Το OnePlus 10T μπορεί να είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας με 16 GB RAM

0
80
Το OnePlus 10T μπορεί να είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας με 16 GB RAM

Η τελευταία συμβουλή από τον κινέζικο διαρρήκτη πρότεινε ότι το OnePlus 10T 5G θα είναι το πρώτο smartphone από το OnePlus που έρχεται με 16 GB RAM.

Ο γνωστός Κινέζος διαρροής, Ψηφιακός σταθμός συνομιλίας, δημοσίευσε περισσότερες λεπτομέρειες για την επερχόμενη ναυαρχίδα της OnePlus. Ας συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Διέρρευσαν οι προδιαγραφές του OnePlus 10T 5G στην κινεζική κοινωνική πλατφόρμα

Διέρρευσε η προδιαγραφή OnePlus 10T στην κινεζική κοινωνική πλατφόρμα
Εικόνα: Digital Chat Station

Σύμφωνα με Ψηφιακός σταθμός συνομιλίαςτο OnePlus 10T θα έρχεται σε πολλαπλές επιλογές αποθήκευσης και μνήμης RAM και μία από αυτές θα έχει LPDDR5 16 GB RAM σε συνδυασμό με 512 GB αποθηκευτικού χώρου.

Το smartphone με τις υψηλότερες προδιαγραφές από το OnePlus είναι το OnePlus 10 Pro, το οποίο έρχεται με 12 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου, που σημαίνει ότι τα 512 GB αποθηκευτικού χώρου είναι επίσης κάτι διαφορετικό από το OnePlus.

Επί του παρόντος, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για την απόδοση αυτών των προδιαγραφών ή πόσο ισχυρότερη είναι αυτή η νέα μνήμη RAM 16 GB.

Αυτή η αναβάθμιση θα αυξήσει επίσης την τιμή της συσκευής, επομένως μπορεί επίσης να τη δούμε ως το smartphone με την υψηλότερη τιμή στη σειρά OnePlus 10.

Πρόσφατα, η Asus κυκλοφόρησε επίσης το ROG Phone 6 για φέτος, το οποίο έρχεται με 18 GB RAM και 512 GB αποθηκευτικού χώρου και οι προδιαγραφές του απέχουν πολύ από τα άλλα smartphone της αγοράς με δυνατότητες gaming.

Άλλωστε, Ένας αξιόπιστος tipster Γιόγκες Μπραρ έχει ήδη διαρρεύσει τις προδιαγραφές του, αλλά δεν ανέφερε επιλογές αποθήκευσης και μνήμης RAM. Τώρα, Ψηφιακός σταθμός συνομιλίας συμπλήρωσε αυτό το κομμάτι που έλειπε.

Μπορούμε επίσης να περιμένουμε ότι αυτή η συσκευή θα διαθέτει 8 GB RAM με 128 GB αποθηκευτικού χώρου και 12 GB RAM με επιλογές αποθήκευσης 256 GB.

Ο χρήστης ανέφερε επίσης ορισμένες βασικές προδιαγραφές του OnePlus 10T, όπως η τροφοδοσία του από το ισχυρό chipset Snapdragon 8+ Gen1 και η οθόνη FullHD+ 6,7 ιντσών με υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης 120 Hz.

Διαθεσιμότητα

Το OnePlus 10T αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν από την φθινοπωρινή σεζόν φέτος και για την προθεσμία κυκλοφορίας, μπορούμε να αναμένουμε τον μήνα Οκτώβριο. Μπορείτε επίσης να δείτε τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες και τις αλλαγές του.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here