Δωρεάν εφαρμογές για iPhone και Android για εσάς!

0
16
Δωρεάν εφαρμογές για iPhone και Android για εσάς!
© nextpit

Πώς ήταν το Σαββατοκύριακό σου? Ας ξεκινήσουμε αυτήν την ολοκαίνουργια εβδομάδα με μια άλλη επιλογή δωρεάν εφαρμογών για Android και iOS στο nextpit. Ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τις προσφορές μας σχετικά με εφαρμογές και παιχνίδια που συνήθως πληρώνονται, αλλά μπορείτε να τα αποκτήσετε δωρεάν σήμερα. Αυτό θα συμβεί μόνο εάν ενεργήσετε γρήγορα, καθώς πρόκειται για προσφορές περιορισμένου χρόνου.

Προσπαθούμε πάντα να αναζητούμε παιχνίδια που δεν έχουν απάτες ή παγίδες απορρήτου, αλλά σε αντίθεση με τις εβδομαδιαίες κορυφαίες 5 εφαρμογές της εβδομάδας, δεν έχουμε ελέγξει αυτές τις εφαρμογές ξεχωριστά. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες από αυτές ενδέχεται να διαθέτουν έναν τρελό αριθμό διαφημίσεων και αγορών εντός εφαρμογής.


Συμβουλή: Αν συναντήσετε μια εφαρμογή που θα θέλατε να έχετε αλλά δεν τη χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή, κατεβάστε και εγκαταστήστε την πρώτα. Θα θεωρηθεί ως “αγορασμένο” και θα είναι διαθέσιμο στη βιβλιοθήκη εφαρμογών σας για πάντα — ακόμα κι αν το απεγκαταστήσετε από το smartphone σας αμέσως μετά.


Εφαρμογές και παιχνίδια Android που είναι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές Android για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • AppLock Pro (2,49 $): Ασφαλίστε το ακουστικό σας με ένα άλλο επίπεδο ασφάλειας που αποτρέπει τα αδιάκριτα βλέμματα από τις εφαρμογές και το περιεχόμενο του τηλεφώνου σας!
  • Bubble Level Pro (2,99 $): Αυτή είναι η ιδανική εφαρμογή εάν κάνετε πολλές ξυλουργικές εργασίες ή άλλα είδη έργων βελτίωσης σπιτιού, όπου πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μια επιφάνεια είναι ιδιαίτερα επίπεδη.
  • Ηχομετρητής & Ανιχνευτής Φωνής (2,99 $): Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο ήχος υπάρχει στο αυτοκίνητο ή στο δωμάτιό σας; Μετρήστε το με αυτήν την εφαρμογή!

Δωρεάν παιχνίδια Android

  • Cooking Quest VIP (0,99 $): Ένα παιχνίδι προσομοίωσης φορτηγών τροφίμων που θα σας δει να εξισορροπείτε την τάση σας για εξαιρετικό φαγητό με επιχειρηματικές αποφάσεις!
  • Όλοι είναι RPG (0,49 $): Ένα αδρανές RPG που είναι συναρπαστικό να παίζετε χωρίς να απαιτείται υπερβολική δέσμευση.
  • ExtremeJobsKnight’sManager (0,99 $): Μια δοκιμασμένη και αληθινή φόρμουλα που σας επιτρέπει να εκπαιδεύσετε και να διαχειριστείτε έναν πολεμιστή για να είναι ο καλύτερος στην επιχείρηση.
  • EHW Premium Stick & Fight (0,49 $): Ένα παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο που συγκεντρώνει στοιχεία RPG και side-scrollers.
  • Επιτραπέζιο παιχνίδι On Tour (3,99 $): Είστε επικεφαλής ενός συγκροτήματος που βρίσκεται σε περιοδεία και θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις περιπέτειες του road trip σας!

