Δωρεάν εφαρμογές iPhone και Android για το Σαββατοκύριακο

0
13
Δωρεάν εφαρμογές iPhone και Android για το Σαββατοκύριακο
© nextpit

Φτάσαμε στο τέλος της εβδομάδας, που σημαίνει άλλη μια επιλογή δωρεάν εφαρμογών για Android και iOS στο nextpit. Ελέγξτε τη λίστα μας με χρονικά περιορισμένες προσφορές για εφαρμογές και παιχνίδια που συνήθως πληρώνονται, αλλά μπορείτε να τα πάρετε σήμερα χωρίς να πιάσετε την πιστωτική σας κάρτα, εάν ενεργήσετε γρήγορα!

Προσπαθούμε πάντα να αναζητούμε παιχνίδια που δεν έχουν απάτες ή παγίδες απορρήτου, αλλά, σε αντίθεση με την εβδομαδιαία επιλογή Top 5 εφαρμογών, δεν έχουμε εξετάσει μεμονωμένα αυτές τις εφαρμογές. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες από αυτές ενδέχεται να διαθέτουν έναν τρελό αριθμό διαφημίσεων και αγορών εντός εφαρμογής.


Συμβουλή: Αν συναντήσετε μια εφαρμογή που θα θέλατε να έχετε αλλά δεν τη χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή, κατεβάστε και εγκαταστήστε την πρώτα. Θα θεωρηθεί ως “αγορασμένο” και θα είναι διαθέσιμο στη βιβλιοθήκη εφαρμογών σας για πάντα — ακόμα κι αν το απεγκαταστήσετε από το smartphone σας αμέσως μετά.


Εφαρμογές και παιχνίδια Android που είναι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές Android για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Ράψτε φωτογραφίες (1,99 $): Ωραία δωρεάν επιλογή για δημιουργία στιγμιότυπων οθόνης με κύλιση, εάν το τηλέφωνό σας δεν διαθέτει τη δυνατότητα.
  • Plants Research Pro (3,99 $): Μια μεγάλη βάση δεδομένων με φυτά, μύκητες και φύκια, που περιλαμβάνει υλικά που παράγονται από αυτά και συνδέσμους σε σχετικά άρθρα σχετικά με δημοσιευμένη έρευνα. Πρέπει να τα πιάσω όλα λουλούδια!
  • Mandala Maker 360 (0,49 $): Μια απλή και απλή εφαρμογή για τη δημιουργία trippy μάνταλα με τόνους επιλογών προσαρμογής για δοκιμή.

Δωρεάν παιχνίδια Android

  • Πλατεία ρουμπίνι (0,99 $): Ένας δισδιάστατος κύβος του Ρούμπικ για να δουλέψει ο εγκέφαλος όπου κι αν πάτε.
  • Dungeon Corp VIP (0,99 $): Επιβιώστε στις προκλήσεις της σύγχρονης εταιρικής ζωής με τον παλιό τρόπο: χακάροντας και κόβοντας οτιδήποτε σας εμποδίζει να φτάσετε στην κορυφή (ή κάτι τέτοιο).
  • Tower Battle: Tower Full (1,99 $): Με ένα τέτοιο όνομα, μάλλον μαντέψατε ήδη: Άλλο ένα παιχνίδι άμυνας πύργων, αλλά αυτή τη φορά πρέπει να σταματήσετε τα τρολ!
  • Live or Die 1: Survival Pro (0,49 $): Επιστροφή από τη λίστα της Τρίτης: Επιβιώστε για άλλη μια φορά στην αποκάλυψη των ζόμπι κατασκευάζοντας όπλα, συλλέξτε πόρους και αφήστε τους νεκρούς να ξεκουραστούν!

