Αποκτήστε τις δωρεάν εφαρμογές iOS και Android της εβδομάδας εδώ!

0
15
Αποκτήστε τις δωρεάν εφαρμογές iOS και Android της εβδομάδας εδώ!
© nextpit

Καθώς η εβδομάδα πλησιάζει στο τέλος της, και εσείς, ίσως θέλετε να περάσετε λίγο χρόνο χαλαρώνοντας μπροστά στο τηλέφωνό σας και να αποφύγετε κοινωνικές εκδηλώσεις για να επαναφορτιστείτε. Ωστόσο, οι εξωστρεφείς μπορεί να ζητούν να διαφέρουν. Σε κάθε περίπτωση, η έκδοση αυτής της εβδομάδας των δωρεάν εφαρμογών της εβδομάδας δημοσιεύεται δύο φορές την εβδομάδα. Υπάρχει μια επιλογή από δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια από το Apple App Store και το Google Play Store για να διαλέξετε. Αυτή είναι η λίστα μας με επιμελημένες δωρεάν εφαρμογές που είναι τώρα διαθέσιμες μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσουν αυτές οι προσφορές, οπότε πάρτε τις όσο είναι ακόμα διαθέσιμες!

Δεν καταγράφουμε απλώς αυτές τις εφαρμογές χωρίς να χρειάζεται να περάσουμε από κάποιο ποιοτικό έλεγχο. Αντίθετα, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι αυτές οι εφαρμογές δεν είναι απάτες ή παγίδες απορρήτου. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το άρθρο διαφέρει από τις 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας που δημοσιεύονται κάθε εβδομάδα, καθώς δεν εξετάζουμε μεμονωμένα αυτές τις εφαρμογές. Ως εκ τούτου, ορισμένες από αυτές τις εφαρμογές ενδέχεται να διαθέτουν περισσότερες διαφημίσεις από το κανονικό, καθώς και αγορές εντός εφαρμογής.


Συμβουλή: Εάν πιστεύετε ότι υπάρχει μια εφαρμογή που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε στο μέλλον αλλά δεν τη χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή, μπορείτε να την κατεβάσετε και να την εγκαταστήσετε πρώτα πριν την απεγκαταστήσετε. Η εν λόγω εφαρμογή θα θεωρείται ως “αγορασμένη” και θα είναι διαθέσιμη για πάντα στη βιβλιοθήκη της εφαρμογής σας.


Εφαρμογές Android που είναι δωρεάν για μικρό χρονικό διάστημα

Εφαρμογές Android για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Σάρωση κειμένου από εικόνα Αγγλικά (1,49 $): Θέλετε να εξαγάγετε κείμενο από μια φωτογραφία ή μια εικόνα; Αυτή η εφαρμογή κάνει τη δουλειά με ένα αρκετά αξιοπρεπές ποσοστό ακρίβειας.
  • Equalizer Bass Booster Pro (2,99 $): Θέλετε να αυξήσετε τα μπάσα στα ηχεία του smartphone σας; Ίσως αυτή η εφαρμογή να της δώσει ένα μικρό πλεονέκτημα…
  • Ποιος χρησιμοποιεί το My WiFi Pro (0,49 $): Δεν περιφρονείτε απλώς τους freeloaders; Αυτή η εφαρμογή θα σας επιτρέψει να δείτε ποιος συνδέθηκε στο δίκτυο WiFi σας όλο αυτό το διάστημα…
  • Illuminance Lux Light Pro (0,49 $): Θέλετε να μετρήσετε τη φωτεινότητα ενός συγκεκριμένου φωτός; Αφήστε αυτήν την εφαρμογή να κάνει τη δουλειά.

