυτοκόλλητα σε μερικές εφαρμογές μηνυμάτων και την εφαρμογή Επαφές. Αυτό σημαίνει ότι τα γυμνά και ευαίσθητα γραφικά που εντοπίζονται από αυτές τις πλατφόρμες, όπως οι αφίσες επαφών, θα θολώνονται αυτόματα για λόγους απορρήτου. Τέλος, η ενότητα Κάλυψη που παραθέτει την κάλυψη της εγγύησης των συσκευών σας έχει μεταφερθεί στο General στις ρυθμίσεις του iPhone.

Μεταξύ των νέων δυνατοτήτων του iOS 17.2, ποια είναι τα αγαπημένα σας; Θα θέλαμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας για αυτό.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here