Ας δούμε τι είναι δωρεάν σε Android και iOS αυτήν την εβδομάδα

0
24
Ας δούμε τι είναι δωρεάν σε Android και iOS αυτήν την εβδομάδα
© nextpit

Βρισκόμαστε τώρα στο τέταρτο τρίμηνο του 2023 και ο χρόνος συνεχίζει να κυλά γρήγορα. Ωστόσο, εμείς στο nextpit έχουμε επιμεληθεί μια ειδικά διαμορφωμένη λίστα με δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια από το Google Play και το Apple App Store, ώστε να μπορείτε να διασκεδάζετε χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε ούτε ένα σεντ.

Κανονικά, αυτές οι εφαρμογές θα συνοδεύονται από μια τιμή, αλλά για περιορισμένο μόνο χρονικό διάστημα, μπορείτε να τις παραλάβετε δωρεάν σε iPhone και Android. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η λίστα δημοσιεύεται δύο φορές την εβδομάδα.

Κατανοήστε ότι αυτές δεν είναι δωρεάν εφαρμογές. Κανονικά, έχουν μια ετικέτα τιμής με αυτοκόλλητο στο Google Play και το Apple App Store που θα σας ζητήσει να πληρώσετε εάν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε. Ωστόσο, οι προγραμματιστές αισθάνονται γενναιόδωροι κατά καιρούς κάνοντας τις εφαρμογές τους διαθέσιμες στις μάζες δωρεάν. Αυτό κάνουμε δύο φορές την εβδομάδα—σκουπίστε το Google Play Store και το Apple App Store για να αναζητήσετε τις καλύτερες ευκαιρίες για εσάς.

  • Μην το χάσετε: Πώς να βρείτε δωρεάν εφαρμογές για Android και iOS

Το nextpit διασφαλίζει ότι αυτές οι εφαρμογές στη δωρεάν λίστα μας έχουν βαθμολογία τουλάχιστον 3,5. Σε αντίθεση με τις 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας, δεν έχουμε εξετάσει καμία από αυτές. Σας ενθαρρύνουμε να εκτελέσετε τη δέουσα επιμέλεια πριν από τη λήψη, καθώς ορισμένα από αυτά μπορεί να έχουν κρυφό κόστος.


Συμβουλή: Εάν βρείτε μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή στη λίστα μας, αλλά δεν τη χρειάζεστε τώρα, εγκαταστήστε την και διαγράψτε τη στη συνέχεια. Αυτό θα αποθηκεύσει την εφαρμογή στη βιβλιοθήκη σας, επιτρέποντάς σας να την εγκαταστήσετε αργότερα δωρεάν, ακόμη και μετά τη λήξη της προσφοράς.


Εφαρμογές Android διαθέσιμες δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές Android για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Θάμπωμα φωτογραφίας (2,99 $): Θέλετε αυτό το υπέροχο εφέ bokeh στις φωτογραφίες σας; Εάν η εφαρμογή κάμερας του τηλεφώνου σας δεν είναι τόσο καλή, τουλάχιστον υπάρχει μια εφαρμογή που θα σας βοηθήσει.
  • Ηχομετρητής (2,99 $): Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο δυνατό είναι ένα συγκεκριμένο δωμάτιο ή αυτοκίνητο; Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε πλέον να μετράτε την ένταση του ήχου στην περιοχή χρησιμοποιώντας το smartphone σας.
  • Αγγίξτε Κλείδωμα (0,99 $): Μερικές φορές, θέλετε απλώς να παρακολουθήσετε μια ταινία στο τηλέφωνό σας χωρίς διακοπές. Αυτή η εφαρμογή διασφαλίζει ότι η οθόνη του τηλεφώνου σας παραμένει κλειδωμένη όταν ακούτε τραγούδια ή παρακολουθείτε βίντεο.

Παιχνίδια Android

  • Όλοι είναι RPG (0,99 $): Ένα old-school pixelated RPG που είναι συναρπαστικό να παίζεις, όπου συνεχίζεις να μεγαλώνεις το πάρτι σου και να τους εξοπλίζεις με καλύτερο εξοπλισμό καθώς αποκτούν εμπειρία στο χακάρισμα των εχθρών.
  • Το Dark RPG (0,99 $): Το The Dark είναι ένα RPG ανοιχτού κόσμου που είναι γεμάτο μπουντρούμια που σας περιμένουν να τους επιδρομήσετε. Βεβαιωθείτε ότι οι ήρωές σας των 8 bit είναι εξοπλισμένοι με τον σωστό συνδυασμό δεξιοτήτων και εξοπλισμού για να χειριστούν οποιονδήποτε τρόμο ξεπηδήσει.
  • Neo Monsters (0,99 $): Είστε ένας εκπαιδευτής τεράτων που κυκλοφορεί συλλέγοντας και υποτάσσοντας διαφορετικά τέρατα, ώστε να καταλήξουν να πολεμούν για εσάς και να εξελιχθούν για να γίνουν πιο ισχυρά.
  • Truth or Dare Pro (0,99 $): Το Truth or Dare είναι πάντα ένα διασκεδαστικό παιχνίδι πάρτι για να παίζετε με φίλους, ειδικά όταν υπάρχει ποτό. Ίσως μπορέσετε να μάθετε περισσότερα για αυτά σε μια συνεδρία παρά σε ένα μήνα παρέα!
  • Bricks Breaker Pro (3,99 $): Μια παραλλαγή του Arkanoid, αν και με πολύ ανώτερα γραφικά, έχετε την αποστολή να σπάσετε τα τούβλα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Εφαρμογές iOS διαθέσιμες δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές iOS για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Λούκα (0,99 $): Ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών και ένα φίλτρο που μπορεί να προσθέσει μια εντελώς νέα διάσταση στις λήψεις σας.
  • Οκτώβριος – Chiptune Maker (0,99 $): Νομίζεις ότι έχεις μέσα σου να συνθέτεις 8-bit ditties που θα συνεχίσουν να παραμένουν κολλημένα στα κεφάλια των ακροατών σου; Δοκιμάστε το με αυτήν την εφαρμογή!
  • PillPal (0,99 $): Το να γερνάς δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό, ειδικά όταν αρχίζεις να επιβραδύνεις και έχεις πολλά φάρμακα να σκάσεις. Αυτή η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να παραμείνετε σε καλό δρόμο και να μην χάσετε ποτέ μια δόση.
  • Συγχώνευση ημερολογίων και υπενθυμίσεων (14,99 $): Ένα πρόγραμμα οργάνωσης χρονοδιαγράμματος και αντίστροφης μέτρησης που εμφανίζει τα πάντα σε ένα μόνο χρονοδιάγραμμα, καθιστώντας ευκολότερο να καταλάβετε τι θα ακολουθήσει στην ημέρα σας.
  • Θυμάμαι (0,99 $): Αυτό το γραφικό στοιχείο διασφαλίζει ότι θα μπορείτε να θυμάστε όλα τα σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε με τις ψηφιακές αυτοκόλλητες σημειώσεις στην οθόνη σας.

Παιχνίδια iOS

  • Οδήγηση αυτοκινήτου για πολλούς παίκτες ROD (0,99 $): Σας αρέσουν τα παιχνίδια αγώνων και drifting; Αυτός ο τίτλος θα πρέπει να βρίσκεται ακριβώς στο σοκάκι σας, με εκπληκτικά γραφικά.
  • Neo Monsters (0,99 $): Περιηγηθείτε συλλέγοντας και εκπαιδεύοντας τέρατα, φέρνοντάς τα ενάντια σε άλλους αντιπάλους για να τα εξελίξετε.
  • Crystal Cove (1,99 $): Αυτό δεν είναι το τυπικό σας παιχνίδι Match 3, όπου υπάρχει μια νέα περιστροφή για να προσθέσετε έναν εντελώς νέο βαθμό ενθουσιασμού και στρατηγικής.
  • Μονοπάτια (0,99 $): Ένα slider παιχνίδι όπου προσπαθείτε να λύσετε τα συγκεκριμένα μπλοκ γύρω και να σχηματίσετε το σωστό σχήμα.
  • Man at Arms TD ($4,99): Αυτό είναι ένα παιχνίδι δράσης με γρήγορο ρυθμό που διαθέτει εκατοντάδες μονάδες. Φυσικά, η στρατηγική είναι πρωταρχικής σημασίας καθώς συλλέγετε μοναδικές κάρτες για να αυξήσετε τη δύναμη του στρατού σας.

Θα θέλαμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας σχετικά με τις επιλογές μας που θα ξεκινήσουν αυτήν την εβδομάδα προτού συνεχίσουμε να αναζητούμε άλλες επιλογές για τη δεύτερη έκδοση αυτής της λίστας αργότερα αυτήν την εβδομάδα. Συναντήσατε άλλες ενδιαφέρουσες εφαρμογές ή παιχνίδια στο Google Play Store ή στο Apple App Store; Μοιραστείτε τις προτάσεις σας μαζί μας στα σχόλια!


Προηγούμενο άρθροΠροηγούμενο άρθρο

Επόμενο άρθροΕπόμενο άρθρο