Το inReach Messenger της Garmin προσθέτει δορυφορικά μηνύματα σε οποιοδήποτε smartphone

0
67
Δορυφορική συσκευή επικοινωνίας Garmin inreach Messenger για smartphone
© Garmin / Στιγμιότυπο οθόνης από: NextPit

Η Garmin είναι γνωστό ότι προσφέρει φορητές δορυφορικές επικοινωνίες εδώ και χρόνια. Μόνο σήμερα ενεργοποιούν την αποκλειστική αμφίδρομη δορυφορική ανταλλαγή μηνυμάτων και ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης SOS σε οποιοδήποτε smartphone μέσω της νέας συσκευής Garmin inReach Messenger.

TL;DR

  • Το inReach Messenger της Garmin επιτρέπει αμφίδρομη δορυφορική ανταλλαγή μηνυμάτων και SOS σε οποιοδήποτε smartphone.
  • Η συσκευή χρειάζεται ένα πρόγραμμα συνδρομής για να λειτουργήσει που ξεκινά από 15 $/μήνα.
  • Η συσκευή Garmin inReach Messenger κοστίζει 300 $.

Σε αντίθεση με το επερχόμενο άμεσο δορυφορικό Διαδίκτυο του T-Mobile-SpaceX ή τη δορυφορική λειτουργία έκτακτης ανάγκης iPhone 14 της Apple, το Garmin inReach Messenger δεν απαιτεί πολύπλοκο υλικό ή εξωτερικές κεραίες για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε δορυφορικά μηνύματα στο smartphone σας. Ωστόσο, θα χρειαστείτε μια ενεργή συνδρομή που ξεκινά από 15 $/μήνα με 10 μηνύματα που περιλαμβάνονται, 35 $/μήνα με 40 μηνύματα ή με απεριόριστο πρόγραμμα για 65 $. Ανεξάρτητα από το σχέδιο, το SOS έκτακτης ανάγκης έρχεται με απεριόριστες ενεργοποιήσεις.

  • Μην χάσετε: Τα καλύτερα έξυπνα ρολόγια Garmin για εσάς

Η Garmin λέει ότι έχει ένα αποκλειστικό κέντρο συντονισμού έκτακτης ανάγκης 24/7 που ονομάζεται IERCC. Η ομάδα χειρίζεται όλες τις ειδοποιήσεις κινδύνου που αποστέλλονται από τους φορείς επικοινωνίας inReach, συμπεριλαμβανομένου του νέου μοντέλου inReach Messenger. Εναλλακτικά, το IERCC μπορεί να συνδεθεί με μία από τις επαφές έκτακτης ανάγκης ή να συντονιστεί με άλλες ομάδες απόκρισης.

Garmin inReach Messenger δορυφόρος επικοινωνίας για smartphone

Εφαρμογή Garmin Messenger για inReach Messenger / © Garmin / Στιγμιότυπο οθόνης από: NextPit

Η συμπαγής και αδιάβροχη συσκευή συνδυάζεται κυρίως με smartphone μαζί με την εφαρμογή Garmin Messenger για αμφίδρομη ανταλλαγή μηνυμάτων ή δορυφορικά SMS. Οι χρήστες μπορούν να συγχρονίσουν επαφές, να επιτρέψουν ομαδικές συνομιλίες ή παρακολούθηση τοποθεσίας εάν είναι συνδεδεμένοι μέσω της εφαρμογής για κινητά. Το inReach Messenger λειτουργεί επίσης ως αυτόνομος φορέας επικοινωνίας, χάρη στη μικροσκοπική οθόνη και τα ενσωματωμένα κουμπιά. Επιπλέον, διατίθενται έξυπνες ειδοποιήσεις και πρόγνωση καιρού για συνδεδεμένα έξυπνα ρολόγια και συσκευές Garmin.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας και τιμή του Garmin inReach Messenger

Το inReach Messenger της Garmin χρησιμοποιεί WiFi ή κάλυψη κινητής τηλεφωνίας από προεπιλογή. Αλλά αλλάζει απρόσκοπτα σε δορυφόρο, ο οποίος τροφοδοτείται από το δίκτυο Iridium, εάν ανιχνεύσει απουσία σήματος WiFi/κυψελωτού. Η συσκευή διαρκεί 28 ημέρες μεταξύ των φορτίσεων και διαθέτει Ασφαλή Φόρτιση για να φορτίζει το smartphone σας εάν αδειάσει στη φύση. Η Garmin πουλά το inReach Messenger για 300 $, εξαιρουμένων των μηνιαίων προγραμμάτων.

Πηγή:
Garmin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here