Το Samsung Galaxy S9/S9+ εμφανίζει «νεκρά σημεία» και προβλήματα κάμερας

0
35
AndroidPIT Samsung Galaxy S9 0938
© NextPit της Irina Efremova

Τα Samsung Galaxy S9 και S9 Plus είναι από τα καλύτερα smartphone στην αγορά αυτή τη στιγμή, αλλά όπως συμβαίνει με όλες τις νέες συσκευές, οι ρωγμές αρχίζουν να φαίνονται. Αυτές οι συσκευές προηγμένης τεχνολογίας δεν είναι χωρίς ελαττώματα, επομένως θα συγκεντρώσουμε όλα τα προβλήματα και τις λύσεις σε αυτό το άρθρο. Μεταξύ των πρώτων που προέκυψαν είναι ζητήματα με τη λειτουργικότητα της οθόνης, καθώς και ορισμένα σφάλματα κάμερας.

  • Μια σχέση αγάπης μίσους με το Galaxy S9
  • Καλύτερη οθόνη, καλύτερη κάμερα: τα έχει όλα το Galaxy S9+;

Πηδάω σε

Εμφάνιση “νεκρών ζωνών”

Μεταξύ των πρώτων αναφερόμενων προβλημάτων με το S9 είναι «νεκρά σημεία» προς το κάτω άκρο της οθόνης του και φαίνεται ότι το S9 Plus είναι κυρίως θύμα αυτού. Επί Το κοινοτικό φόρουμ της Samsung, η ερώτηση “έχει κάποιος άλλος προβλήματα με την οθόνη αφής του Galaxy S9;” προέκυψε. Φαίνεται ότι αυτό το πρόβλημα είναι κυρίως κατά μήκος του κάτω πίνακα, αν και άλλες αναφορές αναφέρουν σφάλματα σε διαφορετικές περιοχές της οθόνης.

  • Είναι πραγματικά οι οθόνες S9 οι καλύτερες;
AndroidPIT Samsung Galaxy S9 0708

Η κυρτή οθόνη προκαλεί προβλήματα σε ορισμένους / © NextPit

Επί Reddit, ένας χρήστης ανέφερε προβλήματα στην έκδοση Snapdragon 845 του S9 Plus, συμπεριλαμβανομένων εγγραφών αφής «φανταστική», προβλήματα με το σάρωση στο πληκτρολόγιο και πάλι «νεκρά σημεία» όπου διάφορες περιοχές της οθόνης σταμάτησαν να λειτουργούν εντελώς. Θα μπορούσε αυτό να είναι ένα κοινό πρόβλημα με τις καμπύλες οθόνες;

Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω αυτό εκεί;

Στα φόρουμ, κάποιοι ανέφεραν ότι μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, το πρόβλημα επιλύθηκε. Ωστόσο, αυτό δεν λειτούργησε για όλους. Ως άλλη λύση έχει προταθεί η αύξηση της ευαισθησίας. Εάν κανένα από αυτά δεν έχει λειτουργήσει, η καλύτερη επιλογή θα ήταν να επικοινωνήσετε απευθείας με τη Samsung και να ζητήσετε μια συσκευή επισκευής ή αντικατάστασης.

Προβλήματα φωτισμού στην κάμερα

Σκοτάδι κατά το γύρισμα σε αργή κίνηση

Σε ένα Reddit νήμα, οι χρήστες συζητούν αν το σκοτάδι των βίντεο που έχουν εγγραφεί με Super Slow Motion είναι αποτέλεσμα ελαττώματος στο τηλέφωνο, με τους χρήστες να παραπονιούνται για την ποιότητα του βίντεο ακόμα και όταν οι συνθήκες φωτισμού πρέπει να είναι ικανοποιητικές.

  • Αξιοποιήστε στο έπακρο το S9 ή το S9+ σας με αυτές τις συμβουλές και κόλπα
AndroidPIT Κόλπα με συμβουλές Samsung Galaxy S9 04

Δεν είχαμε προβλήματα με τη χρήση αργής κίνησης σε εξωτερικούς χώρους με πολύ φως. / © NextPit

Προς το παρόν, η μόνη λύση δυστυχώς είναι να χρησιμοποιείτε αυτήν τη δυνατότητα μόνο σε εξωτερικούς χώρους κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς χρειάζεται πολύ φως για να λειτουργήσει σωστά. Μπορεί η λειτουργία να λειτουργεί καλά μόνο σε αυτές τις συνθήκες, αν και σύμφωνα με έναν χρήστη, η Samsung έχει δηλώσει ότι έχει επίγνωση του προβλήματος και ότι «εργάζεται πάνω σε αυτό».

Φως σε λάθος μέρη

Ίσως να είστε εξοικειωμένοι με αυτό το πρόβλημα αν ρίξετε μια ματιά στην κριτική μας για την κάμερα S9. Παρατηρήσαμε μια ασυνήθιστη αντανάκλαση φωτός, και σε μερικές φωτογραφίες αυτό ήταν πολύ ορατό. Υποθέσαμε ότι αυτό θα μπορούσε να είναι πρόβλημα λογισμικού, καθώς συμβαίνει τόσο στην μπροστινή όσο και στην πίσω κάμερα, αποκλείοντας ένα πρόβλημα με το διάφραγμα.

Αυτό μπορεί να υπάρχει μόνο στην έκδοση προ της σειράς, αλλά αν είχατε παρόμοια εμπειρία, θα συνιστούσαμε να επικοινωνήσετε με τη Samsung για να ζητήσετε νέο τηλέφωνο.

20180228 064312

Το φως αντανακλάται κατά λάθος / © NextPit

Μόλις μάθουμε περισσότερες επιδιορθώσεις και λύσεις, θα ενημερώσουμε αυτό το άρθρο και θα σας κρατήσουμε ενήμερους. Είχατε προβλήματα με το S9 ή το S9 Plus που δεν αναφέραμε εδώ; Αφήστε ένα σχόλιο και ενημερώστε μας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here