Πώς να διορθώσετε μια ροή διαφωνίας χωρίς ήχο

0
53

Υπάρχει μια απόκοσμη σιωπή στο δωμάτιό σας. Κάνετε streaming στο Discord, αλλά κατά κάποιο τρόπο, ο μόνος «ήχος» που ακούτε είναι η εκκωφαντική σιωπή. Χωρίς ήχο – Είναι μια πολύ οικεία κατάσταση για τους χρήστες του Discord που τους αρέσει να κάνουν πολύ ροή. Αυτός είναι ο λόγος που αυτό το άρθρο είναι εδώ για να ρίξει φως στο αίνιγμα “Discord stream no sound”.

Πώς να διορθώσετε μια ροή διαφωνίας χωρίς ήχο

Αναγνώριση του σιωπηλού ενόχου

Εάν χρησιμοποιείτε το Discord και δεν έχετε τίποτα άλλο από τη σιωπή που περνά από τα ηχεία σας, αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Μπορεί να είναι τόσο απλό όσο κάποιος να κλείνει κατά λάθος το μικρόφωνό του στην άκρη του ή κάτι πιο περίπλοκο, όπως παλιά προγράμματα οδήγησης ήχου. Μην πανικοβάλλεστε ακόμα. Έχουμε πολλές επιδιορθώσεις που θα σας βοηθήσουν να επιστρέψετε στο διαδίκτυο σε ελάχιστο χρόνο.

Λειτουργίες Mute και Deafen

Τα πρώτα σημεία ελέγχου για ζητήματα φωνής Discord είναι οι ρυθμίσεις σίγασης και κωφής. Ενώ αυτές οι ρυθμίσεις μπορεί να είναι χρήσιμες όταν χρειάζεστε ένα διάλειμμα από τον ήχο που αποσπά την προσοχή, είναι πιθανό να τις ενεργοποιήσετε κατά λάθος με ένα ή δύο λανθασμένα κλικ.

Δικαιώματα καναλιού

Όλοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες όταν προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε το Discord κατά καιρούς. Επομένως, η έλλειψη ήχου μπορεί να είναι απλώς το αποτέλεσμα της εσφαλμένης ρύθμισης των αδειών σας. Ή μπορεί να μην έχετε τα σωστά προνόμια στο κανάλι που προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε. Τέλος, μπορεί να είναι ο ίδιος ο διακομιστής που προκαλεί προβλήματα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρέπει να κατηγορείτε τον εαυτό σας εάν δεν υπάρχει ήχος.

Άλλα παιχνίδια ή εφαρμογές

Άλλο λογισμικό που εκτελείται ταυτόχρονα μπορεί να παρεμβαίνει στη συσκευή ήχου σας αναλαμβάνοντας τον αποκλειστικό έλεγχο του μικροφώνου σας ή σβήνοντας τον ήχο άλλων προγραμμάτων.

Ρυθμίσεις φωνής Discord

Μερικές φορές, εάν το Discord δεν σας ακούει σωστά, μπορεί να οφείλεται στις τυπικές ρυθμίσεις του. Η ένταση του ήχου μπορεί να είναι πολύ χαμηλή ή η ακύρωση θορύβου μπορεί να ακυρώνει περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Μια απλή αλλαγή, όπως η απενεργοποίηση της ανίχνευσης φωνής ή η μετάβαση σε λειτουργία push-to-talk, θα μπορούσε να λύσει το ηχητικό σας δράμα. Εάν όχι, δοκιμάστε να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις φωνής του Discord στις αρχικές τους τιμές – αυτό θα κάνει το κόλπο.

Το πρόγραμμα οδήγησης ήχου

Εάν τα προγράμματα οδήγησης ήχου σας είναι παλιά, αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο στην εμπειρία σας στο Discord. Οι ξεπερασμένοι οδηγοί είναι σαν να έχουν έναν παλιό, φθαρμένο κινητήρα – τα πράγματα δεν θα έχουν την καλύτερη απόδοση. Τα αρχεία του προγράμματος οδήγησης μπορεί επίσης να είναι κατεστραμμένα λόγω αποτυχημένης ενημέρωσης ή εγκατάστασης ή το πρόγραμμα οδήγησης θα μπορούσε απλώς να σταματήσει να λειτουργεί.

Οι διορθώσεις: Ένας ήχος για κάθε συσκευή

Διαφορετικές συσκευές και πελάτες θα μπορούσαν να έχουν το μοναδικό τους σύνολο προβλημάτων ήχου. Ας ελέγξουμε ορισμένες επιδιορθώσεις για συγκεκριμένες συσκευές.

Επιδιορθώσεις Η/Υ

Ακολουθούν μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα-πελάτη επιτραπέζιου υπολογιστή Discord:

  1. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και το Discord. Η κλασική μέθοδος «απενεργοποιήστε το και ενεργοποιήστε ξανά». Μπορεί να κάνει θαύματα για την επίλυση τυχόν προσωρινών δυσλειτουργιών του συστήματος.

