Αποκτήστε τις δωρεάν εφαρμογές σας για iOS και Android αυτήν την εβδομάδα

0
18
Αποκτήστε τις δωρεάν εφαρμογές σας για iOS και Android αυτήν την εβδομάδα
© nextpit

Φτου! Η τρελή περίοδος των πωλήσεων τελείωσε ή μήπως τελείωσε; Ίσως εξακολουθείτε να ψάχνετε πράγματα για να αγοράσετε αυτά τα Χριστούγεννα. Λοιπόν, για να αποσπάσετε την προσοχή σας για μια στιγμή, ρίξτε μια ματιά στις δύο φορές την εβδομάδα έκδοση των δωρεάν εφαρμογών της εβδομάδας. Όσον αφορά τις εφαρμογές, η επιμελημένη λίστα μας με δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια στο Apple App Store και στο Google Play Store για το iPhone ή το smartphone Android σας επιτρέπει να τις χρησιμοποιήσετε πλήρως. Συνήθως οι εφαρμογές επί πληρωμή, έχουν γίνει προσωρινά διαθέσιμες δωρεάν.

Αρχικά, έχουμε επιμεληθεί μια συλλογή παιχνιδιών και εφαρμογών που έχουν ελεγχθεί προσεκτικά ώστε να είναι απαλλαγμένα από απάτες και ζητήματα απορρήτου. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η λίστα διαφέρει από το εβδομαδιαίο άρθρο με τις κορυφαίες 5 εφαρμογές της εβδομάδας, καθώς δεν έχουμε εξετάσει ξεχωριστά καθεμία από αυτές τις εφαρμογές. Κατά συνέπεια, ορισμένα από αυτά μπορεί να περιέχουν διαφημίσεις και να παρέχουν επιλογές για αγορές εντός εφαρμογής.

  • Μην το χάσετε: Πώς να βρείτε δωρεάν εφαρμογές για Android και iOS

Συμβουλή: Εάν συναντήσετε μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή στη λίστα μας αλλά δεν τη χρειάζεστε τώρα, εγκαταστήστε την πρώτα και διαγράψτε τη μετά. Αυτό θα προκαλέσει την αποθήκευση της εφαρμογής στη βιβλιοθήκη σας, επιτρέποντάς σας να την εγκαταστήσετε αργότερα δωρεάν, ακόμη και μετά τη λήξη της προώθησης.


Εφαρμογές Android διαθέσιμες δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές Android για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • KX Music Player Pro (2,99 $): Ενώ οι περισσότεροι από εμάς τα πάμε καλά με τις υπηρεσίες ροής μουσικής, ορισμένοι από εμάς εξακολουθούν να προτιμούν τα παλιάς σχολής MP3 players.
  • Quick Arc Launcher (2,99 $): Θέλετε να βελτιώσετε τη διεπαφή χρήστη σας; Χρησιμοποιήστε αυτό το πρόγραμμα εκκίνησης και αλλάξτε τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας!
  • 80s Music Radio Pro (0,99 $): Λένε ότι η μουσική των 80s είναι η καλύτερη…άκου με τα αυτιά σου για να το πιστέψεις!

Παιχνίδια Android

  • Τελική Άμυνα του Κάστρου (0,99 $): Ένας τίτλος άμυνας στον πύργο όπου πρέπει να σταθείς τελευταία απέναντι σε ορδές αθανάτων.
  • Word Cage Pro (1,49 $): Πόσες ακριβώς λέξεις μπορείτε να βρείτε από τον πίνακα; Με τρεις διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού για να διαλέξετε, θα σας χαλάσει η επιλογή.
  • Live or Die: Survival Pro (0,49 $): Είναι ένας επικίνδυνος κόσμος εκεί έξω, και κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να επιβιώσετε από την αποκάλυψη.
  • Σύνδεση: Χαριτωμένα τέρατα και φαγητό (0,99 $): Ένα παιχνίδι όπου αφαιρείτε κάρτες του ίδιου σχεδίου για να συνδεθείτε, με στόχο να καθαρίσετε το ταμπλό.
  • Ο μοναχικός χάκερ (1,99 $): Μάθετε περισσότερα για το hacking σε αυτό το μοναδικό παιχνίδι που σας βάζει σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον.

Εφαρμογές iOS διαθέσιμες δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές iOS για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Κιντσούγκι (24,99 $): Μια εφαρμογή ημερολογίου που δεν σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις σκέψεις σας. Το ταξίδι της θεραπείας και της αυτοανακάλυψης ξεκινά εδώ.
  • Bluetooth Finder: BLE Scanner (2,99 $): Βρείτε τις χαμένες συσκευές σας με αυτήν την εφαρμογή και ελπίζουμε ότι βρίσκονται κάπου στο σπίτι ή στο γραφείο!
  • Multi Block Ad (0,99 $): Οι διαφημίσεις είναι πολύ ενοχλητικές. Αποκλείστε τα για τα καλά με αυτήν την εφαρμογή.
  • VidEdit (0,99 $): Με τα iPhone να είναι εκπληκτικές συσκευές εγγραφής βίντεο, αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να επεξεργάζεστε βίντεο εν κινήσει χωρίς να χρειάζεται να κάθεστε μπροστά σε υπολογιστή!
  • EyeTint (2,99 $): Αλλάξτε την εμφάνισή σας μέσα σε λίγα λεπτά με αυτή τη μοναδική εφαρμογή! Μην αναρωτιέστε άλλο και κάντε μια βουτιά στον οπτομέτρη ή στο κομμωτήριο!

Παιχνίδια iOS

  • Card Hog (1,99 $): Αυτό δεν είναι παιχνίδι Angry Bird, καθώς ο ήρωας είναι ένα γουρούνι που έχει αρκετή δουλειά μπροστά του.
  • Έργο V90 (0,99 $): Ένα παιχνίδι δράσης 2D πλατφόρμας παλιάς σχολής σε ένα φουτουριστικό περιβάλλον.
  • 2 παίκτες 1 συσκευή (0,99 $): Καταπνίγετε τα παιδιά που τσακώνονται με αυτό το παιχνίδι που επιτρέπει σε 2 παίκτες να παίζουν σε μία συσκευή με διάφορους τίτλους για να διαλέξετε.
  • Universe Pandemic 2 (1,99 $): Κατακτήστε το σύμπαν με ένα εξωγήινο παθογόνο! Φυσικά και άλλοι θα προσπαθήσουν να σε σταματήσουν…
  • Mage Mania (1,99 $): Αφήστε τους κοιμισμένους δράκους να λένε ψέματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να επιχειρήσετε να κερδίσετε φήμη και περιουσία από τα λημέρια τους! Ευτυχώς, έχετε κάποια μαγεία για να σας βοηθήσει.

Ελπίζουμε να καταφέρατε να αγοράσετε όλα όσα θέλατε σε καλή τιμή κατά τη διάρκεια του τρελού Σαββατοκύριακου Black Friday και Cyber ​​Monday! Αν έχετε συναντήσει κάτι ενδιαφέρον ή μια εφαρμογή/παιχνίδι στο Google Play ή το Apple App Store που αξίζει να μοιραστείτε, μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια!