Αυτή η εφαρμογή Android για καλύτερο ύπνο είναι δωρεάν αντί για 8,49 $

0
182
Αυτή η εφαρμογή Android για καλύτερο ύπνο είναι δωρεάν αντί για 8,49 $

© Crispysoft

Σήμερα, επέλεξα να σας παρουσιάσω την εφαρμογή “Sleep Faster, Meditation Pro”. Είναι μια εφαρμογή Android που σας βοηθά να διαλογιστείτε ή ακόμα και να αποκοιμηθείτε με διαφορετικούς τύπους ήχων. Η εφαρμογή είναι προς το παρόν δωρεάν στο Google Play Store αντί για 8,49 $.


TL;DR

  • Το Sleep Faster, Meditation Pro έχει βαθμολογία 3,8 αστέρων στο Play Store με 437 κριτικές και πάνω από 50.000 λήψεις.
  • Η εφαρμογή δεν έχει διαφημίσεις και αγορές εντός εφαρμογής.

Συχνά δυσκολεύομαι να κοιμηθώ τη νύχτα και η μουσική είναι ένας από τους λίγους αποτελεσματικούς τρόπους για να με βοηθήσει να βρεθώ στη χώρα των ονείρων. Η εφαρμογή Sleep Faster, Meditation Pro δεν περιέχει μουσική αυτή καθαυτή αλλά μάλλον αρκετούς καταπραϋντικούς ήχους που χαλαρώνουν τον εγκέφαλο και βοηθούν στο διαλογισμό ή τον ύπνο. Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω αυτήν την ενδιαφέρουσα εφαρμογή.

Γιατί αξίζει αυτή η δωρεάν εφαρμογή;

Το Sleep Faster, Meditation Pro είναι μια πολύ απλή εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να εστιάσετε ή ακόμα και να αποκοιμηθείτε με χαλαρωτικούς ήχους διαφορετικών τύπων. Στην εφαρμογή, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο του ήχου που θέλετε αλλά και τη διάρκεια της διάχυσής του. Θα μπορείτε να αποκοιμηθείτε ακούγοντας τον ήχο των κυμάτων, το τραγούδι των πουλιών ή τον ήχο των φλογών.

Sleep Fater, Meditation Pro

Η εφαρμογή προσφέρει πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές / © Crispysoft

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μπορείτε να επιλέξετε πόσο καιρό θα παίζεται ο ήχος. Οι διάρκειες κυμαίνονται από τρία λεπτά έως το άπειρο, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε πόσο χρόνο θέλετε να διαλογιστείτε ή πόσο χρόνο θα σας πάρει για να αποκοιμηθείτε.

Για ορισμένους ήχους, όπως φλόγες, θα μπορείτε να επιλέξετε την ταχύτητα αναπαραγωγής και την ποιότητα ήχου. Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, θα βρείτε επίσης μια επιλογή που ονομάζεται «Υγιεινή ύπνου», η οποία είναι ένας οδηγός που δίνει οδηγίες για το πώς να κοιμάστε καλά. Δυστυχώς, αυτός ο οδηγός είναι διαθέσιμος μόνο στα Αγγλικά.

Επιπλέον, υπάρχει η επιλογή μείωσης της φωτεινότητας για εξοικονόμηση ενέργειας.

Αυτή η δωρεάν εφαρμογή σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα;

Η εφαρμογή Sleep Faster, Meditation Pro αναπτύχθηκε από την Crispysoft. Μπορείτε να ελέγξετε τις πληροφορίες ασφάλειας δεδομένων της εφαρμογής σε αυτήν τη σελίδα του Google Play Store.

Έλεγχος της εφαρμογής ενεργοποιημένη Εξοδος πλήθουςπαρατηρούμε ότι περιέχει 1 tracker για τα δεδομένα του Play Store και απαιτεί επτά άδειες, οι οποίες είναι όλες σύμφωνα με τον σκοπό της εφαρμογής.

Πώς σας φαίνεται η δωρεάν εφαρμογή της ημέρας; Έχετε εγκαταστήσει το Sleep Faster, Meditation Pro στο smartphone σας;