Εφαρμογές iOS που είναι δωρεάν για μικρό χρονικό διάστημα

Εφαρμογές iOS για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Calcvier – Υπολογιστής πληκτρολογίου (2,99 $): Αυτή η ενδιαφέρουσα εφαρμογή μετατρέπει το πληκτρολόγιό σας σε αριθμομηχανή, επιτρέποντάς σας να απαντάτε σε μηνύματα ενώ κάνετε υπολογισμούς!
  • ToPack: Λίστα ελέγχου πακέτου ταξιδιού (2,99 $): Πήγατε ποτέ διακοπές μόνο για να συνειδητοποιήσετε ότι ξεχάσατε να ετοιμάσετε κάτι σημαντικό; Αυτή η εφαρμογή βοηθά στην αποφυγή τέτοιων τραγωδιών.
  • Safety Note+ Pro (3,99 $): Θέλετε να κρατήσετε τις προσωπικές σας σκέψεις προστατευμένες μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου; Αυτή η εφαρμογή κάνει τη δουλειά.
  • Διαχωρισμός και συγχώνευση αρχείων PDF (8,99 $): Έχετε δύο διαφορετικά τμήματα σε διάφορα PDF που θέλετε να συγχωνεύσετε σε ένα μόνο έγγραφο; Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να το κάνετε.
  • Daygram (0,99 $): Μια δεκάρα για τις σκέψεις σου; Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να σημειώνετε τις προσωπικές σας σκέψεις και τις διατηρεί ασφαλείς μέσω διαφόρων προστατευτικών στοιχείων.

Δωρεάν παιχνίδια για το iPhone και το iPad

  • Neo Monsters (0,99 $): Συλλέξτε τέρατα, εκπαιδεύστε τα να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και βάλτε τα απέναντι σε άλλους εκπαιδευτές!
  • Σκοτεινός Πύργος (1,99 $): Με τόσους πολλούς ορόφους για εξερεύνηση, θα διασκεδάσετε να απαλλαγείτε από διαφορετικά τέρατα σε αυτό το κλασικό λογικό RPG.
  • Wind Wings (1,99 $): Πηγαίνετε στους ουρανούς και καταρρίψτε όσο το δυνατόν περισσότερα εχθρικά αεροσκάφη, αποκτώντας εμπειρία στην πορεία για να αναβαθμίσετε το πλοίο σας.
  • Fit Beats (1,99 $): Ταιριάξτε τα διαφορετικά σχήματα ενώ ακούτε ηλεκτρονική χορευτική μουσική σε ένα παράξενα εθιστικό παιχνίδι.
  • Κυβερνο πρωτόκολλο (1,99 $): Έχετε ό,τι χρειάζεται για να λύσετε και τους 100 γρίφους αυτού του σκληροπυρηνικού παιχνιδιού παζλ arcade;

Προτού πραγματοποιήσετε λήψη μιας από τις αναφερόμενες εφαρμογές, σας συνιστούμε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες της εφαρμογής στο Play Store ή στο App Store. Αυτό είναι σημαντικό επειδή ορισμένες από αυτές τις δωρεάν εφαρμογές μπορεί να έχουν τα δικά τους ειδικά χαρακτηριστικά ή μειονεκτήματα.

Αγορές και διαφήμιση εντός εφαρμογής: Μην εκπλαγείτε!

Να είστε προσεκτικοί τόσο με τις δωρεάν όσο και με τις επί πληρωμή εφαρμογές, καθώς μπορούν να αποκρύψουν αγορές εντός εφαρμογής και διαφημίσεις. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη λήψη παιχνιδιών για παιδιά. Για να αποφύγετε απροσδόκητα προβλήματα, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

  • Πώς να κάνετε το smartphone και το tablet Android σας να είναι ανθεκτικά στα παιδιά

Δικαιώματα εφαρμογής: Διαβάστε τα ψιλά γράμματα!

Ορισμένες εφαρμογές χρησιμοποιούν έξυπνες τακτικές για να δημιουργήσουν έσοδα συλλέγοντας και κοινοποιώντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, συνιστάται να παραχωρείτε μόνο τα δικαιώματα που απαιτούνται για τη λειτουργία της εφαρμογής. Για παράδειγμα, μια απλή εφαρμογή ξυπνητηριού δεν χρειάζεται πρόσβαση στην κάμερα ή στις επαφές σας. Ομοίως, μια εφαρμογή φακού δεν χρειάζεται να γνωρίζει την τοποθεσία σας.

Ελπίζουμε ότι αυτές οι συστάσεις θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε με ασφάλεια δωρεάν λήψεις εφαρμογών σε συσκευές Android και iOS.


Τι πιστεύετε για τις επιλογές μας στην αρχή αυτής της εβδομάδας; Υπήρχαν ενδιαφέρουσες εφαρμογές ή παιχνίδια στο Google Play Store ή στο Apple App Store που γνωρίζετε; Μοιραστείτε τις προτάσεις σας μαζί μας στα σχόλια!