Πώς να κατεβάσετε Torrents στη συσκευή σας iOS (χωρίς Jailbreak)

0
131
Πώς να κατεβάσετε Torrents στη συσκευή σας iOS (χωρίς Jailbreak)
Πώς να κατεβάσετε Torrents στη συσκευή σας iOS (χωρίς Jailbreak)

Τώρα μπορείτε να κάνετε λήψη Torrents στη συσκευή σας iOS χωρίς Jailbreak χρησιμοποιώντας έναν διαδικτυακό ιστότοπο όπου μπορείτε να κατεβάσετε απευθείας τα torrent στη συσκευή σας iOS. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Το iOS είναι μια από τις πιο φημισμένες και πιο αξιόπιστες πλατφόρμες λογισμικού για συσκευές smartphone. Υπάρχουν πολλές από τις παράνομες εργασίες που δεν μπορούν να διεκπεραιωθούν στις συσκευές iOS και οι προγραμματιστές έχουν θέσει σθεναρά την ασφάλεια για την προστασία της πειρατείας των εφαρμογών, την κοινή χρήση τροποποιημένων προϊόντων καθώς και τις τακτικές hacking. Η κοινωνία των torrents είναι ένας από εκείνους τους τρόπους που έρχονται στο μυαλό των ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να αρπάξουν το πληρωμένο ή το λογισμικό που διέρρευσε δωρεάν με τον παράνομο τρόπο. Τα torrents είναι συνήθως εύκολα προσβάσιμα στα περισσότερα από τα άλλα λειτουργικά συστήματα και συνήθως δεν υπάρχουν περιορισμοί για το ίδιο. Αλλά το θέμα είναι ότι οι χρήστες iOS δεν έχουν την ευκαιρία να έχουν πρόσβαση σε αυτό, τα torrent δεν επιτρέπονται μέσω του iOS. Αλλά αυτό δεν είναι το τέλος, οι χρήστες θα μπορούσαν να επωφεληθούν από αυτήν την προσβασιμότητα της λειτουργίας κάνοντας jailbreak στη συσκευή που εκτελεί iOS. Εν πάση περιπτώσει, αυτός είναι ο τρόπος που είναι διαθέσιμος μόνο πριν και δεν χρησιμοποιείται σχεδόν από κανέναν λόγω των πολύπλοκων ενεργειών που απαιτούνται για το ίδιο. Στην πραγματικότητα, βρήκαμε τον τρόπο λήψης των torrents μέσω του iOS και δεν θα υπάρχει καμία απαίτηση για το jailbreaking του λογισμικού. Εδώ σε αυτό το άρθρο, έχουμε γράψει τα πάντα για αυτήν τη μέθοδο μόνο, αν κάποιος από εσάς ενδιαφέρεται να μάθει για αυτήν τη μέθοδο, τότε παρακαλούμε να συνεχίσετε να διαβάζετε αυτήν την ανάρτηση μέχρι το τέλος. Αυτό θα πρέπει να είναι το τέλος της εισαγωγής αυτού του άρθρου που τώρα θα ξεκινούσαμε γρήγορα με το κύριο μέρος αυτής της ανάρτησης!

Πώς να κατεβάσετε Torrents στη συσκευή σας iOS (χωρίς Jailbreak)

Η μέθοδος είναι αρκετά απλή και εύκολη και απλά πρέπει να ακολουθήσετε τον απλό οδηγό βήμα προς βήμα που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Βήματα για να κατεβάσετε τα Torrents στη συσκευή σας iOS χωρίς Jailbreak:

#1 Πρώτα λάβετε τον σύνδεσμο Magnet για τα αρχεία που θέλετε να κατεβάσετε στη συσκευή σας. Υπάρχουν πολλά από τα αυθεντικά torrents που παρέχουν ιστοσελίδες ή πηγές, οπότε απλώς κατευθυνθείτε σε αυτές τις σελίδες και πιάστε τους μαγνητικούς συνδέσμους για το ίδιο. Παρακάτω είναι οι σύνδεσμοι για μερικούς από τους πιο γνωστούς παρόχους torrents, ελέγξτε για ποιους θέλετε να πάτε.

  • Legit Torrents
  • Torrents δημόσιου τομέα
  • Αρχεία Διαδικτύου

#2 Θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλά άλλα torrent που παρέχουν πηγές, επομένως πρέπει να αναζητήσετε αυτά στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια να λάβετε τους Magnet Links για τα προϊόντα που θέλετε να κατεβάσετε. Μετά τη λήψη ή την αντιγραφή των συνδέσμων από τα παραπάνω βήματα, απλώς συνδεθείτε στη συσκευή iOS και αποκτήστε το Seedr.cc για τη συσκευή σας. Αυτή είναι η εφαρμογή που βοηθά στην παράκαμψη του περιορισμού Torrents που έχει κάνει το σύστημα. Μην ανησυχείτε ποτέ για τη χρήση αυτής της εφαρμογής, καθώς θα αποκομίσετε τα άφθονα οφέλη από αυτήν.

Κατεβάστε τα Torrents στη συσκευή σας iOS χωρίς Jailbreak
Πώς να κατεβάσετε Torrents στη συσκευή σας iOS (χωρίς Jailbreak)

#3 Αφού κατεβάσετε την παραπάνω εφαρμογή στη συσκευή σας, πρέπει να συνδεθείτε σε αυτήν μετά την εγγραφή σας. Μέσα σε αυτό επικολλήστε το Magnet Link για το προϊόν που θέλετε να κατεβάσετε. Περιμένετε για λίγο έως ότου η εφαρμογή αναγνωρίσει τον σύνδεσμο που δημοσιεύσατε και, στη συνέχεια, αφού λάβετε το αποτέλεσμα για τον σύνδεσμο που είναι το προϊόν σας, ξεκινήστε τη λήψη της εφαρμογής. Θα σας ζητηθεί η τοποθεσία αποθήκευσης του προϊόντος ή το torrent απλά επιλέξτε τον προορισμό από την αποθήκευση της συσκευής σας και όλα αυτά. Αφήστε τη λήψη να ολοκληρωθεί και μετά από αυτό, θα μπορείτε να απολαύσετε την εργασία με το προϊόν σας κανονικά.

Κατεβάστε τα Torrents στη συσκευή σας iOS χωρίς Jailbreak
Πώς να κατεβάσετε Torrents στη συσκευή σας iOS (χωρίς Jailbreak)

Εφόσον γνωρίζετε ότι έχετε ενημερωθεί για όλες τις οδηγίες σχετικά με τη λήψη των torrents μέσω της πλατφόρμας iOS, είναι τώρα το τέλος αυτής της ανάρτησης. Έχουμε γράψει ολόκληρη την ανάρτηση με την απλούστερη μορφή και με τα πιο απλά λόγια για να μπορέσετε να αποκτήσετε όλη τη γνώση. Ελπίζουμε ότι μπορεί να σας άρεσε αυτό το άρθρο και επίσης θα είχατε οφέλη από αυτό για τον ίδιο σκοπό που περιγράφηκε παραπάνω. Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους άλλους αν σας αρέσει, σχολιάστε αυτό το άρθρο μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Εκτιμούμε όλες τις προτάσεις σας και τις απόψεις που σχετίζονται με αυτήν την ανάρτηση και είναι πολύ καλό να βλέπουμε την τέρψη σας στο είδος της δουλειάς μας!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here