Αναζητάτε υψηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας τεχνολογίας; Ανακαλύψτε τις κορυφαίες πόλεις που πρέπει να γνωρίζετε

0
22
Αναζητάτε υψηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας τεχνολογίας;  Ανακαλύψτε τις κορυφαίες πόλεις που πρέπει να γνωρίζετε
© JFL Photography / Adobe Stock

Η δεκαετία του 2020 μπορεί ήδη να οριστεί ως η δεκαετία της εξ αποστάσεως εργασίας, όπου τόσο η αντίληψη όσο και η πραγματικότητα είναι ότι μπορείτε να εκτελέσετε τους περισσότερους ρόλους από οπουδήποτε, είτε βρίσκεστε δυτικά είτε πίσω στην ανατολή, στην κορυφή ενός βουνού ή παραλία.

Όλα αυτά είναι αλήθεια, αλλά δεν υποτιμάται η σημασία των κόμβων τεχνολογίας ως μέρη όπου μπορούν να βρεθούν μερικοί από τους καλύτερους ανθρώπους, τις μεγαλύτερες εταιρείες και τις πιο προσοδοφόρες θέσεις.

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει Σαν Φρανσίσκο, Νέα Υόρκη, Άμστερνταμ, Βερολίνο, Σιγκαπούρη ή αλλού, ανάλογα με διάφορους παράγοντες. Η παγκόσμια βιομηχανία τεχνολογίας αποτιμάται στα εκπληκτικά 5,2 τρισεκατομμύρια δολάρια, επομένως, φυσικά, οι πόλεις σε όλο τον κόσμο είναι πρόθυμες να πληρώσουν το τίμημα για να προσελκύσουν ταλέντα.

Τούτου λεχθέντος, εάν έχετε φαγούρα στα πόδια με περισσότερους από έναν τρόπους, υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας πέρα ​​από την πραγματική προσγείωση αυτής της δουλειάς των ονείρων σε μια νέα πόλη.

Φυσικά, οι προσδοκίες για τους μισθούς είναι το κυριότερο, και όπως θα περίμενε κανείς, υπάρχουν εκτενείς αποδείξεις για το πού βρίσκονται οι πιο δημοφιλείς προορισμοί σε αυτό το μέτωπο.

Αρκετές πόλεις των ΗΠΑ αναγνωρίζονται μεταξύ των κορυφαίων προορισμών στον κόσμο για ταλέντα τεχνολογίας, αλλά Το Σαν Φρανσίσκο παραμένει στην κορυφή, πίσω μόνο από την Ντόχα, την πρωτεύουσα του Κατάρ. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι το Σαν Φρανσίσκο και η Silicon Valley είναι το λίκνο της παγκόσμιας βιομηχανίας τεχνολογίας.

Ο μισθός για έναν επαγγελματία τεχνολογίας στο Σαν Φρανσίσκο ποικίλλει, αλλά αν μετακομίσετε εδώ, θα μπορούσατε να περιμένετε να κερδίσετε κατά μέσο όρο έως και 130.000 $ ή περισσότερα. Ωστόσο, οι υψηλοί μισθοί και η φήμη που τους συνοδεύουν ανεβάζουν επίσης το κόστος ζωής.

Ένας ελαφρώς χαμηλότερος μισθός σε διαφορετικό προορισμό μπορεί να αποφέρει καλύτερο διαθέσιμο εισόδημα. Άλλωστε, ο τεχνολογικός τομέας των ΗΠΑ αντιπροσωπεύει το 35% της παγκόσμιας αγοράς τεχνολογίας, με το Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη, το Σικάγο και ακόμη και το Λας Βέγκας να βρίσκονται επίσης στην πρώτη δεκάδα των πιο αμειβόμενων πόλεων.

Αφού αποφασίσετε πού θα σας φέρει η περιπέτεια της καριέρας σας, ακολουθούν μερικές άλλες συμβουλές για το πώς να προετοιμαστείτε, καθώς και να ολοκληρώσετε τη μετάβαση.

