Υπόδειξη ανανεωμένης κάμερας για τις διαρροές προδιαγραφών του OnePlus 12

0
26
Nextpit oneplus 11 δοκιμή 19
© NextPit

Το OnePlus 11 ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο στην Κίνα πέρυσι και βγήκε στα παγκόσμια ράφια λίγους μήνες μετά. Αυτό καθιστά τον διάδοχό του, το OnePlus 12, πιθανότατα να παρουσιαστεί στο ίδιο χρονοδιάγραμμα. Μια νέα αναφορά επιβεβαιώνει αυτό το χρονοδιάγραμμα, ενώ αποκαλύπτει επίσης βασικές προδιαγραφές του κορυφαίου τηλεφώνου Android.

Οι λεπτομέρειες προήλθαν από αξιόπιστο και συχνό tipster Γιόγκες Μπραρ. Σύμφωνα με τον λογαριασμό, η κινεζική μάρκα δοκιμάζει ήδη ένα μηχανολογικό μοντέλο του OnePlus 12. Πρόσθεσε ότι η OnePlus θα κυκλοφορήσει τη συσκευή τον Δεκέμβριο του 2023 στο σπίτι της, αν και δεν έχει δοθεί ακριβής ημέρα.

  • Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα τηλέφωνα με κάμερα για αγορά το 2023

Ρύθμιση οθόνης, μπαταρίας και κάμερας OnePlus 12

Στο ίδιο tweet, επεξεργάστηκε ορισμένα στοιχεία υλικού του δείγματος μηχανικής του OnePlus 12, το οποίο θα διαθέτει πάνελ AMOLED 6,7 ιντσών με ανάλυση QHD και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή θα μπορούσε να είναι η ίδια οθόνη στο OnePlus 11 που εξετάστηκε εδώ στο NextPit πριν από λίγους μήνες. Επιπλέον, το chipset Snapdragon 8 Gen 3 που θα τροφοδοτεί το ακουστικό αναφέρθηκε ότι συνδυάζεται με χωρητικότητα μπαταρίας 5000 mAh και φόρτιση 100 watt.

Ενώ τόσο η μπαταρία όσο και η οθόνη είναι φαινομενικά αμετάβλητα από την τρέχουσα ναυαρχίδα του OnePlus, το τμήμα κάμερας του OnePlus 12 θα μπορούσε να δει μια σημαντική ανανέωση. Η τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος θα αποτελείται από έναν κύριο αισθητήρα 50 MP, έναν υπερευρυγώνιο 50 MP και μια νέα μονάδα περισκοπίου 64 MP.

OnePlus 11 Concept

OnePlus 11 με τη μονάδα τριπλής κάμερας. / © NextPit

Το τελευταίο snapper φημολογήθηκε πριν από μια εβδομάδα, αλλά αυτή η είδηση ​​δίνει μια ιδέα για το τι θα είναι ο αισθητήρας με εκτεταμένα οπτικά. Ταυτόχρονα, είναι πιθανό ο τηλεφακός 32 MP του OnePlus 11 να αντικατασταθεί από την κάμερα περισκοπίου, δεδομένου ότι η τελευταία θα πρέπει να εκτελεί τις ίδιες εργασίες με μεγαλύτερο εύρος ζουμ.

Παρόλο που αυτές οι προδιαγραφές είναι κάπως αναμενόμενες και πολύ εύλογες, η μακρινή ημερομηνία κυκλοφορίας του OnePlus 12 προσθέτει πιθανότητες κάποιες τροποποιήσεις ή αλλαγές στο δρόμο.

Εν τω μεταξύ, θέλουμε να μάθουμε ποια είναι η γνώμη σας για τις αρχικές προδιαγραφές του OnePlus 12; Σε ποιους τομείς πρέπει να επικεντρωθεί η εταιρεία για να βελτιώσει τη συσκευή της; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here