Η φημολογούμενη ρύθμιση κάμερας του Google Pixel 9 θα μπορούσε να απογοητεύσει τους θαυμαστές

0
17
Η φημολογούμενη ρύθμιση κάμερας του Google Pixel 9 θα μπορούσε να απογοητεύσει τους θαυμαστές
© nextpit

Τα smartphone Pixel της Google διαφημίζονται ως μερικά από τα καλύτερα τηλέφωνα με κάμερα και η εταιρεία προσπαθεί πάντα να φέρνει μέτριες έως σημαντικές αναβαθμίσεις σε κάθε γενιά, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Pixel 8 (αναθεώρηση). Ωστόσο, διαμορφώνεται ότι από το φετινό Pixel 9 θα λείπουν εκείνες οι αναμενόμενες βελτιώσεις που θα μπορούσαν να διατηρήσουν μια οικεία ρύθμιση.

Οι κάμερες του Google Pixel 9

Σύμφωνα με τον συχνό χρήστη Yogesh Brar, ολόκληρη η σειρά Pixel 9 που περιλαμβάνει το βασικό, το Pro και το νέο Pro XL, θα διαθέτει τις ίδιες κάμερες με το δίδυμο Pixel 8. Αν επρόκειτο να ερμηνεύσουμε, σημαίνει ότι ο μη επαγγελματίας θα αποκτήσει μια μονάδα διπλής κάμερας που αποτελείται από το κύριο και το εξαιρετικά ευρυγώνιο snapper, ενώ τα συρρικνωμένα Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL θα διαθέτουν μια επιπλέον κάμερα περισκοπίου.

Αν και αυτή θα μπορούσε να είναι η πρώτη συγκεκριμένη εικόνα για το μπροστινό μέρος της κάμερας, η διατήρηση των ίδιων αισθητήρων στο Pixel 9 δεν θα επιφέρει μεγάλες εκπλήξεις τελικά για ορισμένους αξιοσημείωτους λόγους.

Κυρίως, η εταιρεία επικεντρώνεται στο να δώσει στη γκάμα μια μεγάλη σχεδιαστική ανανέωση, όπως φαίνεται στις ζωντανές φωτογραφίες που διέρρευσαν. Θα ήταν επίσης λογικό εάν η Google επεκτείνει την γενική επισκευή στα εσωτερικά, ίσως όπως η εισαγωγή βελτιωμένων θερμικών, καλύτερων οθονών και μεγαλύτερων μπαταριών, μεταξύ άλλων.

Google Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL

Υποτίθεται ότι τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL της Google έχουν μέγεθος στην πραγματική ζωή / © Rozetked

Δεύτερον, η Google πιθανότατα θα δώσει έμφαση στην βελτιωμένη επεξεργασία εικόνας και το λογισμικό με τεχνητή νοημοσύνη που θα κάνει ντεμπούτο σε αυτά τα τηλέφωνα με κάμερα αντί να εισάγει νέους αισθητήρες ή οπτικά. Με αυτό, θα ακολουθήσει τη στρατηγική της Samsung με το Galaxy S24, διατηρώντας τις κάμερες αμετάβλητες για τα τυπικά μοντέλα, ενώ θα τονίσει τα νέα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης.

Κατά τα άλλα, τα μοντέλα Pixel 9 αναμένεται να έρχονται με δορυφορική λειτουργία που μοιάζει με το iPhone και με νέο Tensor G4 SoC. Με βάση τις εικόνες, αποκτούν μια νέα ελλειπτική καμπούρα κάμερας με πιο επίπεδο πλαίσιο και πιο στρογγυλεμένες γωνίες. Η τριάδα θα πρέπει να ανακοινωθεί το φθινόπωρο, με τον Οκτώβριο ως τον πιο εύλογο μήνα.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας για το Pixel 9 της Google που διαθέτει τις ίδιες κάμερες από τον προκάτοχό του; Ας συζητήσουμε τις απαντήσεις σας στα σχόλια.