Παιχνίδια Android

  • Mind Games Pro (2,99 $): Μια εφαρμογή εκγύμνασης του εγκεφάλου αυτού του είδους, θα ασκήσει αρκετά στη φαιά ουσία σας.
  • Heroes Infinity Premium (0,49 $): Ένα RPG δράσης με άφθονη σκληρή δράση, όπου ο χαρακτήρας σας ανεβαίνει και γίνεται πιο δυνατός καθώς προχωράτε.
  • Shadow Slayer: Ninja Warrior (4,99 $): Είστε ένας μοναχικός νίντζα ​​και καθώς διασχίζετε το σύμπαν του παιχνιδιού, στέλνετε τους εχθρούς σας έναν προς έναν.
  • Monster Killer Pro Shooter (0,99 $): Ένα παιχνίδι δράσης από πάνω προς τα κάτω, όπου επιλέγετε έναν χαρακτήρα που κυκλοφορεί με το αγαπημένο του όπλο, αποσπώντας τέρατα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
  • Neo Monsters (0,99 $): Συλλέξτε τέρατα, εκπαιδεύστε τα και βεβαιωθείτε ότι θα κλωτσήσουν άλλα τέρατα! Ακούγεται γνωστό τροπάριο, ε;

Εφαρμογές iOS που είναι δωρεάν για μικρό χρονικό διάστημα

Εφαρμογές iOS για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • PaintMyMinis (3,99 $): Warhammer και λάτρεις των μινιατούρων, ενωθείτε! Αν είχατε ποτέ ένα διάλειμμα από το βάψιμο των μίνι σας και ξεχάσατε όλα τα χρώματα και τα μείγματα που χρησιμοποιήσατε, αυτή είναι μια εφαρμογή που σας βοηθά να επανέλθετε σε καλό δρόμο.
  • DayCost Pro (2,99 $): Μια εφαρμογή προσωπικής αριθμομηχανής οικονομικών για να βεβαιωθείτε ότι θα παραμείνετε ευθύς και στενοί όσον αφορά τις δαπάνες σας.
  • Video Grabber (1,99 $): Θέλετε να τραβήξετε ένα βίντεο που έχετε δει σε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο; Αυτή η εφαρμογή κάνει τη δουλειά χωρίς καμία φασαρία.
  • FyTube – YouTube χωρίς διαφημίσεις (19,99 $): Πολύ φτηνό για να κερδίσετε χρήματα για μια συνδρομή στο YouTube Premium; Ίσως αξίζει να το ελέγξετε τώρα που είναι δωρεάν…
  • Μεταγλώττιση βίντεο FlyDub (0,49 $): Ο κόσμος είναι πλέον ένα παγκόσμιο χωριό, οπότε γιατί να μην χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή και να μεταγλωττίσετε βίντεο στην τοπική σας γλώσσα (όπως και όπου υποστηρίζεται);

Δωρεάν παιχνίδια για iPhone και iPad

  • Mage Mania (1,99 $): Τα μπουντρούμια είναι γεμάτα λάφυρα και χρυσάφι, και ως μάγος, θέλεις αυτά τα πλούτη. Δυστυχώς, οι δράκοι αφθονούν, οπότε ανοίξτε το δρόμο σας προσεκτικά και χρησιμοποιήστε τη μαγεία σας για να αποκρούσετε το κακό!
  • Eden: World Builder (1,99 $): Έχετε κόμπλεξ θεού; Αν ναι, αυτό το παιχνίδι είναι ακριβώς στο σοκάκι σας, καθώς μπορείτε να χτίσετε κόσμους και να τους συμπληρώσετε σύμφωνα με τις ιδιοτροπίες και τις ιδιοτροπίες σας.
  • House of Slender Man (2,99 $): Ένα παιχνίδι περιπέτειας τρόμου όπου βρίσκεστε σε ένα στοιχειωμένο σπίτι. Πού αλλού μπορείς να είσαι, ρε αδρεναλίνης!
  • Η πόλη μου: Κάμπινγκ άγριας ζωής (3,99 $): Δημιουργήστε τη δική σας περιπέτεια άγριας φύσης όπου δεν υπάρχει κίνδυνος να χάσετε την πραγματική ζωή και τα άκρα!
  • Neo Monsters (0,99 $): Δουλειά σας? Ένας εκπαιδευτής τεράτων που φροντίζει τα μικρά σας πλάσματα να είναι τα πιο σκληρά εκεί έξω.

Ποια είναι η γνώμη σας για τις δωρεάν εφαρμογές αυτής της εβδομάδας; Υπάρχει κάτι στο Google Play Store ή στο Apple App Store που σας ενδιαφέρει; Αναμένουμε τις σκέψεις σας στα σχόλια και αν υπάρχουν προτάσεις εφαρμογών από εσάς, ενημερώστε μας!