Εφαρμογές iPhone και Android Δωρεάν; Υπολόγισε με!

0
15
Εφαρμογές iPhone και Android Δωρεάν;  Υπολόγισε με!
© nextpit

TGIF! Ανυπομονείτε για το Σαββατοκύριακο σας; Ίσως ήρθε η ώρα να χαρίσετε το smartphone σας με μια άλλη επιλογή δωρεάν εφαρμογών για Android και iOS στο nextpit. Διαβάστε τη λίστα των προσφορών μας για αυτές τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που συνήθως έχουν μια τιμή, αλλά μπορούν να ληφθούν μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα έως ότου οι αντίστοιχοι προγραμματιστές αποφασίσουν να τις πληρώσουν ξανά.

Προσπαθούμε πάντα να ανακαλύπτουμε παιχνίδια που δεν διαθέτουν οικονομικές απάτες ή παγίδες απορρήτου, αλλά σε αντίθεση με τις 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας που δημοσιεύονται μία φορά την εβδομάδα, δεν έχουμε ελέγξει αυτές τις εφαρμογές ξεχωριστά. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες από αυτές τις εφαρμογές ενδέχεται να διαθέτουν έναν τρελό αριθμό διαφημίσεων και αγορών εντός εφαρμογής.


Συμβουλή: Αν συναντήσετε μια εφαρμογή που θα θέλατε να έχετε αλλά δεν τη χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή, κατεβάστε και εγκαταστήστε την πρώτα. Θα θεωρηθεί ως “αγορασμένο” και θα είναι διαθέσιμο στη βιβλιοθήκη εφαρμογών σας για πάντα — ακόμα κι αν το απεγκαταστήσετε από το smartphone σας αμέσως μετά.


Εφαρμογές και παιχνίδια Android που είναι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές Android για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Φωτογραφία ταυτότητας & διαβατήριο (5,99 $): Η λήψη της σωστής φωτογραφίας για την ταυτότητα ή το διαβατήριό σας μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη, αφήστε αυτήν την εφαρμογή να σας βοηθήσει!
  • Προσφορές Tracker Pro (3,99 $): Σας αρέσει να αγοράζετε πράγματα μέσω eBay; Αντί να ψάχνετε θρησκευτικά για ευκαιρίες, αφήστε την εφαρμογή να σας ειδοποιεί μέσω των προκαθορισμένων φίλτρων σας.
  • My Medicine Pro Health (2,49 $): Εάν δεν μπορείτε να θυμηθείτε όλα τα στοιχεία του φαρμάκου σας, χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή για να τα παρακολουθείτε.
  • Widget αντίστροφης μέτρησης (0,99 $): Ακολουθεί μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε εύκολα την αντίστροφη μέτρηση.

Δωρεάν παιχνίδια Android

  • Defence Zone 3 Ultra HD (2,99 $): Νέοι εχθροί εισβάλλουν στην επικράτειά σας και ευτυχώς έχετε την τεχνολογική τεχνογνωσία για να τους κρατήσετε μακριά!
  • Sudoku Master Premium εκτός σύνδεσης (2,99 $): Απολαύστε γύρο με γύρο Sudoku χωρίς να χρειάζεται να παραμείνετε online.
  • Shadow Survival (0,99 $): Είσαι εσύ ενάντια στον κόσμο. Πόσο καιρό μπορείς να αντέξεις καθώς κατακλύζεσαι από εχθρούς από όλες τις κατευθύνσεις; Ευτυχώς, έχετε πρόσβαση σε καλύτερα όπλα και ικανότητες καθώς προχωράτε.
  • Mystic Guardian PV (3,49 $): Ένα ισομετρικό RPG δράσης που γυρίζει τα χρόνια πίσω καθώς εξερευνάτε διαφορετικές περιοχές στον χάρτη ενώ αποκτάτε δύναμη και ικανότητες.
  • Γούρι κοσμημάτων (2,99 $): Ένα παιχνίδι match-3 για να σας απασχολεί χωρίς να χρειάζεστε σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Εφαρμογές iOS που είναι δωρεάν για μικρό χρονικό διάστημα

