Επόμενη εκδήλωση της Samsung: Φήμες πρώιμης κυκλοφορίας για το Galaxy Z Fold 6 και το Z Flip 6

0
17
Επόμενη εκδήλωση της Samsung: Φήμες πρώιμης κυκλοφορίας για το Galaxy Z Fold 6 και το Z Flip 6
© nextpit

Φέτος, η Samsung ανέβασε την ημερομηνία για την πρώτη της μεγάλη εκδήλωση αποκάλυψης προϊόντων, παρουσιάζοντας το Galaxy S24 νωρίτερα από το αναμενόμενο. Υπάρχουν τώρα φήμες ότι η επόμενη μεγάλη εκδήλωση θα γίνει επίσης νωρίς, όπου σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν τα Galaxy Z Fold 6, Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Ring, πιθανώς και με το Galaxy Buds 3 Pro.

  • Επίσης ενδιαφέρον: Τα καλύτερα αναδιπλούμενα smartphone που μπορείτε να αγοράσετε το 2024

Η επόμενη Unpacked ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής της Samsung

Η Samsung πραγματοποίησε το Midyear Unpacked στα τέλη Ιουλίου του περασμένου έτους, όπου τα Galaxy Z Fold 5 (αναθεώρηση) και Galaxy Z Flip 5 (κριτική) έφτασαν νωρίτερα από τους προκατόχους τους. Σύμφωνα με το SamMobile, η Samsung σχεδιάζει ακόμη και να φιλοξενήσει το επερχόμενο Galaxy Unpacked τη δεύτερη εβδομάδα του εν λόγω μήνα. Με βάση την προηγούμενη επιλογή ημερομηνίας της εταιρείας, η οποία θα είναι Τετάρτη ή 10 Ιουλίου, έτσι ώστε να είναι δύο εβδομάδες μπροστά σε σχέση με το 2023.

Ο ισχυρισμός του πρακτορείου υποστηρίζεται από μια δημοσίευση της Νότιας Κορέας που υποστηρίζει ότι η Samsung αλλάζει τον χρόνο της ανακοίνωσης του Galaxy Z ώστε να είναι εναρμονισμένος με την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024 που έχει οριστεί για τις 26 Ιουλίου.

Να σημειωθεί ότι η Samsung είναι και μεγάλος χορηγός για τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Με αυτό, η πηγή πιστεύει ότι ο χώρος Unpacked θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί και στο Παρίσι της Γαλλίας. Εάν υλοποιηθεί, θα είναι το πρώτο για τη Samsung, αν και δεν θα ήταν τελείως έκπληξη, καθώς προηγούμενα γεγονότα είδαν μερικές σημαντικές κυκλοφορίες Galaxy στην περιοχή.

Samsung Galaxy Z Fold 6

Απόδοση του Galaxy Z Fold 6 της Samsung σε ξεδιπλωμένη μορφή. / © On Leaks

Ενώ όλα αυτά μιλούν μόνο για την κυκλοφορία, δεν υπάρχει καμία λέξη για τη διαθεσιμότητα αυτών των συσκευών. Παρόμοια όμως με το Galaxy S24, τα αναδιπλούμενα smartphone θα μπορούσαν επίσης να κυκλοφορήσουν αμέσως όπως και με το Galaxy Ring που το έχει ήδη δει να πειράζεται και να παρουσιάζεται από τους Νοτιοκορεάτες.

Πηγαίνοντας στις λεπτομέρειες της συσκευής, το Galaxy Z Fold 6 φημολογείται ότι θα αποκτήσει πιο κουτί σχήμα, ενώ το clamshell Galaxy Z Flip 6 θα μπορούσε να διατηρήσει ως επί το πλείστον το σχέδιο του Z Flip 5 με βάση τα renders. Υπάρχει επίσης μια εικασία ότι η Samsung σχεδιάζει να ανακοινώσει ένα πιο premium Galaxy Z Fold 6 Ultra. Αυτά τα πτυσσόμενα ακουστικά θα πρέπει να τροφοδοτούνται από το νέο chipset Snapdragon 8 Gen 3 και να διαθέτουν Galaxy AI.

Όπως και με τα Galaxy Buds 3 και Galaxy Buds 3 Pro, οι νέες πιστοποιήσεις υποδηλώνουν ότι αυτά τα νέα ακουστικά για το αυτί βρίσκονται σε εξέλιξη. Ωστόσο, δεν είναι γνωστά πολλά για αυτά τα wearable εκτός από τις εσωτερικές κωδικές ονομασίες SM-R530 και SM-R630, αντίστοιχα.

Ανυπομονείτε για αυτές τις νέες συσκευές Samsung Galaxy; Παρακαλούμε ενημερώστε μας στα σχόλια.

Μέσω: SamMobile