Εφαρμογές iOS που είναι δωρεάν για μικρό χρονικό διάστημα

Εφαρμογές iOS για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Διαχειρίσιμα: Ένθετες λίστες εργασιών (2,99 $): Οργανώστε τη λίστα εργασιών σας με ιεραρχικό τρόπο, χρήσιμο εάν έχετε εργασίες που μπορούν να χωριστούν σε μικρότερα κομμάτια κάθε φορά.
  • Vidiom – Μεταφραστής βίντεο (14,99 $): Βρείτε και μεταφράστε βίντεο μεταξύ δεκάδων γλωσσών.
  • Word Watch – Wrist Dictionary (1,99 $): Ένα λεξικό εκτός σύνδεσης για το Apple Watch με συνώνυμα και αντώνυμα.
  • Safety Photo+Video Pro (3,99 $): Δημιουργήστε θήκες προστασίας με κωδικό πρόσβασης για τις μυστικές φωτογραφίες ή τα βίντεό σας στο iPhone ή το iPad σας.
  • Sync Solver – Fitbit to Health ($4,99): Εισαγάγετε τα δεδομένα σας Fitbit στην εφαρμογή Apple Health, με καθημερινούς συγχρονισμούς.

Δωρεάν παιχνίδια για το iPhone και το iPad

  • The Secret of Crimson Manor (0,99 $): Ξετυλίξτε το μυστικό πίσω από έναν φόνο σε αυτήν την περιπέτεια point-and-click.
  • Rogue Cards (1,99 $): Ένας απατεώνας που βασίζεται σε κάρτες; Γιατί όχι? Επιλέξτε προσεκτικά τις κινήσεις σας σε αυτό το μίνι παιχνίδι παζλ.
  • Ο αδερφός του Τζορέλ (2,99 $): Το να είσαι ο μικρότερος αδερφός μιας διαδικτυακής αίσθησης μάλλον δεν είναι εύκολο. Αλλά όταν ένα μυστηριώδες αντικείμενο πέφτει από τον ουρανό, αδράξτε την ευκαιρία ως αδερφός του Jorel για να πιάσετε τα αστέρια σε αυτήν την (ακόμη μια) περιπέτεια point-and-click.
  • Evolution Planet (10,00 $): Δημιουργήστε ένα αστρικό σύστημα με προσαρμοσμένες τροχιές πλανητών, αστεροειδείς και άλλα σώματα.

Προτού πραγματοποιήσετε λήψη μιας από τις αναφερόμενες εφαρμογές, σας συνιστούμε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες της εφαρμογής στο Play Store ή στο App Store. Αυτό είναι σημαντικό επειδή ορισμένες από αυτές τις δωρεάν εφαρμογές μπορεί να έχουν τα δικά τους ειδικά χαρακτηριστικά ή μειονεκτήματα.

Αγορές και διαφήμιση εντός εφαρμογής: Μην εκπλαγείτε!

Να είστε προσεκτικοί τόσο με τις δωρεάν όσο και με τις επί πληρωμή εφαρμογές, καθώς μπορούν να αποκρύψουν αγορές εντός εφαρμογής και διαφημίσεις. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη λήψη παιχνιδιών για παιδιά. Για να αποφύγετε απροσδόκητα προβλήματα, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

  • Πώς να κάνετε το smartphone και το tablet Android σας να είναι ανθεκτικά στα παιδιά

Δικαιώματα εφαρμογής: Διαβάστε τα μικρά γράμματα!

Ορισμένες εφαρμογές χρησιμοποιούν έξυπνες τακτικές για να δημιουργήσουν έσοδα συλλέγοντας και κοινοποιώντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, συνιστάται να παραχωρείτε μόνο τα δικαιώματα που απαιτούνται για τη λειτουργία της εφαρμογής. Για παράδειγμα, μια απλή εφαρμογή ξυπνητηριού δεν χρειάζεται πρόσβαση στην κάμερα ή στις επαφές σας. Ομοίως, μια εφαρμογή φακού δεν χρειάζεται την τοποθεσία σας.

Ελπίζουμε ότι αυτές οι συστάσεις θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε με ασφάλεια δωρεάν λήψεις εφαρμογών σε συσκευές Android και iOS.


Ποια είναι η γνώμη σας για τις επιλογές μας για αυτήν την εβδομάδα; Συναντήσατε άλλες ενδιαφέρουσες εφαρμογές ή παιχνίδια στο Google Play Store ή στο Apple App Store; Μοιραστείτε τις προτάσεις σας μαζί μας στα σχόλια!