Εφαρμογές iOS για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Αριθμομηχανή Easy HD (0,99 $): Μια αριθμομηχανή ενός βήματος που είναι τόσο εύκολη στη χρήση, που θα αναρωτιέστε γιατί δεν την εγκαταστήσατε πριν.
  • Unit Converter Pro HD (0,99 $): Θέλετε να μετατρέψετε μονάδες εύκολα χωρίς να καταστρέψετε τον εγκέφαλό σας; Αυτή η εφαρμογή κάνει τη δουλειά.
  • Σημείωση χρόνου (2,99 $): Καταγράψτε συμβάντα ανά ώρα με διαφορετική αντίληψη για την καταγραφή των αναμνήσεων.
  • Νομισματική (2,99 $): Χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή για να καταγράψετε τα έξοδά σας, ώστε να έχετε μια καλύτερη ιδέα για το πού έχουν πάει όλα τα χρήματά σας.
  • Ωτοασπιδα ($4,99): Μια μινιμαλιστική εφαρμογή χαλάρωσης για καλύτερη ποιότητα ύπνου το βράδυ.

Δωρεάν παιχνίδια για το iPhone και το iPad

  • Παιχνίδια Allplay (3,99 $): Παίρνετε δύο επιτραπέζια παιχνίδια σε ψηφιακή μορφή με αυτόν τον τίτλο, μιλήστε για σχέση ποιότητας-τιμής. Περιμένετε, είναι δωρεάν!
  • Προσγείωση φορέα (0,99 $): Ένα υπέροχο παιχνίδι όπου παρευρίσκεστε για να προσγειώσετε το μαχητικό σας αεροσκάφος σε ένα αεροπλανοφόρο.
  • Η Αλίκη παγιδευμένη στη χώρα των θαυμάτων (1,99 $): Αυτό το παιχνίδι περιπέτειας θα σας ζητήσει να λύσετε διαφορετικούς γρίφους για να προχωρήσετε.
  • Block Drop Dash (0,99 $): Αυτός είναι ένας κλώνος Tetris που είναι επίσης εξίσου εθιστικός με τις λειτουργίες Classic και Speed ​​Run για να διαλέξετε.
  • Legend of the Moon2: Shooting (1,99 $): Ένα γρήγορο shoot’em up που τοποθετείται στο διάστημα και απαιτεί αστραπιαία αντανακλαστικά για να επιβιώσει.

Προτού πραγματοποιήσετε λήψη μιας από τις αναφερόμενες εφαρμογές, σας συνιστούμε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες της εφαρμογής στο Play Store ή στο App Store. Αυτό είναι σημαντικό επειδή ορισμένες από αυτές τις δωρεάν εφαρμογές μπορεί να έχουν τα δικά τους ειδικά χαρακτηριστικά ή μειονεκτήματα.

Αγορές και διαφήμιση εντός εφαρμογής: Μην εκπλαγείτε!

Να είστε προσεκτικοί τόσο με τις δωρεάν όσο και με τις επί πληρωμή εφαρμογές, καθώς μπορούν να αποκρύψουν αγορές εντός εφαρμογής και διαφημίσεις. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη λήψη παιχνιδιών για παιδιά. Για να αποφύγετε απροσδόκητα προβλήματα, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

  • Πώς να κάνετε το smartphone και το tablet Android σας να είναι ανθεκτικά στα παιδιά

Δικαιώματα εφαρμογής: Διαβάστε τα ψιλά γράμματα!

Ορισμένες εφαρμογές χρησιμοποιούν έξυπνες τακτικές για να δημιουργήσουν έσοδα συλλέγοντας και κοινοποιώντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, συνιστάται να παραχωρείτε μόνο τα δικαιώματα που απαιτούνται για τη λειτουργία της εφαρμογής. Για παράδειγμα, μια απλή εφαρμογή ξυπνητηριού δεν χρειάζεται πρόσβαση στην κάμερα ή στις επαφές σας. Ομοίως, μια εφαρμογή φακού δεν χρειάζεται να γνωρίζει την τοποθεσία σας.

Ελπίζουμε ότι αυτές οι συστάσεις θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε με ασφάλεια δωρεάν λήψεις εφαρμογών σε συσκευές Android και iOS.


Ποια είναι η γνώμη σας για τις επιλογές μας για το τέλος της εβδομάδας; Υπήρχαν ενδιαφέρουσες εφαρμογές ή παιχνίδια στο Google Play Store ή στο Apple App Store που γνωρίζετε; Μοιραστείτε τις προτάσεις σας μαζί μας στα σχόλια!