Πώς να εγκαταστήσετε τη λειτουργία Sony Stamina σε όλες τις συσκευές Android

0
101
Πώς να εγκαταστήσετε τη λειτουργία Sony Stamina σε όλες τις συσκευές Android
Πώς να εγκαταστήσετε τη λειτουργία Sony Stamina σε όλες τις συσκευές Android

Κατά μέσο όρο, οι χρήστες Android εγκαθιστούν σχεδόν 30-50 εφαρμογές στα smartphone τους. Λοιπόν, αυτές οι εφαρμογές δεν βλάπτουν το smartphone, εφόσον έχουν ληφθεί από αξιόπιστη πηγή, αλλά μπορούν να μειώσουν την απόδοση και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του τηλεφώνου σας.

Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο τα smartphone Android διαθέτουν προεγκατεστημένη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας έχει σκοπό να βελτιώσει την απόδοση της μπαταρίας.

Επίσης, κάθε OEM έχει τη δική του συγκεκριμένη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, όπως η λειτουργία Ultra Power Saving Mode της Samsung, η Stamina Mode της Sony, κ.λπ. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για τη λειτουργία Sony Stamina Mode.

Τι είναι η λειτουργία Sony Stamina Mode;

Όπως όλοι γνωρίζουμε, κάθε OEM έχει τη δική του συγκεκριμένη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Η Sony διαθέτει τη λειτουργία Stamina που μειώνει προσωρινά την απόδοση της μπαταρίας για εξοικονόμηση ζωής της μπαταρίας.

Η λειτουργία αντοχής της Sony ουσιαστικά σταματά τη σύνδεση WiFi, τα δεδομένα Διαδικτύου και τις εφαρμογές που καταναλώνουν ενέργεια όταν η οθόνη είναι ανενεργή. Όταν η οθόνη ενεργοποιηθεί ξανά, όλες οι εφαρμογές και οι λειτουργίες που είχαν τεθεί σε παύση συνεχίστηκαν ξανά.

Sony Stamina Mode

Ενώ η λειτουργία Stamina είναι ενεργή, οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν ή να λαμβάνουν τηλεφωνικές κλήσεις, μηνύματα κειμένου κ.λπ. Επομένως, είναι πράγματι μια εξαιρετική δυνατότητα εξοικονόμησης μπαταρίας. Ωστόσο, η λειτουργία Stamina είναι διαθέσιμη μόνο σε συσκευές Xperia και δεν υπάρχει διαθέσιμη αυτόνομη εφαρμογή στο Google Play Store.

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε την καλύτερη μέθοδο για να έχετε τη λειτουργία αντοχής εξοικονόμησης ενέργειας του Xperia σε οποιαδήποτε συσκευή Android. Αν και δεν θα προσθέσει την πραγματική λειτουργία Stamina στο Android σας, θα εξακολουθείτε να έχετε μια παρόμοια λειτουργία.

Βήματα για να έχετε Xperia Like Power Saving Stamina Mode

Η μέθοδος είναι αρκετά απλή και χρειάζεστε μια ριζωμένη συσκευή Android που θα επιτρέπει στο πρόγραμμα εγκατάστασης Xposed να εκτελείται σε μια συσκευή. Και αφού έχετε το πρόγραμμα εγκατάστασης Xposed, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη μονάδα Xposed για να έχετε προηγμένη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας του Xperia στο Android σας.

Χρήση του Power Nap

Λοιπόν, το Power Nap είναι μια μονάδα Xposed που φέρνει λειτουργίες εξοικονόμησης μπαταρίας στο ριζικό smartphone σας. Η μονάδα Power Nap φέρνει τη λειτουργία αντοχής της Sony στο Android σας.

Όταν είναι ενεργοποιημένο το Power Nap, μεγιστοποιεί τον χρόνο βαθύ ύπνου της συσκευής σας σταματώντας τις υπηρεσίες, τους συναγερμούς και τα wake-lock όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη. Δείτε πώς να χρησιμοποιήσετε το Power Nap.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, χρειάζεστε ένα Android με ρίζες, καθώς το πρόγραμμα εγκατάστασης Xposed μπορεί να εγκατασταθεί μόνο σε ένα Android με ρίζες. Επομένως, ριζώστε το Android σας για να συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση υπερχρήστη στο Android σας.

Εγκαταστήστε τη λειτουργία Sony Stamina Mode

Βήμα 2. Αφού κάνετε root το Android σας, πρέπει να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης Xposed στο Android σας, και αυτή είναι μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία. Για αυτό, μπορείτε να συνεχίσετε με τον Οδηγό μας για την εγκατάσταση του Xposed Installer στο Android.

Βήμα 3. Αφού έχετε το πλαίσιο Xposed στο Android σας, το μόνο που χρειάζεστε είναι η ενότητα Xposed που είναι Δυνατο υπνο για να λάβετε την εφαρμογή.

Βήμα 4. Τώρα εγκαταστήστε την εφαρμογή στη συσκευή σας. Στη συνέχεια, πρέπει να ενεργοποιήσετε τη μονάδα στο Xposed Installer.

Βήμα 5. Τώρα ενεργοποιήστε τη λειτουργία και, στη συνέχεια, πρέπει να εισαγάγετε το ελάχιστο ποσοστό μπαταρίας για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα.

Stamina Mode σε οποιοδήποτε Android

Βήμα 6. Τώρα επεξεργαστείτε τις αλλαγές ισχύος που θα πραγματοποιηθούν που βλέπετε στην εφαρμογή, όπως η λειτουργία Endurance και η λειτουργία χαμηλής μπαταρίας όπως οι συσκευές Xperia.

Stamina Mode σε οποιοδήποτε Android

Βήμα 7. Μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε εφαρμογές που θα λειτουργούν ακόμα και όταν η λειτουργία αντοχής είναι ενεργοποιημένη.

Stamina Mode σε οποιοδήποτε Android

Βήμα 8. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε σέρβις σύμφωνα με την επιθυμία σας στις ρυθμίσεις λειτουργίας χαμηλής μπαταρίας. Περιλαμβάνει ορισμένες χρήσιμες λειτουργίες όπως Φωτεινότητα οθόνης, Λήξη χρονικού ορίου οθόνης κ.λπ.

Stamina Mode σε οποιοδήποτε Android

Αυτό είναι! Τελείωσες. Τώρα έχετε μια λειτουργία που μοιάζει με τη λειτουργία Stamina στο Android σας για να έχετε μέγιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Έτσι, μπορείτε να αποκτήσετε τη λειτουργία Sony Stamina στο Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here