Η καλύτερη εφαρμογή τηλεχειριστηρίου τηλεόρασης Hisense για το iPhone

0
6

Όπως κάθε άλλος κατασκευαστής τηλεοράσεων, η Hisense εκδίδει εύχρηστα τηλεχειριστήρια με όλες τις τηλεοράσεις της. Ωστόσο, εάν το τηλεχειριστήριό σας Hisense ξεμείνει από μπαταρία, χαθεί ή σταματήσει να λειτουργεί, θα χρειαστείτε μια εναλλακτική λύση, όπως μια απομακρυσμένη εφαρμογή για iPhone.

Η καλύτερη εφαρμογή τηλεχειριστηρίου τηλεόρασης Hisense για το iPhone

Αυτός ο οδηγός θα εξετάσει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές τηλεχειριστηρίου Hisense για iPhone.

Οι καλύτερες εφαρμογές τηλεχειρισμού iPhone για τηλεοράσεις Hisense

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές τηλεχειρισμού στο Apple Play Store, που επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν τις τηλεοράσεις Hisense χρησιμοποιώντας τα iPhone τους. Συνήθως, αυτές οι εφαρμογές μπορούν να κάνουν περισσότερο ή λιγότερο οτιδήποτε μπορεί ένα κανονικό τηλεχειριστήριο, όπως αλλαγή καναλιών ή ρύθμιση της έντασης του ήχου.

Hisense RemoteNOW

Υπάρχουν πολλοί ανεξάρτητοι προγραμματιστές και προγραμματιστές τρίτων που μοιράζονται απομακρυσμένες εφαρμογές στο Apple Play Store. Αλλά αν προτιμάτε να επιμείνετε σε κάτι πιο επίσημο, το Hisense RemoteNOW Η εφαρμογή είναι αυτή που πρέπει να διαλέξετε. Αναπτύχθηκε από την ίδια την Hisense, αυτή η εφαρμογή είναι ο ιδανικός συνεργάτης για τηλεοράσεις Hisense.

Όχι μόνο το Hisense RemoteNOW λειτουργεί ακριβώς όπως ένα κανονικό τηλεχειριστήριο, αλλά έρχεται επίσης με πολλά ακόμη βασικά χαρακτηριστικά. Σας επιτρέπει να κάνετε ροή πολυμέσων από το τηλέφωνό σας στην τηλεόραση, για παράδειγμα. Σας επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε λίστες με τις αγαπημένες σας εκπομπές και καθιστά γρήγορη και εύκολη την προσθήκη νέων εφαρμογών στην τηλεόρασή σας με μερικά απλά αγγίγματα.

Πλεονεκτήματα:

 • Αναπτύχθηκε από την Hisense ειδικά για τηλεοράσεις Hisense
 • Απρόσκοπτη και απλή διεπαφή χρήστη
 • Πρόσθετα βασικά χαρακτηριστικά, όπως ροή πολυμέσων και αγαπημένα

Μειονεκτήματα:

 • Λειτουργεί μόνο με συγκεκριμένα μοντέλα Hisense

Google TV

Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια κατάλληλη εφαρμογή απομακρυσμένου για να ταιριάζει με το λειτουργικό σύστημα της τηλεόρασής σας. Πολλές τηλεοράσεις Hisense τρέχουν είτε Google είτε Android OS. Εάν το μοντέλο σας τρέχει είτε Google είτε Android, μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό Google TV εφαρμογή για να τον ελέγξετε.

Ως επίσημη εφαρμογή από την Google, το Google TV είναι απολύτως ασφαλές και πολύ διαισθητικό. Διαθέτει έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη και είναι 100% δωρεάν στη χρήση. Ενσωματώνει επίσης τον Βοηθό Google, που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη φωνή σας για να αναζητάτε εκπομπές και ταινίες ή να ελέγχετε την τηλεόραση.

Πλεονεκτήματα:

 • Πολλές χρήσιμες λειτουργίες, όπως φωνητικά χειριστήρια και λίστες παρακολούθησης
 • Γρήγορη πρόσβαση σε 1.000 εφαρμογές
 • Εύκολο στη δουλειά

Μειονεκτήματα:

 • Δεν θα λειτουργήσει σε τηλεοράσεις που δεν διαθέτουν Android ή Google OS

Amazon Fire TV

Ορισμένες τηλεοράσεις Hisense τρέχουν επίσης στο FireOS της Amazon. Εάν έχετε μια τηλεόραση Hisense Fire ή εάν παρακολουθείτε τα περισσότερα από τα πολυμέσα σας μέσω ενός Amazon Fire Stick, τότε το Amazon Fire TV η εφαρμογή είναι αυτή που πρέπει να χρησιμοποιήσετε.

