Το Bowers & Wilkins Px7 S2 κυκλοφόρησε με βελτιωμένη ακύρωση θορύβου

0
147
Ακουστικά Bower και Wilkins PX7 S2 series 2 anc πάνω από την ημερομηνία κυκλοφορίας της τιμής στο αυτί
© Bowers & Wilkins

Μετά από τρία χρόνια, η Bowers & Wilkins ενημερώνει τα ασύρματα ακουστικά Px7 over-ear λανσάροντας το Px7 S2 (σειρά 2). Η δεύτερη γεν. Τα ακουστικά έχουν ενημερωμένο premium σχεδιασμό και βελτιωμένη ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC) μέσω των προστιθέμενων μικροφώνων στην ίδια τιμή.

TL;DR

  • Ανακοινώθηκε η Bowers & Wilkins Px7 S2.
  • Τα νέα ακουστικά Px7 S2 (σειρά 2) διαθέτουν καλύτερη λειτουργία ακύρωσης θορύβου.
  • Το Bowers & Wilkins Px7 S2 είναι διαθέσιμο για $399.
  • Τα ακουστικά Px8 αναμένεται επίσης να φτάσουν αργότερα το 2022 για 549 $.

Παραδόξως, η Bowers & Wilkins μειώνει το μέγεθος του προγράμματος οδήγησης ήχου στο Px7 S2 από 43 mm σε 40 mm. Ωστόσο, η εταιρεία λέει ότι ευθυγραμμίζει εκ νέου το πρόγραμμα οδήγησης σε κάθε κύπελλο προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερη έξοδος ήχου. Υπάρχει ακόμα ένας ήχος υψηλής ανάλυσης 24-bit μαζί με μια μεγάλη γκάμα κωδικοποιητών Bluetooth, όπως προσαρμοστικό/HD aptX, AAC και SBC.

Η έλλειψη υποστήριξης LDAC στο Px7 S2 μπορεί να απογοητεύσει ορισμένους ηχοφίλους. Αλλά είναι κατανοητό δεδομένου ότι ο προαναφερθείς κωδικοποιητής φαίνεται κυρίως από τα ασύρματα ακουστικά της Sony όπως το WH-1000XM5. Από την άλλη πλευρά, η Apple φημολογείται επίσης ότι θα κυκλοφορήσει το AirPods Pro 2 εξοπλισμένο με υψηλότερο κωδικοποιητή LC3 με βάση την τελευταία αναφορά.

Σχέδιο Bowers & Wilkins Px7 S2

Τα ασύρματα ακουστικά Bowers & Wilkins Px7 S2 διατίθενται με φυσικά κουμπιά / © Bowers & Wilkins

Τώρα υπάρχουν συνολικά έξι μικρόφωνα με τα τέσσερα μικρόφωνα να χρησιμοποιούνται για την ακύρωση θορύβου ενώ τα υπόλοιπα για την τηλεφωνία. Η λειτουργία διαφάνειας και οι προσαρμοσμένοι ισοσταθμιστές υποστηρίζονται μέσω της εφαρμογής για κινητά της B&W. Φυσικά κουμπιά είναι επίσης διαθέσιμα στα δεξιά ακουστικά, ενώ στην αριστερή πλευρά υπάρχει ένα προσαρμόσιμο μόνο κουμπί.

Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τα ακουστικά Px7 S2 διαθέτουν την ίδια αναπαραγωγή 30 ωρών με το Px7. Ευτυχώς, η φόρτιση USB-C έχει βελτιωθεί, η οποία παρέχει έως και 7 ώρες χρήσης από φόρτιση 15 λεπτών.

Τιμολόγηση και διαθεσιμότητα των Px7 S2 και Px8

Τα ακουστικά Bowers & Wilkins Px7 S2 είναι ήδη διαθέσιμα από τον ιστότοπο της εταιρείας ή μέσω συνεργαζόμενων καταστημάτων λιανικής όπως η B&H για 399 $. Η Amazon δεν έχει ακόμη καταχωρήσει το Px7 S2 στο ηλεκτρονικό της κατάστημα. Οι χρωματικές επιλογές περιλαμβάνουν μαύρο, γκρι και μπλε.

Εναλλακτικά, το B&W Px8 έχει πειραχθεί ότι θα φτάσει αργότερα φέτος. Υπάρχουν πολύ λίγες λεπτομέρειες που αναφέρονται για τα ακουστικά εκτός από την τιμή των 549 $ που επιβεβαιώθηκε από τη βρετανική μάρκα ήχου.

Ποιους κωδικοποιητές Bluetooth προτιμάτε στα ακουστικά σας; Ενημερώστε μας τις προτιμήσεις σας στην ενότητα σχολίων.

Μέσω: Engadget
Πηγή:
B&W

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here