  2. Καταργήστε τη σίγαση στον εαυτό σας. Ελέγξτε τόσο το Discord όσο και τα ηχεία της συσκευής σας εάν ο ήχος σας δεν ακούγεται όπως θα έπρεπε. Όλοι κάνουμε λάθη, τελικά.
  3. Εκτελέστε το Discord ως διαχειριστής. Μερικές φορές, το Discord ενδέχεται να μην έχει άδεια να χρησιμοποιήσει το ηχοσύστημά σας. Η εκτέλεση ως διαχειριστής μπορεί να του δώσει αυξημένη πρόσβαση και ένα VIP πάσο στο σύστημά σας για να αποκτήσει περισσότερο έλεγχο στο πρόγραμμα οδήγησης ήχου.
  4. Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις φωνής Discord. Όπως ένα κουμπί επαναφοράς σε μια κονσόλα παιχνιδιών, αυτό μπορεί να διαγράψει τυχόν ακούσιες ή εσφαλμένες αλλαγές ρυθμίσεων που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα ήχου.
  5. Μεταβείτε στον ήχο παλαιού τύπου στις ρυθμίσεις Discord. Η μετάβαση στο παλαιού τύπου υποσύστημα ήχου του Discord μπορεί να είναι μια καλή λύση εάν το υλικό σας δεν είναι συμβατό με το πιο πρόσφατο υποσύστημα ήχου.
  6. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις εισόδου/εξόδου ήχου του Discord για να βεβαιωθείτε ότι το Discord χρησιμοποιεί τις σωστές συσκευές ήχου για είσοδο και έξοδο.
  7. Εάν προσπαθείτε να κάνετε ροή ενός παιχνιδιού ή μιας εφαρμογής και δεν παίζει καλά με το Discord, δοκιμάστε να συνδέσετε το Discord με μη αυτόματο τρόπο, ώστε το Discord να αναγνωρίσει το παιχνίδι και να το ζευγαρώσει για βέλτιστη ποιότητα ήχου.
  8. Ελέγξτε τα προγράμματα οδήγησης ήχου και κρατήστε τα ενημερωμένα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διασκέδαση ήχου Discord.
  9. Σε σπάνιες περιπτώσεις, η αναπαραγωγή του παιχνιδιού σας σε λειτουργία πλήρους οθόνης μπορεί να προκαλέσει προβλήματα ήχου για άλλα προγράμματα, συμπεριλαμβανομένου του Discord. Εξετάστε το ενδεχόμενο να αλλάξετε το παιχνίδι σας σε λειτουργία παραθύρου. Κάτι τέτοιο μπορεί να μην είναι τόσο συναρπαστικό, αλλά τα περισσότερα παιχνίδια στις μέρες μας διαθέτουν λειτουργία παραθύρου χωρίς περιθώρια, επομένως θα πρέπει να φαίνεται καλά.

Διορθώσεις επιφάνειας εργασίας Chrome

Πολλά από τα κόλπα και τις επιδιορθώσεις στον υπολογιστή-πελάτη επιφάνειας εργασίας ισχύουν και για άλλες μεθόδους πρόσβασης στο Discord. Εάν χρησιμοποιείτε το Discord σε ένα πρόγραμμα περιήγησης, όπως το Chrome ή άλλο πρόγραμμα περιήγησης που βασίζεται στο Chromium (όπως Opera, Edge κ.λπ.), μπορείτε να κάνετε ορισμένους ελέγχους ειδικά για το πρόγραμμα περιήγησης:

  1. Βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα περιήγησής σας είναι ενημερωμένο και συμβατό με το Discord. Ορισμένα προγράμματα περιήγησης ενδέχεται να μην λειτουργούν τέλεια με το Discord.
  2. Ελέγξτε ξανά ότι το Discord έχει τα δικαιώματα που χρειάζεται για να χρησιμοποιήσει τον ήχο του προγράμματος περιήγησής σας. Όπως ένας ψεύτης σε ένα κλαμπ, το πρόγραμμα περιήγησής σας μπορεί να είναι επιλεκτικό σχετικά με το ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση σε συγκεκριμένες λειτουργίες. Βεβαιωθείτε ότι το Discord έχει την απαραίτητη άδεια για να λάβει μέρος στη δράση.

Διορθώσεις iPhone και Android

Η εφαρμογή τηλεφώνου Discord μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει προβλήματα ήχου, επομένως δοκιμάστε μερικά από αυτά τα βήματα:

  1. Ελέγξτε εάν το σύστημα της συσκευής σας χρειάζεται ενημέρωση. Ένα ξεπερασμένο λειτουργικό σύστημα μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα συμβατότητας.
  2. Ελέγξτε εάν η συσκευή σας είναι συμβατή με το Discord. Δεν παίζουν όλες οι συσκευές καλά με το Discord. Ελέγξτε τη λίστα συμβατότητας για να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας δεν είναι ένα από αυτά.
  3. Κάντε εναλλαγή από το Wi-Fi στα δεδομένα του τηλεφώνου σας ή αντίστροφα. Μερικές φορές, μια αλλαγή στο δίκτυο μπορεί να επιλύσει προβλήματα ροής.
  4. Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Discord είναι ενημερωμένη. Όπως και με τον υπολογιστή, η εκτέλεση μιας παλιάς έκδοσης του Discord στο τηλέφωνό σας μπορεί να οδηγήσει σε ορισμένα προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων προβλημάτων ήχου.

Όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, επανεγκαταστήστε το Discord

Αν τίποτα άλλο δεν έχει δουλέψει, ήρθε η ώρα να επιστρέψετε στα βασικά και να ξεκινήσετε φρέσκα. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο, αλλά είναι ένα από τα ασφαλέστερα στοιχήματα για τη διόρθωση ενός προγράμματος ή μιας εφαρμογής που δεν συμπεριφέρεται σωστά. Η επανεγκατάσταση του Discord είναι σαν να σκουπίζεις την πλάκα. Αυτό πιθανότατα θα διορθώσει τυχόν υποκείμενα ζητήματα και θα ανανεώσει τις τρέχουσες ρυθμίσεις σας.

Αφού δοκιμάσετε κάποια από τις επιδιορθώσεις, βεβαιωθείτε ότι όλοι μπορούν να σας ακούσουν τόσο καλά όσο μπορείτε να τους ακούσετε. Δεν είναι μόνο εσύ να μπορείς να ακούσεις τον ήχο. Οι θεατές σας πρέπει να μπορούν να το απολαμβάνουν επίσης.

Διατηρώντας το Discord σας ενημερωμένο

Εάν θέλετε ένα Discord χωρίς άγχος και προβλήματα, διατηρήστε το ενημερωμένο. Η ομάδα Discord προωθεί συνεχώς ενημερώσεις: ενημερώσεις κώδικα για σφάλματα, τροποποιήσεις απόδοσης και νέες δυνατότητες. Η παρακολούθηση αυτών των ενημερώσεων μπορεί να επιλύσει προβλήματα όπως προβλήματα ήχου κατά τη διάρκεια των ροών.

Το Discord συνήθως ενημερώνεται αυτόματα σε Windows και Mac όταν το κλείσετε και το ανοίξετε ξανά. Αλλά αν έχετε απενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις, μπορείτε να κάνετε λήψη της νεότερης έκδοσης από τον ιστότοπο του Discord.

Σε κινητό, ελέγξτε το κατάστημα εφαρμογών της συσκευής σας, Google Play Store για Android ή App Store για iOS, για να δείτε εάν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Ο τακτικός έλεγχος για ενημερώσεις θα εμποδίσει τα προβλήματα ήχου να καταστρέψουν τις ροές σας.

Ρυθμίσεις διακομιστή Discord

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη ροή του ήχου, το πρόβλημα μπορεί να μην οφείλεται καθόλου στη συσκευή ή τις ρυθμίσεις σας, αλλά από τον ίδιο τον διακομιστή. Οι διαχειριστές διακομιστή μπορούν να αποφασίσουν ποια δικαιώματα και περιορισμούς θα βάλουν στα κανάλια, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με το θόρυβο.

Εάν τα προβλήματα ήχου σας είναι επαναλαμβανόμενα, η επικοινωνία με τους διαχειριστές ή την ομάδα εποπτείας θα μπορούσε να είναι χρήσιμη. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να επαληθεύσουν τις ρυθμίσεις του διακομιστή και να τις αλλάξουν αν χρειαστεί. Επιπλέον, μπορεί να έχουν κάποιες πληροφορίες σχετικά με το εάν άλλοι χρήστες αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα ή όχι, κάτι που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν το πρόβλημα βασίζεται σε πλατφόρμα και όχι μόνο εσείς.

Χτυπώντας τις σωστές νότες σε διχόνοια

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα και τα κόλπα θα σας βοηθήσουν να επαναφέρετε το Discord στην τελειότητα, έτσι ώστε όλες οι ροές σας, από τις περιόδους παιχνιδιού έως τις εικονικές συσκέψεις, να είναι κομψές και ελκυστικές.

Εάν η αντιμετώπιση προβλημάτων δεν μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα, υπάρχουν ακόμα άλλες παρόμοιες υπηρεσίες εκεί έξω, όπως το Slack ή το TeamSpeak. Ωστόσο, το Discord, με τα χαρακτηριστικά του ειδικά για παίκτες, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το καλύτερο της παρέας για casual και streaming παιχνιδιών. Με λίγη υπομονή, έντονο μάτι για τις ρυθμίσεις και μια υποστηρικτική κοινότητα γύρω σας, αυτά τα ζητήματα θα πρέπει να είναι ένα απλό χτύπημα στο ταξίδι σας στη ροή.

Είχατε προβλήματα με τη ροή ήχου του Discord στο παρελθόν; Ποια διόρθωση λειτούργησε για εσάς; Πείτε μας τα πάντα για αυτό στα σχόλια παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here