Πώς να εγκαταστήσετε το νέο Media Player στα Windows 11

0
152

Δείτε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε τη νέα εφαρμογή Windows 11 Media Player!

Πώς να εγκαταστήσετε το νέο Media Player στα Windows 11

Τα Windows 11 συνοδεύονται από πολλές οπτικές βελτιώσεις και δυνατότητες. Επίσης, η Microsoft προσπαθεί συνεχώς να κάνει το λειτουργικό σύστημα καλύτερο.

Πριν από λίγες μέρες, η Microsoft παρουσίασε την υποστήριξη εφαρμογών Android για τα Windows 11. Όχι μόνο αυτό, αλλά τα Windows 11 περιλαμβάνουν επίσης μια νέα δυνατότητα Focus Session στην εφαρμογή Alarm. Τώρα φαίνεται ότι η Microsoft κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο Media Player για τα Windows 11.

Το νέο Media player στα Windows 11 φαίνεται όμορφο και έχει πιο καθαρό περιβάλλον εργασίας χρήστη. Επίσης, φέρνει πολλά βασικά χαρακτηριστικά που έλειπαν νωρίτερα. Έτσι, αν σας ενδιαφέρει να δοκιμάσετε τη νέα εφαρμογή Windows 11 Media Player, διαβάζετε τον σωστό οδηγό.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης της νέας εφαρμογής αναπαραγωγής πολυμέσων στα Windows 11. Ας το ελέγξουμε.

Βήματα για την εγκατάσταση του νέου Media Player στα Windows 11

Πριν ακολουθήσετε τα βήματα, σημειώστε ότι η Microsoft κυκλοφορεί το νέο Media Player σε χρήστες στο κανάλι προγραμματιστών. Έτσι, εάν έχετε εγγραφεί στο Dev Channel, ενημερώστε το λειτουργικό σύστημα και θα λάβετε τη νέα εφαρμογή Windows 11 Media Player.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ: Πώς να εγκαταστήσετε το νέο Media Player στα Windows 11 (σταθερή έκδοση)

Τα βήματα γράφτηκαν για όσους δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Dev Channel. Η διαδικασία θα σας βοηθήσει να εκτελέσετε το νέο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων των Windows 11 σε σταθερές και beta εκδόσεις των Windows 11. Ας το ελέγξουμε.

1. Αρχικά, ανοίξτε αυτόν τον ιστότοπο και επιλέξτε ‘PackageFamilyName’ στο αριστερό αναπτυσσόμενο μενού. Στη συνέχεια, στο δεξί αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε «Γρήγορη». Τώρα επικολλήστε το παρακάτω περιεχόμενο στο πεδίο κειμένου και κάντε κλικ στο κουμπί Checkmark.

Microsoft.ZuneMusic_8wekyb3d8bbwe

επικολλήστε το παρακάτω περιεχόμενο στο πεδίο κειμένου

2. Θα δείτε τώρα μια μακρά λίστα αρχείων. Κάντε δεξί κλικ στο Microsoft.ZuneMusic_11.2110.34.0_neutral_~_8wekyb3d8bbwe.msixbundle και επιλέξτε «Αποθήκευση συνδέσμου ως» για να κατεβάσετε το αρχείο.

επιλέξτε «Αποθήκευση συνδέσμου ως».

3. Τώρα εγκαταστήστε το 7-zip στον υπολογιστή σας. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε το 7-Zip και εντοπίστε το αρχείο που έχετε κατεβάσει. Επιλέξτε το αρχείο και κάντε κλικ στο κουμπί «Εξαγωγή».

κάντε κλικ στο κουμπί «Εξαγωγή».

4. Ανοίξτε το φάκελο Extracted και εντοπίστε το πακέτο x64 MSIX. Επιλέξτε το πακέτο και κάντε κλικ στο κουμπί Εξαγωγή στο επάνω μέρος.

εντοπίστε το πακέτο x64 MSIX

5. Ο φάκελος που έχει εξαχθεί θα μετακινηθεί στην κορυφή. Ανοίξτε το φάκελο, κάντε δεξί κλικ στο αρχείο «AppsManifest.xml» και επιλέξτε «Επεξεργασία»

επιλέξτε

6. Πρέπει να ανοίξετε το αρχείο στο Σημειωματάριο. Μεταβείτε στην 11η γραμμή και κάτω από το MinVersion= αλλάξτε την έκδοση του λειτουργικού συστήματος σε 10.0.22000.0. Μόλις τελειώσετε, αποθηκεύστε το αρχείο Σημειωματάριο.

7. Τώρα επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα και διαγράψτε αυτούς τους τέσσερις φακέλους:

AppxBlockMap.xml
AppxSignature.p7x
[Content_Types].xml
Φάκελος AppxMetadata

Διαγράψτε τους φακέλους

Για να διαγράψετε το φάκελο, επιλέξτε τους φακέλους και κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή στο επάνω μέρος.

Εγκατάσταση της εφαρμογής New Media Player

Αφού τροποποιήσετε το πακέτο, είστε έτοιμοι να εγκαταστήσετε τη νέα εφαρμογή Media Player στο σύστημά σας. Ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

1. Ανοίξτε την αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Developer Settings. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις προγραμματιστή από τη λίστα.

2. Στις Ρυθμίσεις προγραμματιστή, ενεργοποιήστε την επιλογή Developer Mode.

ενεργοποιήστε τη λειτουργία προγραμματιστή

3. Τώρα ανοίξτε την αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Powershell. Κάντε δεξί κλικ στο Windows PowerShell και επιλέξτε Εκτέλεση ως διαχειριστής.

Εκτέλεση ως Διαχειριστής

4. Στο Powershell, επικολλήστε την παρακάτω εντολή και πατήστε το κουμπί Enter. Αυτό θα καταργήσει εντελώς το υπάρχον πακέτο μουσικής Groove.

Get-AppxPackage *zune* | Remove-AppxPackage -AllUsers

Εκτελέστε την εντολή

5. Τώρα, μεταβείτε στο φάκελο όπου έχετε εξαγάγει το φάκελο MSIXBUNDLE και ανοίξτε το φάκελο x64. Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο AppxManifest.xml και επιλέξτε την επιλογή «Αντιγραφή ως διαδρομή».

επιλέξτε την επιλογή «Αντιγραφή ως διαδρομή».

6. Τώρα, στο παράθυρο Powershell, πληκτρολογήστε την παρακάτω εντολή και πατήστε το κουμπί Enter.

Add-AppxPackage -Register filepath

Εκτελέστε την εντολή Εκτελέστε την εντολή

Σημαντικό: Αντικαταστήστε τη διαδρομή αρχείου με τη διαδρομή που έχετε αντιγράψει.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτό θα εγκαταστήσει το νέο Media Player στον υπολογιστή σας. Τώρα ανοίξτε το μενού Έναρξη και θα βρείτε τη νέα εφαρμογή Windows 11 Media Player.

Λοιπόν, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να εγκαταστήσετε τη νέα εφαρμογή Media Player στα Windows 11. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here