Αυτή η εφαρμογή προσφέρει εξαιρετικά απλά χειριστήρια και μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ μιας απομακρυσμένης διεπαφής με κουμπιά διαγραφής ή ενός τηλεχειριστηρίου επιφάνειας αφής για περισσότερα ρευστά χειριστήρια. Σας επιτρέπει επίσης να κάνετε ροή ταινιών, εκπομπών και πολλά άλλα, απευθείας από το τηλέφωνό σας στην τηλεόραση.

Πλεονεκτήματα:

 • Η ιδανική επιλογή για χρήστες Fire TV
 • Πολλαπλές μέθοδοι ελέγχου που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας
 • Γρήγορη και απρόσκοπτη ροή πολυμέσων

Μειονεκτήματα:

 • Λειτουργεί μόνο με συσκευές Fire
 • Ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει προβλήματα σύνδεσης με αυτήν την εφαρμογή

Unimote

Universal τηλεχειριστήριο τηλεόρασης είναι μια εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε αμέτρητους τύπους τηλεοράσεων με το iPhone σας, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών μοντέλων Hisense. Διαθέτει μια εξαιρετικά κομψή διεπαφή, με μια τακτοποιημένη διάταξη κουμπιών που απλώνονται στην οθόνη του iPhone σας.

Αρκούν μερικά απλά αγγίγματα για να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση, να αλλάξετε κανάλι κ.λπ. Επιπλέον, αυτή η εφαρμογή είναι φιλική για αρχάριους, αλλά διαθέτει επίσης προηγμένες λειτουργίες για πιο έμπειρους χρήστες, όπως ο καθρέφτης οθόνης. Από την άλλη πλευρά, πολλά από αυτά τα διασκεδαστικά χαρακτηριστικά έχουν κολλήσει πίσω από το paywall, επομένως οι χρήστες θα πρέπει να πληρώσουν για να έχουν την πλήρη εμπειρία.

Πλεονεκτήματα:

 • Λειτουργεί με τις περισσότερες μάρκες και μοντέλα τηλεοράσεων, συμπεριλαμβανομένης της Hisense.
 • Έρχεται με μια σειρά από εύχρηστα, προηγμένα χαρακτηριστικά.
 • Πολύ φιλικό προς τους αρχάριους και απλό στη χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Η δωρεάν έκδοση έχει πολλές διαφημίσεις.
 • Πρέπει να πληρώσετε για την έκδοση premium για να αποκτήσετε όλες τις δυνατότητες και τις λειτουργίες.

Roku

Roku είναι μια άλλη καθολική εφαρμογή τηλεχειριστηρίου για συσκευές iOS. Όπως υποδηλώνει το όνομα, έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με το λειτουργικό σύστημα Roku. Εάν έχετε μια τηλεόραση Hisense Roku ή ένα κουτί Roku για πολυμέσα και ροή, αυτή είναι η εφαρμογή που πρέπει να χρησιμοποιήσετε.

Η εφαρμογή τηλεχειριστηρίου Roku σάς επιτρέπει να επιλέγετε και να παρακολουθείτε άμεσα κανάλια Roku στην τηλεόρασή σας Hisense. Υποστηρίζει επίσης τη μετάδοση από το iPhone σας στην οθόνη της τηλεόρασής σας, καθώς και όλες τις βασικές λειτουργίες όπως η ρύθμιση της έντασης ήχου κ.λπ. Έχει ακόμη και φωνητικές εντολές, αν και δεν λειτουργούν πάντα τόσο καλά όσο θα περίμενες.

Πλεονεκτήματα:

 • Η τέλεια επιλογή για τους χρήστες Roku
 • Ιδανικό για εξαιρετικά γρήγορη και απρόσκοπτη ροή
 • Σας επιτρέπει επίσης να κάνετε μετάδοση από το τηλέφωνό σας στην τηλεόραση

Μειονεκτήματα:

 • Οι φωνητικές εντολές μπορεί να είναι αναξιόπιστες
 • Λειτουργεί μόνο με τηλεοράσεις ή κουτιά Roku OS

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι οι εφαρμογές τηλεχειριστηρίου τηλεόρασης;

Είναι εφαρμογές για κινητά που ουσιαστικά μετατρέπουν ένα τηλέφωνο σε τηλεχειριστήριο, επιτρέποντάς σας να δείξετε, να αγγίξετε και να ενεργοποιήσετε την τηλεόρασή σας ή να ρυθμίσετε την ένταση με ευκολία. Υπάρχουν πολλές από αυτές τις εφαρμογές τόσο σε Android όσο και σε iOS, με διάφορες δυνατότητες και διατάξεις. Πολλοί από αυτούς χρησιμοποιούν Wi-Fi για να συνδέονται με έξυπνες τηλεοράσεις και να αλληλεπιδρούν μαζί τους, αλλά άλλοι χρησιμοποιούν υπέρυθρο φως, ακριβώς όπως ένα τυπικό χειριστήριο τηλεόρασης.

