Εντοπίστηκαν φωτογραφίες και λεπτομέρειες του Galaxy Z Fold 6 ‘Ultra’

0
16
Εντοπίστηκαν φωτογραφίες και λεπτομέρειες του Galaxy Z Fold 6 ‘Ultra’
© nextpit

Με τη σειρά Galaxy S24 να έχει ήδη κυκλοφορήσει, συνεχίζουν να εμφανίζονται διαρροές σχετικά με τα επερχόμενα πτυσσόμενα smartphone της Samsung. Φρέσκα renders του επερχόμενου Galaxy Z Fold 6 εμφανίστηκαν μαζί με μια νέα φήμη για ένα μοντέλο “Ultra”. Εάν η σχεδίαση που απεικονίζεται είναι αληθινή, η συσκευή θα έχει μερικές αξιοσημείωτες εξωτερικές πινελιές που προέρχονται από το Galaxy Z Fold 5 (κριτική).

  • Διαβάστε επίσης: Μια ματιά στο σύμπαν των smartphone Samsung Galaxy

Ένα πιο πτυσσόμενο Samsung Galaxy

Με την ευγενική παραχώρηση του παραγωγικού χρήστη OnLeaks (μέσω του SmartPrix), οι εικόνες του Galaxy Z Fold 6 που αποδίδονται από υπολογιστή αποκάλυψαν πώς η σχεδίασή του υποστηρίζει τις σκέψεις για έναν πιο boxer και ελαφρώς ευρύτερο παράγοντα μορφής που είναι συγκρίσιμος με το Galaxy S24 Ultra. Ενώ εξακολουθεί να διαθέτει επίπεδο πλαίσιο, γίνεται εμφανές ότι οι γωνίες είναι πιο ευκρινείς με πιο εμφανές νησί της κάμερας και φακούς πίσω.

Οι πλήρως ανοιχτές διαστάσεις του Galaxy Z Fold 6 έχουν διαστάσεις 153,5 x 132,5 x 6,1 mm, καθιστώντας το λίγο πιο κοντό από το Z Fold 5 που έχει διαστάσεις 154,9 x 129,9 x 6,1 mm. Παρά την αλλαγή στο μέγεθος, φαίνεται ότι η κύρια οθόνη 7,6 ιντσών και η οθόνη 6,2 ιντσών θα διατηρηθούν.

Samsung Galaxy Z Fold 6

Απόδοση του Galaxy Z Fold 6 της Samsung όταν είναι πλήρως ανοιχτό. / © On Leaks / SmartPrix

Είναι αξιοσημείωτο ότι το πάχος όταν ανοίγει πλήρως παραμένει αμετάβλητο, αντικρούοντας προηγούμενες αναφορές ότι το Galaxy Z Fold 6 θα αδυνατίσει. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι πιθανό η συσκευή να είναι ακόμα πιο λεπτή, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τον τύπο του μεντεσέ που χρησιμοποιείται και το κενό μεταξύ της διπλωμένης οθόνης.

Samsung Galaxy Z Fold 6

Η απόδοση Galaxy Z Fold 6 της Samsung δείχνει μια πιο boxier μορφή. / © On Leaks / SmartPrix

Δεν υπήρχε καμία αναφορά για τιτάνιο εδώ σε αντίθεση με αυτό που ισχυρίζονται άλλες διαρροές. Επιπλέον, αυτές οι αποδόσεις και οι λεπτομέρειες δεν συνθέτουν ένα «σούπερ λεπτό» Galaxy Z Fold 6 που θα μπορούσε να συνδυαστεί με άλλα πτυσσόμενα κορυφαία μοντέλα, όπως το OnePlus Open και το φημολογούμενο Google Pixel Fold 2.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, το Galaxy Z Fold 6 θα τροφοδοτείται από ένα SoC Snapdragon 8 Gen 3 και θα μεταφέρει τη μονάδα τριπλής κάμερας με μια κύρια συσκευή λήψης 50 MP που συνδυάζεται με έναν τηλεφακό 12 MP και υπερευρυγώνιο φακό 12 MP. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να τρέχει σε Android 14 με την εμφάνιση One UI.

Θα υπάρξει Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra;

Για να περιπλέκουμε ακόμη περισσότερο τα πράγματα, υπάρχουν τώρα ψίθυροι στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη (μέσω του WinFuture) ότι η Samsung εργάζεται σε ένα Galaxy Z Fold 6 Ultra, το οποίο φέρεται να έχει καλύτερες προδιαγραφές και πιθανώς πιο premium κατασκευή από το μοντέλο βανίλιας. Ο αναλυτής οθόνης Ross Young υποστήριξε επίσης ότι αυτό το μοντέλο μπορεί να αποκτήσει ένα ενσωματωμένο σιλό για το S Pen.

Η ύπαρξη ενός άλλου μοντέλου Z Fold ευθυγραμμίζεται με αναφορές για δύο πτυσσόμενα σε στυλ βιβλίου στη σειρά της Samsung. Ωστόσο, τα τελευταία νέα αναφέρονται σε ένα πιο ακριβό και ικανό μοντέλο και όχι στο φθηνότερο Galaxy Z Fold FE.

Η Samsung δεν έχει ανακοινώσει κανένα σχέδιο για την κυκλοφορία του Galaxy Z Fold 6 ή του Galaxy Z Flip 6 Ultra. Ωστόσο, το συνηθισμένο πρόγραμμα τοποθετεί την επόμενη εκδήλωση Unpacked τον Ιούλιο, όπου θα κάνει το ντεμπούτο του Galaxy Ring που παρουσιάστηκε στο MWC.

Πιστεύετε ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει το Galaxy Z Fold 6 Ultra; Αφήστε μας να ακούσουμε τις σκέψεις σας στα σχόλια.