Διέρρευσε το Pixel 8a Colorways της Google αποκαλύπτοντας ένα εντυπωσιακό νομισματοκοπείο

0
18
Διέρρευσε το Pixel 8a Colorways της Google αποκαλύπτοντας ένα εντυπωσιακό νομισματοκοπείο
© nextpit

Η Google δεν έχει κάνει το καλύτερο δυνατό για να κρατήσει το Pixel 8a κρυφό. Αφού εμφανίστηκε η υποτιθέμενη πρακτική εικόνα της συσκευής, τώρα φαίνεται ότι αποκαλύπτεται ολόκληρη η χρωματική γκάμα του Pixel 8a, κάτι που επιβεβαιώνει τις εικαζόμενες επιλογές φινιρίσματος που θα προσφερθούν.

  • Διαβάστε επίσης: Smartphones με τιμή κάτω από $400 σε σύγκριση

Ποια χρώματα θα είναι διαθέσιμα το Google Pixel 8a

Όπως φαίνεται στις εικόνες που δημοσιεύτηκαν από το Android Headlines, υπάρχει ένα νέο φινίρισμα πράσινου που ονομάζεται Mint. Φαίνεται ότι αυτό θα αντικαταστήσει το αποκλειστικό κοραλί ή πορτοκαλί χρώμα του Pixel 7a (κριτική). Εν τω μεταξύ, οι άλλες επιλογές περιλαμβάνουν ένα κρεμ (πορσελάνη), το μπλε (Bay Blue) και το μαύρο (Obsidian), όλα είναι υπάρχοντα χρώματα διαθέσιμα με τα Pixel 8 (αναθεώρηση) και Pixel 8 Pro (κριτική).

Νέα χρώματα Google Pixel 8a

Το Pixel 8a της Google θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σε νέα χρώματα Mint green και Blue Bay / © Android Headlines

Όσον αφορά τη σχεδίαση, το Pixel 8a σε αυτά τα επίσημα renders μοιάζει με αυτό που είδαμε από τη ζωντανή λήψη την περασμένη εβδομάδα. Κυρίως, δείχνει μια επανασχεδιασμένη από άκρη σε άκρη γείσο κάμερας στο πίσω μέρος μαζί με πιο στρογγυλεμένες γωνίες. Ενώ στο μπροστινό μέρος, τα παχιά πλαίσια που τυλίγουν την οθόνη παραμένουν αισθητά.

Χρώματα Google Pixel 8a

Άλλα υποτιθέμενα χρώματα του Pixel 8a περιλαμβάνουν το πορσελάνινο και το μαύρο. / © Τίτλοι Android

Σύμφωνα με φήμες, το Pixel 8a θα είναι κατασκευασμένο σε πλαίσιο αλουμινίου και πλαστική πλάτη παρόμοια με το Pixel 7a. Το νέο τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας Pixel θα μπορούσε επίσης να διατηρήσει την πιστοποίηση IP67 αντοχής στη σκόνη και το νερό.

Προδιαγραφές και τιμή Google Pixel 8a

Άλλες προδιαγραφές θα πρέπει να περιλαμβάνουν, μια οθόνη OLED 6,1 ιντσών και ένα chipset Tensor G3 σε σίγαση. Μια διαρροή ισχυρίζεται επίσης ότι το πάνελ έχει αναβαθμισμένη φωτεινότητα στα 1400 nits και ταχύτερο ρυθμό ανανέωσης στα 120 Hz από 90 Hz του προκατόχου του. Επιπλέον, η χωρητικότητα της μπαταρίας εντοπίστηκε από μια κατάθεση πιστοποίησης που αποκαλύπτει αμετάβλητα κύτταρα 5000 mAh, αλλά με ταχύτερη ενσύρματη ταχύτητα φόρτισης στα 27 watt.

Βασισμένο σε μια κατά λάθος καταχώριση στη Γερμανία, το Pixel 8a υπονοείται ότι κοστίζει περισσότερο από το Pixel 7a. Προστέθηκε μια νέα διαμόρφωση αποθήκευσης με μνήμη 256 GB θα προσφερθεί για πρώτη φορά.

Ο γίγαντας της διαδικτυακής αναζήτησης δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε έχει πειράξει επίσημα το Pixel 8a ακόμα. Ωστόσο, αναμένεται ότι η συσκευή θα γίνει επίσημη στο επερχόμενο συνέδριο προγραμματιστών I/O 2024 που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου.

Ανυπομονείτε να αγοράσετε ή να κάνετε αναβάθμιση στο Pixel 8a; Ποιο από τα χρώματα του ακουστικού επιλέγετε; Μοιραστείτε μαζί μας τα σχέδιά σας στα σχόλια.