Διέρρευσε το Samsung Galaxy A05s: Νέα εμφάνιση αλλά με υποβαθμισμένη μπαταρία

0
25
Διέρρευσε το Samsung Galaxy A05s: Νέα εμφάνιση αλλά με υποβαθμισμένη μπαταρία
© nextpit

Η Samsung πιθανότατα θα ενημερώσει την αρχική της σειρά Galaxy A με το Galaxy A05s τις επόμενες εβδομάδες. Ενώ αναφέρθηκε προηγουμένως η συσκευή, εμφανίστηκαν πρόσφατα renders υψηλής ανάλυσης του επερχόμενου προσιτού smartphone Galaxy για να επιβεβαιώσουν τη νέα εμφάνιση, αν και με μια μάλλον απογοητευτική αλλαγή μπαταρίας.

  • Μην χάσετε αυτό: Τα καλύτερα οικονομικά smartphones που μπορείτε να αγοράσετε για λιγότερο από $300

Σχέδιο Samsung Galaxy A05s

Στο σύνολο των κοινόχρηστων φωτογραφιών, το Galaxy A05s παρουσίαζε μια ενοποιημένη σχεδίαση που μπορεί να δει κανείς στις πιο ακριβές συσκευές Galaxy, όπως το Galaxy A25 που διέρρευσε και το Galaxy A34 που εξετάσαμε. Αυτό είναι ορατό στην τριπλή πίσω κάμερα που βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο στον πίνακα. Το τελευταίο φαίνεται να είναι κατασκευασμένο από πολυανθρακικό και συνοδεύεται από ριγέ σχέδιο.

Επιπλέον, μας περιποιήθηκαν και πιο στρογγυλεμένες γωνίες και άκρες. Οι θύρες, συμπεριλαμβανομένης της υποδοχής ήχου 3,5 mm και της υποδοχής USB-C, βρίσκονται στο κάτω μέρος, ενώ υπάρχουν πολλά κουμπιά σε κάθε πλευρά. Προχωρώντας προς τα εμπρός, βλέπουμε μια εγκοπή σε σχήμα V που φιλοξενεί μια selfie κάμερα άγνωστης ανάλυσης.

Samsung Galaxy A05s απόδοση σε μαύρο

Ένα render του Samsung Galaxy A05s έδειξε τον μινιμαλιστικό και ενοποιημένο σχεδιασμό του. / © MySmartPrice

Προδιαγραφές κάμερας και μπαταρίας Samsung Galaxy A05s

Όταν πρόκειται για άλλες συγκεκριμένες λεπτομέρειες της κάμερας, παραμένει ασαφές τι είδους αισθητήρες περιλαμβάνονται. Το Galaxy A04s από πέρυσι έλαβε αναβάθμιση, συμπεριλαμβάνοντας μια κύρια κάμερα 50 MP που συνδυάζεται με αισθητήρες macro και βάθους 2 MP, καθιστώντας το παρόμοιο με το Galaxy A14 5G (κριτική). Ως εκ τούτου, θα μπορούσαμε να δούμε αυτή τη ρύθμιση να παραμένει και στο Galaxy A05s.

Σχέδιο Samsung Galaxy A05s

Το Galaxy A05s της Samsung διαθέτει τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος και ρυθμιστή έντασης ήχου και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στη δεξιά πλευρά. / © MySmartPrice

Αυτό που επιβεβαιώνεται επίσης είναι η εκπληκτικά μειωμένη χωρητικότητα της μπαταρίας, από 5.000 mAh σε 4.000 mAh. Η ταχύτητα φόρτισης, ωστόσο, έχει βελτιωθεί στα 25 watt. Αν και η μικρότερη χωρητικότητα μεταφράζεται σε μικρότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η Samsung μπορεί να αναπληρώσει αυτό με έναν πιο αποδοτικό επεξεργαστή και βελτιστοποιημένο λογισμικό. Το Galaxy A05s θα πρέπει να τροφοδοτείται από το Android 13 με το One UI 5 skin.

Επιπλέον, η συσκευή αναμένεται να διαθέτει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη που έχει διαγώνιο πλάτος 6,6 ιντσών σε σύγκριση με την οθόνη ανάλυσης HD 6,5 ιντσών στο Galaxy A04s του περασμένου έτους. Ταυτόχρονα, οι διαστάσεις έχουν επιβεβαιωθεί ότι είναι 167,9 × 77,7 × 8,8 mm, καθιστώντας το ελαφρώς πιο λεπτό από τον προκάτοχό του.

Ημερομηνία και τιμή κυκλοφορίας του Samsung Galaxy A05

Το Galaxy A05s της Samsung πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο του αυτόν τον μήνα, βλέποντας πώς έφτασε στο αρχείο FCC. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία εάν θα δούμε ευρύτερη διαθεσιμότητα του ακουστικού, δεδομένου ότι το Galaxy A04s δεν έφτασε σε άλλες περιοχές όπως οι ΗΠΑ.

Θα ήταν επίσης λογικό οι Νοτιοκορεάτες να προσφέρουν επιτέλους το Galaxy A05s ως ενημέρωση για το πιο παλιό Galaxy A03s, το οποίο κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ στα τέλη του 2021 και είχε τιμή 159 $.

Προτιμάτε να έχετε ένα νεότερο και πιο αποδοτικό chipset από το να έχετε μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας σε μια συσκευή; Πείτε μας τις σκέψεις σας στα σχόλια.

Πηγή:
MySmartPrice


Προηγούμενο άρθροΠροηγούμενο άρθρο

Επόμενο άρθροΕπόμενο άρθρο