Χρειάζομαι Wi-Fi για να χρησιμοποιήσω μια εφαρμογή τηλεχειριστηρίου τηλεόρασης;

Τις περισσότερες φορές, ναι. Η πλειονότητα των απομακρυσμένων εφαρμογών iPhone χρησιμοποιούν Wi-Fi για να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ του iPhone και της τηλεόρασης, στέλνοντας σήματα μέσω του δικτύου Wi-Fi για να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση, να ρυθμίσετε την ένταση ήχου κ.λπ. Ωστόσο, ορισμένες από αυτές λειτουργούν με φως υπερύθρων. ακριβώς όπως ένα κανονικό τηλεχειριστήριο τηλεόρασης. Δυστυχώς, τα iPhone δεν έχουν ενσωματωμένους εκτοξευτήρες υπερύθρων, αλλά μπορείτε να αγοράσετε ένα αξεσουάρ υπερύθρων για να χρησιμοποιήσετε απομακρυσμένες εφαρμογές με δυνατότητα υπερύθρων.

Τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές τηλεχειριστηρίου τηλεόρασης;

Εξαρτάται από την εφαρμογή, αλλά συνήθως μπορούν να κάνουν τις περισσότερες ή όλες τις λειτουργίες που μπορεί να κάνει ένα κανονικό τηλεχειριστήριο. Αυτό περιλαμβάνει βασικά πράγματα, όπως αύξηση και μείωση της έντασης, αλλαγή καναλιού ή ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της τηλεόρασης. Ορισμένες από αυτές μπορεί επίσης να διαθέτουν πρόσθετες λειτουργίες έξυπνης τηλεόρασης, επιτρέποντάς σας να έχετε ακόμη περισσότερη λειτουργικότητα από την τηλεόρασή σας. Σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση σε οδηγούς προγραμμάτων ή να μεταδώσετε μέσα στην οθόνη.

Γιατί να θέλω μια εφαρμογή τηλεχειριστηρίου τηλεόρασης;

Ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε μία από αυτές τις απομακρυσμένες εφαρμογές εάν χάσατε το αρχικό τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης. Πολλοί άνθρωποι χάνουν τα ίχνη του τηλεχειριστηρίου τους όταν γλιστρούν στο πίσω μέρος του καναπέ, για παράδειγμα. Τα τηλεχειριστήρια σπάνε ή εξαντλούνται από μπαταρία, κάτι που μπορεί να είναι απογοητευτικό. Οι απομακρυσμένες εφαρμογές iPhone τείνουν να είναι πολύ πιο βολικές και είναι πιο δύσκολο να χάσετε ένα iPhone σε σύγκριση με ένα τηλεχειριστήριο τηλεόρασης.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω οποιαδήποτε εφαρμογή τηλεχειριστηρίου τηλεόρασης με την τηλεόραση Hisense;

Όχι. Αν και υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές τηλεχειριστηρίου τηλεόρασης, δεν θα λειτουργούν όλες με τα μοντέλα Hisense. Στην πραγματικότητα, πολλά από αυτά θα λειτουργούν μόνο με μια επιλεγμένη σειρά τηλεοράσεων. Ακόμη και οι εφαρμογές που πωλούνται ως “Universal” συνήθως έχουν κάποιους περιορισμούς. Ευτυχώς, τα περισσότερα από αυτά είναι δωρεάν, επομένως μπορείτε να τα κατεβάσετε και να τα δοκιμάσετε για να δείτε ποια λειτουργούν σωστά με το μοντέλο της τηλεόρασής σας.

Ελέγξτε την τηλεόρασή σας με το τηλέφωνό σας

Είτε το παλιό σας τηλεχειριστήριο είναι χαλασμένο, είτε έχει εξαντληθεί η μπαταρία είτε λείπει σε λειτουργία, μια εύχρηστη εφαρμογή τηλεχειριστηρίου Hisense για iPhone είναι η λύση. Γρήγορες στην εγκατάσταση και εύκολες στη χρήση, αυτές οι χρήσιμες εφαρμογές σάς δίνουν τον πλήρη έλεγχο της τηλεόρασής σας, απευθείας από το iPhone σας.

Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιες εφαρμογές τηλεχειριστηρίου iPhone για την τηλεόρασή σας; Ποια απομακρυσμένη εφαρμογή προτείνετε; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here