  • Κάντε την έρευνά σας: Κάθε νέα πόλη θα έχει τις πολιτισμικές της διαφορές, τα hotspots, τα πρέπει και τα μη. Είναι σημαντικό να σκεφτείτε πώς θα είναι η νέα σας ζωή εκτός του χώρου εργασίας.
  • Επεκτείνετε το δίκτυό σας τώρα: Αυτή είναι μια καλή συμβουλή για κάθε ενδεχόμενο σε αυτό το στάδιο, αλλά μόλις δεσμευτείτε να κάνετε την κίνηση, χρησιμοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αναπτύξετε ένα επαγγελματικό δίκτυο σε αυτήν την περιοχή. Απευθυνθείτε σε κοινότητες που ταιριάζουν με την προσωπικότητά σας και σύντομα θα έχετε έναν ακμάζοντα κύκλο.
  • Ακούστε τους ειδικούς: Δεν πρόκειται μόνο για άτομα στον τομέα σας. Οι λογιστές, οι κτηματομεσίτες, οι υπεύθυνοι προσλήψεων και πολλά άλλα μπορούν να σας καθοδηγήσουν στις καλύτερες αποφάσεις όταν πρόκειται να χτίσετε τη νέα σας ζωή.
  • Φτιάξτε μια λίστα υποχρεώσεων: Αυτό φαίνεται σαν να είναι άστοχο, αλλά κάντε το ούτως ή άλλως. Η έρευνα και ο σχεδιασμός για τη μεγάλη σας κίνηση μπορεί να μετατραπεί σε μια περίπλοκη, επίπονη διαδικασία. Λάβετέ τα όλα υπόψη με μια κυλιόμενη λίστα υποχρεώσεων που ενσωματώνει οτιδήποτε σχετίζεται με την ανάπτυξη αυτού του επόμενου κεφαλαίου στην καριέρα σας.
  • Πιστέψτε στον εαυτό σας και κάντε υπομονή: Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο αυτοί οι προορισμοί είναι περιζήτητοι, επομένως μπορεί να μην προσγειωθείτε αυτή τη δουλειά των ονείρων σας με το πρώτο σας πάσο. Αν απορριφθείτε στη διαδικασία της συνέντευξης, συνεχίστε τον προγραμματισμό και θα φτάσετε εκεί.

Αν έχετε το βλέμμα σας σε έναν προορισμό καθώς και στον ρόλο των ονείρων σας, επισκεφθείτε το NextPit Job Board για να βρείτε τον τέλειο συνδυασμό και των δύο.

Το Salesforce δεν χρειάζεται εισαγωγή. η πλατφόρμα διαχείρισης επιχειρήσεων που βασίζεται σε σύννεφο διαφημίζει τον ρόλο του Αρχιτέκτονας Λογισμικού στα κεντρικά της στο Σαν Φρανσίσκο. Αυτή η θέση απαιτεί τεχνικές δεξιότητες και εξαιρετική ικανότητα ανάλυσης και επιρροής, σε συνδυασμό με εξαιρετική επιχειρηματική διορατικότητα. Είναι πολύ καλοπληρωμένο, οπότε αν σας φαίνεται αυτό, θα μπορούσε να είναι ο καταλύτης για μια εντελώς νέα ζωή.

Το Σαν Φρανσίσκο είναι πραγματικά το σπίτι των πιο γνωστών εμπορικών σημάτων στον κλάδο. Η Autodesk είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες σχεδιασμού σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, από τα βιντεοπαιχνίδια έως την αρχιτεκτονική. Η εταιρεία ζητά α Ανώτερος Μηχανικός Λογισμικού να ενταχθεί στην ομάδα του. Σε αυτόν τον ρόλο, θα παίξετε καθοριστικό ρόλο στην οδήγηση βασικών τμημάτων της πλατφόρμας δεδομένων cloud της Autodesk ως μέρος μιας ευέλικτης ομάδας μηχανικής με παγκόσμια εστίαση, που εργάζεται σε εφαρμογές που επηρεάζουν άμεσα τους εκατομμύρια χρήστες των προϊόντων της Autodesk.

Η Oppenheimer & Co είναι λιγότερο γνωστή εκτός των τεχνολογικών κύκλων, αλλά η αναζήτηση για α Διευθυντής Τεχνολογίας Λογισμικού διαθέτει πολύ υψηλό μισθό και την ευκαιρία να γίνετε μέλος μιας σημαντικής παγκόσμιας επενδυτικής τράπεζας. Η ομάδα Τεχνολογίας, Μέσων και Επικοινωνιών της αναζητά ενεργά έναν Διευθυντή που εστιάζεται στο λογισμικό για το γραφείο της στο Σαν Φρανσίσκο. Σε αυτόν τον ρόλο, θα συνεργαστείτε στενά με ανώτερα μέλη της ομάδας για να διαχειριστείτε ενεργά τις ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης και να επιβλέπετε τις παρουσιάσεις προώθησης πελατών, τη δημιουργία ιδεών και την εκτέλεση συμφωνιών.

Ξεκινήστε την αναζήτηση εργασίας σήμερα μέσω του NextPit Job Board. Αυτό το άρθρο γράφτηκε από τον Doug Whelan.