Πώς να αλλάξετε το νόμισμα στο Airbnb

0
78

Θέλατε ποτέ να κλείσετε μια θέση στην Airbnb αλλά παρατηρήσατε ότι το νόμισμά σας δεν έχει οριστεί σε δολάρια ΗΠΑ ή σε οποιαδήποτε άλλη ονομαστική αξία θέλετε να αγοράσετε; Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι το προεπιλεγμένο νόμισμα αλλάζει αυτόματα με βάση τη γεωγραφική σας θέση. Ή ίσως χρησιμοποιείτε VPN και αυτό έχει προκαλέσει την αλλαγή. Είναι σημαντικό να το ελέγξετε πριν την κράτηση, καθώς θα μπορούσατε να καταλήξετε να πληρώσετε σε διαφορετικό νόμισμα από το δικό σας.

Πώς να αλλάξετε το νόμισμα στο Airbnb

Ανεξάρτητα από τον λόγο, υπάρχει μια γρήγορη και εύκολη μέθοδος για να αλλάξετε το προεπιλεγμένο νόμισμα στην Airbnb. Αυτό το άρθρο θα καλύψει πώς να το κάνετε σε πολλές συσκευές.

Πώς να αλλάξετε το νόμισμα στο Airbnb σε έναν υπολογιστή

Αν παρατηρήσετε ότι οι τιμές στις καταχωρίσεις της Airbnb έχουν αλλάξει σε διαφορετικό νόμισμα, δεν είναι τεράστιο πρόβλημα και μπορεί εύκολα να διορθωθεί. Η αλλαγή του προεπιλεγμένου νομίσματος μέσω υπολογιστή επιτυγχάνεται με την πρόσβαση στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις σας όταν χρησιμοποιείτε την έκδοση web της Airbnb. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

  1. Πήγαινε στο δικό σου Airbnb λογαριασμός.
  2. Πατήστε στη φωτογραφία του προφίλ σας που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία.
  3. Από το αναπτυσσόμενο μενού, κάντε κλικ στο “Λογαριασμός”.
  4. Εντοπίστε και επιλέξτε “Καθολικές προτιμήσεις”.
  5. Επιλέξτε “Επεξεργασία” ακριβώς στα δεξιά του “Προτιμώμενο νόμισμα”.
  6. Χρησιμοποιώντας το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε το νόμισμά σας.
  7. Κάντε κλικ στο «Αποθήκευση».

Όλες οι καταχωρίσεις θα εμφανίζονται τώρα στο νόμισμα που επιλέξατε. Η πληρωμή σας θα γίνει επίσης σε αυτό το νόμισμα.

Πώς να αλλάξετε το νόμισμα στο Airbnb σε ένα iPhone

Μπορείτε να αλλάξετε το προεπιλεγμένο νόμισμα στο δικό σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Airbnb σε ένα iPhone. Δεν θα κολλήσετε να πληρώσετε για ένα μέρος για να μείνετε χρησιμοποιώντας το τοπικό νόμισμα της καταχώρισης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε μια αλλαγή στο προφίλ του λογαριασμού σας. Για να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

  1. Από το iPhone σας, ανοίξτε το Airbnb εφαρμογή. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας εάν χρειάζεται.
  2. Πατήστε στο “Προφίλ” που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.
  3. Επιλέξτε «Πληρωμές και πληρωμές».
  4. Ανοίξτε και επιλέξτε το νόμισμα κάνοντας κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού «Χώρα/περιοχή χρέωσης».
  5. Επιλέξτε οποιεσδήποτε επιλογές σχετικά με το πώς θα θέλατε να πληρώνεστε.
  6. Πατήστε το κουμπί «Επόμενο» στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

Οι καταχωρίσεις θα πρέπει τώρα να εμφανίζονται στο σωστό νόμισμα. Ο τρόπος πληρωμής σας θα είναι επίσης στο τοπικό σας νόμισμα εάν κάνετε κράτηση θέσης.

Πώς να αλλάξετε το νόμισμα στην Airbnb σε ένα Android

Δεν δεσμεύεστε να πληρώσετε για ένα Airbnb σε νόμισμα που δεν είναι δικό σας. Μπορείτε να αλλάξετε το προεπιλεγμένο νόμισμα μεταβαίνοντας στην ενότητα προφίλ της εφαρμογής και αλλάζοντας το εκεί. Για να το κάνετε χρησιμοποιώντας το Android σας, κάντε τα εξής.

  1. Εκκινήστε το Airbnb εφαρμογή στο Android σας και συνδεθείτε εάν απαιτείται.
  2. Μεταβείτε στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης και κάντε κλικ στο “Προφίλ”.
  3. Πατήστε «Πληρωμές και πληρωμές».
  4. Επιλέξτε νόμισμα κάνοντας κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού «Χώρα/περιοχή χρέωσης». Βρείτε το νόμισμα που προτιμάτε κάνοντας κύλιση στη λίστα.
  5. Επιλέξτε μια επιλογή σχετικά με το πώς θα θέλατε να πληρώνεστε.
  6. Στην κάτω δεξιά γωνία, πατήστε «Συνέχεια…»

Όλα θα πρέπει τώρα να είναι προεπιλεγμένα στο τοπικό σας νόμισμα. Αυτό περιλαμβάνει τις τιμές που βλέπετε για τις κρατήσεις καθώς και για τις πληρωμές σας.

FAQ

Μπορώ να πληρώσω τον οικοδεσπότη της Airbnb σε μετρητά όταν φτάσω;

Δυστυχώς όχι. Για να κάνετε κράτηση και να κάνετε κράτηση δωματίου, διαμερίσματος ή άλλης καταχώρισης της Airbnb, θα πρέπει να κάνετε την πληρωμή τη στιγμή της κράτησης. Οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής είναι είτε πιστωτικές είτε χρεωστικές κάρτες. Τα τραπεζικά ή τραπεζικά εμβάσματα δεν αποτελούν επιλογή. Άλλες επιλογές πληρωμής είναι το PayPal, το Google Pay και το Apple Pay.

Η αλλαγή του νομίσματος Airbnb είναι πιο εύκολη από όσο νομίζετε

Με λίγα μόνο γρήγορα πατήματα ή κλικ, μπορείτε να επαναφέρετε το νόμισμα Airbnb σε αυτό που χρησιμοποιείτε συνήθως. Με την πρόσβαση στο προφίλ σας, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι πληρώνετε στο νόμισμα που προτιμάτε και θα βλέπετε τις τιμές για τις καταχωρίσεις σε ένα ποσό που μπορείτε εύκολα να καταλάβετε.

Έχει αλλάξει το προεπιλεγμένο νόμισμα στον λογαριασμό σας στην Airbnb; Χρησιμοποιήσατε τις ίδιες μεθόδους που περιγράφονται εδώ για να το αλλάξετε; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here